Çok mutlu olduğum bir ilişkim vardı, tevafuk eseri tanıştık, görür görmez birbirimize çarpıldık, 50 gün içinde evlenme teklifi aldım, evlenmeye karar verdik ailelerimiz tanıştı ve kısa bir süre sonra sözlendik. Ara ara sorunlar olsa da süreçten kaynaklandığını ve her ilişkide yaşanabilecek şeyler olduğunu düşünüp önemsemedim. İkimiz de vizyon sahibi insanlardık mümkün mertebe saygılı ve sadık bir ilişkimiz vardı. Ailelerimizle ilgili de bariz bir sorun yoktu. Ve cok aşığız diye düşünüyordum, hissediyordum. Evimizin yakınına başlayacağımız günün gecesinde olmadık bir şekilde tartışma çıktı ve bize evlenmek nasip olursa bu evde otururuz artık, ben bu evi yapmıyorum.. gibi şeyler söyledi, hi bir de ben anneme evimizin banyosunun fotoğrafını atmışım bunu söyledi.. ben de yaşadığım şok ve hayal kırıklığı üzerine durumdan aileme bahsettim, ailem de normal bulmadığı için ayrıldığımı ilettim (ama hala bir dönüş bekleyerek..) o da yolun açık olsun dedi bir daha arayıp sormadı bile, eşyaları karşılıklı iade ettik, nasıl bitiğini bile anlayamadım, kafamda zibilyon tane cevapsız soruyla kaldım… sizce bir erkeğe 1 günde bunu yaptıracak ne olmuş olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu türden bir tecrübem yok ama tahminen söylüyorum, zamanında konuşup tümden çözülmesi gereken ufak ufak sorunlar birikmiş. En azından erkek tarafında birikmiş gibi görünüyor yani.
O gün de her ne olduysa son bir damla bardağı taşırmış.
Diğer ihtimal ( nadir da olsa ihtimaldir ) sizin birlikte olduğunuz süreçte, erkek tarafının aklını karıştıracak kadar ciddi, başka bir aday ortaya çıkmıştır ve zamanla o aday daha ağır basmıştır. Erkek de ilişkiyi bitirmek için bir bahane olarak bu olayı kullanmıştır.016 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkürler öncelikle.
İlk söylediğiniz ihtimale istinaden söylüyorum ki, bana konuşmamız sırasında benim karşımda kendisini eksik ve yetersiz hissettiğini söyledi, ama inanın defalarca dönüp dönüp baktığımda bunu yaşatacak bir vaziyet olmadı, zira ona hayranlık besliyordum, neyin kompleksi bu anlamadım.
İkinci ihtimal de varsa yazıklar olsun, düğün salonumuz tutuldu 1 hafta öncesinde, Allah a havale ediyorum- +1 yıl
Bu kadar yol ilerlemişken bir şeylerin ters gitmesi hoş değil, kabul etmek de zor.
Ama düşün ki evlenip de ayrılan bile var. Bu veya buna benzer davranışları olan/olacak olan biriyle yollarınızı nispeten erken ayırmış olmanın hayrını düşün bence.
Ayrıca sen içten içe bir hayranlık besliyor ve onu seviyor olabilirsin ama bunu nasıl gösterdiğin ve senin davranışlarının, sözlerinin o kişi tarafından nasıl algılandığı da önemli.
Son tahlilde şu veya bu şekilde bir iletişim ve uyum sorunu olduğu açık gibi. En azından senin açından olmayan sorunlar, karşı taraf için birer sorun olarak birikmiş. Ey, her şeyin hayırlısı değil mi zaten dileğimiz, duamız? 🤷♂️
Soran+1 yılRabbimin murad ettiği hayra inancım sonsuz ancak ansızın ve benim nezdinde sebepsiz bir bitişi hak etmeyen bir ilişkiydi. Benim gözümde çok yüce ve değerliydi. Hem dünyevi hem de İslami boyutta bir evlilik hayali mevcuttu. Her şeyin tastamam olduğunu gördüğüm halde, sizin de dediğiniz gibi tarafımca anlaşılamayan problem yığını olması bana inanması güç bir mesele gibi geliyor. İkimiz de eğitimli ve iletişime açık insanlarız sanıyorduk zira.
