Düğüne 4 ay kala bahane çıkarıp 1 günde ayrılma kararı neden alınır?

Çok mutlu olduğum bir ilişkim vardı, tevafuk eseri tanıştık, görür görmez birbirimize çarpıldık, 50 gün içinde evlenme teklifi aldım, evlenmeye karar verdik ailelerimiz tanıştı ve kısa bir süre sonra sözlendik. Ara ara sorunlar olsa da süreçten kaynaklandığını ve her ilişkide yaşanabilecek şeyler olduğunu düşünüp önemsemedim. İkimiz de vizyon sahibi insanlardık mümkün mertebe saygılı ve sadık bir ilişkimiz vardı. Ailelerimizle ilgili de bariz bir sorun yoktu. Ve cok aşığız diye düşünüyordum, hissediyordum. Evimizin yakınına başlayacağımız günün gecesinde olmadık bir şekilde tartışma çıktı ve bize evlenmek nasip olursa bu evde otururuz artık, ben bu evi yapmıyorum.. gibi şeyler söyledi, hi bir de ben anneme evimizin banyosunun fotoğrafını atmışım bunu söyledi.. ben de yaşadığım şok ve hayal kırıklığı üzerine durumdan aileme bahsettim, ailem de normal bulmadığı için ayrıldığımı ilettim (ama hala bir dönüş bekleyerek..) o da yolun açık olsun dedi bir daha arayıp sormadı bile, eşyaları karşılıklı iade ettik, nasıl bitiğini bile anlayamadım, kafamda zibilyon tane cevapsız soruyla kaldım… sizce bir erkeğe 1 günde bunu yaptıracak ne olmuş olabilir?
Düğüne 4 ay kala bahane çıkarıp 1 günde ayrılma kararı neden alınır?