Ve her şeyi geçerek şunu söylemek ister ki, bitmesi Arzum değildi ancak bitecekseler bile onurlu bir bitiş isterdim. Benim için biraz emek vermiş olsun isterdim. Hiç yaşanmamışçasına arkasını dönüp gitmesi çok yaralayıcıydı..- +1 yıl
İşte düşün. Senin anladığın/algın ile, o tarafın anladığı ve algısı arasında ne büyük fark varmış meğer.
Madem bir şekilde bitti ve anlaşılan o ki geri dönüşü yok, o zaman universal bir atasözünü tavsiye olarak yazacağım: "Ölüyü göm. Yoksa dükkanı kokutur".
Soran+1 yılİlk kez duydum. Sarstı bu söz beni.
Anlaşılmak ne büyük nimetmiş meğer yaşayana kadar anlamamıştım.- +1 yıl
Farklı insanlar, farklı kaynaklar, farklı çevreler... İşte sana yazdığım reçete. :-)
Soran+1 yılBunu başka manalarda da yazdığınızı biliyorum ancak bir insanın yokluğuna bile sadık bir yapım var, bu da beni epey bir zorladı bu durumda topluma adapte noktasında çok sosyal bir mesleğim olmasına rağmen..
- +1 yıl
Reçete ve ilaç dediğin acıdır ayrıca yan etkileri de vardır. Zira acı ve yan etkisi olmayan ilaç, ilaç değildir. ;-)
Takdir-i Ezel'e teslim olmak kadar gayrete de aşık olmak varsa, o gayreti göstermek, insanlık ve yaşam icabıdır. ;-)
Soran+1 yılVallahi şu son cümle yaralı kalbime bergüzar oldu Allah razı olsun…
İncinmemek incitmemekten daha zor bir kez daha anladım.- +1 yıl
Zaman unutmayı değil, alışmayı sağlayacak. Sabır...
Ama biraz daha sohbet edersek tüm edebi ve dini literatürü buraya yazmamız gerekecek gibi görünüyor.
Şikayetim yok ama her durumda sınırlı ve süreli olacak.
Oysa daha sınırsız, daha süresiz bir mecrada ara ara sohbetler edilebilirdi. :-)
Soran+1 yılNasibime ne kadar düşüyor o sınırlı süreden onu görmek isterim size zahmet olmazsa, hakkınızı helal edin simdiden
- +1 yıl
Ne zaman uykum gelirse. 😅🤷♂️
Soran+1 yılSiz öyle yazınca fizyolojik durum gibi algılamadım ben 😅 hayırlı geceler diyeyim o zaman ben size
- +1 yıl
Aslında bir açık çek var orada.
Artık üstünü yazıp yazmamak size kalıyor.
İyi geceler. :-)
Soran+1 yılMesleki deformasyon ve yaşanılanlar gereği açık çek senet yazma husunda oldukça temkinliyim, teşekkürler reçeteniz için :)
- +1 yıl
Eyvallah.
O halde, ya nasip. :-) 🙋♂️🌹
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklere blöf ve test tarzı şeyler yapmaktan vazgeçin, ayrıldığını sen ilettiysen ve barışmak istiyorsan senin adım atman gerekiyordu onun peşinden koşması değil
08 Yorumla
Soran+1 yılAma düşünsenize karşınızdaki adam düğün salonunuz tutulduğu halde diyor ki bize evlenmek nasip olursa geçer otururuz olmazsa da ev sahibi baksın ne yapacağına.. ve daha başka sıkıntılı söylemler. Bunları duyan bir kadının çaba görmek istemesinden daha doğal ne olabilir.
Böyle diye diye erkek kadın dengesi alaşağı oldu cidden.- +1 yıl
genel anlamda tüm sıkıntılarınızı bilemem
Soran+1 yılAma genel bir yorum yaptınız. O sebeple bunları söylüyorum. Erkeğin fıtratında çabalamak vardır bunu yadırgamayınız.
- +1 yıl
genel bir yorum yapmadım senin açıklamana göre yorum yaptım, ayrıca evliliğin nasip olmaması illa ayrılık anlamına gelmez belki düğüne kadar ikinizde biri yaşamıyor da olabilir
Soran+1 yılNiye tüm sıkıntılarınızı bilemem diye şerh düşüyorsunuz o halde? Tövbe ya zaten canım sıkkın niye böyle diyorsunuz herkes hayatta olsun iyi olsun
- +1 yıl
hala devam etmek istiyorsan çabalama sırası sende ya da bunu yapmazsan ilerde pişman olabilirsin bu da son sözüm bu konuda
Soran+1 yılAdam arkasına bile dönmeden çekti gitti, istesem ne fayda ki. Kaldı ki söz attık aileler de işin içine girdi.
Soran+1 yılHiç karşı tarafın pişman olma ihtimali yok mu yani. Burada hayallerinin enkazı altında kalan kişilerden biri benim ve eminim ki daha ağır yaralıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
Herşeyin bu kadar hızlı gelişmesi seni ürkütmedi mi peki? Ya birinden intikam almaya çalışıyorduysa be seni yara bandı yaptıysa?
113 Yorumla
Soran+1 yılHayatında 3 senedir kimse yokmuş, ve çevresindeki kimse evleneceğini de düşünmüyormuş. Yani bana öyle söylediler.. bunu sorgulamayı bile düşünmedim..
Soran+1 yılÇoğu kişi ilk seçeneği söyledi, bedelli askerlikten gelmişti iki hafta sonra bu olay oldu sizce başka biri olma ihtimali var mıdır? Ben öyle bir şey olsa hissederdim diye düşünüyorum ama bilemiyorum yine de
- +1 yıl
Günahını almak istemem , eski eşimle 2 yol flörtleşip öyle nişanlandık , o ara her şey kadar zor geçti ki bizim evlendiğimizin 4. Günü benimle nişanlıyken başkasıyla konuştuğunu öğrendim. Evi terketmek istedim kapıyı kitledi dinleyeceksin dedi sinir krizleri vs , o dönem çok bunalmıştım bir kaçıştı benim için kafam dağılıyordu , seni çok sevdiğim için seninle evlendim demişti benim için büyük bir çaresizlikti maalesef
Soran+1 yılCiddi misiniz ya? Kalbi yok bunlarım yatacak yeri yok
Soran+1 yılevlilik ya bu evlilik
- +1 yıl
Gerçekten öyle , evlilik boyunca da öyle gidiyor hep onların kafasını dağıtmak için bahaneleri oluyor biz evliliğe gömülüp kalıyoruz , düzen kuruyoruz sorunlarımızı düzeltmeye çabalıyoruz onlar kaçış yolu olarak başka insanlar düşünüyor. Kendinizi hiç üzmeyin gerçekten herşeyde vardır bir hayır
Soran+1 yılSiz ne kadar süre sonra boşandınız peki, şu an mutlusunuzdur inşaAllah
Soran+1 yılDemek ki başta neyse sonu da öyle, bir kere mide bulandı mı dikil tutmuyor…Allah daha da mutlu etsin sizi inşaAllah
Soran+1 yılAmin amin amin inşaAllah, Rabbim merhametli kalplere denk getirsin hepimizi
- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılİki ayda hızlıca bir düşe kapılmışsın bitmiş gitmiş. Kim bilir kimi unutmak için sana yapıştı ama sen bunu görmedin. 50 günde olacak iş değil zaten.
010 Yorumla
Soran+1 yılCidden merak ettiğim için soruyorum. Birini unutmak için biriyle evlilik yoluna girmek mümkün mü?
- +1 yıl
Giren çok insan var ama sonucu aldatılmak zaten. Fazla hayalperest konuşuyorsun sen. Daha önce ilişkin mi olmadı senin biraz silkelen kendine gel ya
Soran+1 yılİlişki cahili olmanın ötesinde fazla iyiniyetli olmak bence benimkisi ya.. ya da ütopik kaçtı bu devirde böyle bir sevgi olacağına inanmak🫠
- +1 yıl
Erkeklerin seviyormuş gibi yapma huyu çok yaygın. Sen de düzgün birisin o yüzden seni o şekilde hayatına almak istemiş. Kim bilir hangi toksik ilişkisinin acısını çekiyordur yıllardır🫤
Soran+1 yılMantık evliliği yani dümdüz… gerçekten yazıklar olsun ya :)
Soran+1 yılEski ilişkileri halkında konuşmak istemiyordu hiç belki de bu yüzdendi şimdi siz söyleyince düşündüm
- +1 yıl
Belki de hiçbir çıkarımımız doğru değildir. Ama inan bana iki ayda evliliğe gideceğine hiç olmasa daha iyiymiş. Aynısını yaşayan arkadaşlarım oldu kaç senelik ilişkilerini saklayıp çok kısa sürmüş gibi gösteriyorlar. Hakkında hayırlısı olsun ama daha hayırlı bir şey olamazmış sakın döndüğünde taviz verme
Soran+1 yılBen senelerdir Allah nasibimi hayırla hazırlasın diye dua ediyorum ve çok uzun süredir kimseyi almadım hayatıma. Tevafuk eseri karşıma çıktı ve kalbim ısındı. Açıkçası bunu ilahi bir denk geliş olarak algıladım ve o yüzden bu kadar şüphesiz kabul ettim. Muhakkak ki eksik bu tavrım. Ama bazen insanın basireti bağlanıyor hakikaten. Onun hakkında be kadar da az şey bildiğimi fark ettim bittikten sonra. Bu söylediğiniz de belki bunlardan bir tanesi… gerçekten niyetim çok saftı, Rabbime havale ediyorum.
- +1 yıl
Senin kadar iyisini bulacağını sanmıyorum gidip ağlasın kenarda köşede
Soran+1 yılYa Allah razı olsun.. kibir değil bu kesinlikle ama gerçekten ben de öyle düşünüyorum çok güzel sevmiştim çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGönlü olmayanın hep bi bahanesi olur, bunu unutma
17 Yorumla
Soran+1 yılGözünde gördüğüm o his neydi peki gönül değilse anlamıyorum..
- +1 yıl
Olabiliyo hayatım, narsist biriyle birlikte olmussun bi anda göklere çıkarıp aynı hızda indirebiliyor işte. Saman alevi gibi askı varmış hemen sönmüş🤷♀️ niye olmadı diye söylendiğin şeye gün geliyo iyi ki olmamış bişeyler bahane olmus diye doğruluyorsun
Soran+1 yılEvet gerçekten bunu yaptı. Ama bir insan evlilik konusunda bunu yapar mı ya
- +1 yıl
Öyle bi yapıyokiiiii hey yavrum heyy 🤭 yaşayan biliyor işte, dertleşecek cok şey varda eski eskide kalmış işte
Soran+1 yılBitmesi mesele değil bir noktada, bu kadar kolay vazgeçirebilecek biri olarak görülmek
- +1 yıl
Sen gözünde fazla büyütmüşsün
Soran+1 yılNe yazık ki evet
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Erkekler bir anda sorumluluk alınca değişiyor. Ya agresifleşme oluyor ya da gitme isteği
022 Yorumla
Soran+1 yılBizim günahımız ne ki bu konuda… erkeklerin fıtratında bu sorumluluğun altına girilecek güç var oysa ki
Soran+1 yılAma sizden vazgeçmemiş o halde
Soran+1 yılBen gitmek istedim, yolun açık olsun dedi.. 2 ay olacak nerdeyse, ve tam evin tadilatına başlayacağımız günün gecesi ayrılık yaşandı… yani anlamışsınızdır demek istediğimi
Soran+1 yılDayısının eviydi kira verecektik ama tadilat yapacaktık
Soran+1 yılBorçtan korkup benden vazgeçtiyse de yazıklar olsun..
Soran+1 yılKarşı cins mi yani
Soran+1 yılVallahi nerden tutsam elimde kalıyor her ihtimal benim için çok yetersiz..
Soran+1 yılAnnesiyle konuşurdu
Soran+1 yılSevmemiş abla beni dedim ya 2 ay olacak
Soran+1 yılAmenna zaten başka elimden bir şey gelmiyor
Soran+1 yılAmin amin amin abla Allah razı olsun bilmukabele
Başka biri vardır kanka bahane olmuş ne bi fotograftan
04 Yorumla
Soran+1 yılSadakate çok önem veriyordu bir de bedelli askerlikten geldikten 2 hafta sonra bu yaşandı yani biri olma durumu var mıdır sizce
Soran+1 yılDüğün salonunu tutmuştuk bir hafta önce o an mı aklına geldi bir şey yatmadığı yazıklar olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYedi yıllık platonik aşkım beni reddedince bende apat topar on ay içinde evlendim sonuç hüsran oldu
129 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediniz yani ben kim oluyorum bu durumda
Cevap sahibi+1 yılYani yarasının üstüne merhem olmuşsun belkşde üstüne yarası iyileşti ise içine sindirememiş seni
Soran+1 yılAllah da bildiği gibi yapsın o zaman gerçekten hakkımı helal etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBitti mi tamamen
Soran+1 yılEvet neredeyse 2 ay olacak, bir kere bile yazmadı insanlar bile şok oldu bu çocuk aynı çocuk mu diye
Cevap sahibi+1 yılDurumun derinliğine bakmak lazım
Soran+1 yılİnanın elle tutulur bir şey yok tekrar tekrar üstünden geçtim, güvendiğim kişilere de anlattım herkes gitmek istemiş diyor
Cevap sahibi+1 yılMümkün değil
Cevap sahibi+1 yılSebepsiz bu hayatta bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün sebebi olmadan ne oluyor hayatta? Bazan farketmiyoruz ama herşeyde sebebi vardır
Soran+1 yılElbette bir sebebi var ancak ben birbirini seven insanların bir kaşık suda boğulmasına anlam veremiyorum, bu çağın insanı değilim o açıdan. Benim yanımda kendini eksik ve yetersiz hissediyormuş bunu da söylemişti. Saatlerce konuştum naptım sana noldu bmyle hissettin diye cevap yok
Cevap sahibi+1 yılKimi iyi rol yapar ve günün sonunda senaryodan sıkılır
Cevap sahibi+1 yılBirbirini sevmek başka şey ki seven insan sevdiğine zarar vermez veremez
Soran+1 yılBendeki sıfır sorgulama da basiret bağlanması o zaman ne diyim
Soran+1 yılBeni sevmemiş gerçekten bunu anladım
Soran+1 yılO bakışlar yalanmış hep
Cevap sahibi+1 yılHayır dediğimizde şer şer dediğimizde hayır olabilir
Cevap sahibi+1 yılBen sana bakarım ruhun yerinden oynar ama bu seni seviyorum anlamına gelmez onu anlatmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece bakış yeterli değil ilmek ilmek işlemek gerek hayatı tespih tanesi gibi
Soran+1 yılAmenna, iyi ki Allah var, yoksa bu dünyaya katlanmak çok zor.
Ama davranışları, sözleri.. vs tüm iletişim yoğun bir sevgi barındırıyordu o yüzden bu kadar kapıldım ben de
Soran+1 yılEvet hiç emek vermedi zaten bana peşimden bile koşturmadım bende hata
Cevap sahibi+1 yılÇok çekersen ip kopar gevşek tutarsan taneler karışır o yüzden sakın olmak en iyisi hele arada senin pişman olacağın davranışta yoksa şükret
Soran+1 yılAllah beni harcatmadı bu kötü niyete belki de bilmiyorum zaman gösterecek
Cevap sahibi+1 yılŞükret ya evlenip çocuk olduktan sonra ayrılmak zorunda kalsaydın?
Soran+1 yılHaklısınız ailem de bunu söyledi, her zaman daha kötüsü olabilir Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hayat devam ediyor sirkelen yoluna bak sen
Cevap sahibi+1 yılBen yatar gecen iyi olsun meçhul kız
Soran+1 yılEvet burası acımasızların dünyası zalim olmaktan sallana sığınırım.
Soran+1 yılTeşekkürler bilmukabele
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o senden hoşlanmadı evlilikten korktu bıraktı gitti
05 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmadığı insana niye 50 günde evlilik teklif etti ki
Cevap sahibi+1 yılSebebi şudur ; evlilik için geç kalmış hissediyordur hemen evlenmek istedi yani sevdiginden degil
Cevap sahibi+1 yılaile baskısından
Soran+1 yılAllah sorsun inşaAllah öyleyse
Cevap sahibi+1 yılİşin allaha kaldıysa zor
Exi dönmüştür diye yorumladım
05 Yorumla
Soran+1 yılSözlüyken olabilir mi ya böyle bir şey
Soran+1 yılYazıklar olsun öyleyse de
- +1 yıl
İki taraflı dinlemek lazım, anladığım kadarıyla hâlâ seviyorsun. Askerdeyken erkekler çok değişiyor bedelli olsa bile yani anan.
Fotoğraf bardağı taşıran damla olmuştur.
Kolay vazgeçmişse kaybetmekten korkmamıştır, ya da kaybetmeyi göze alacak kadar yer etmemişsin onda geçmiş olsun. Yoluna bak
Soran+1 yılMuhakkak iki taraflı dinlemek lazım ancak ben evliliğe giden müessesede bir kaşık suda boğulmayı kötüniyetten başka bir şey olarak göremiyorum. Olayı detaylıca anlattığım herkes bahane olarak algıladı. Beni kaybetmekten korkmadığı kesin, sıra bunu kabullenmekte.. teşekkür ederim bilmukabele
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBahane varsa sevgi yoktur.
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o kadar aşık görünüyordu ki, aylardır kabullenemiyorum sevgisizlik ihtimalini..
- +1 yıl
Bazen kabullenmek gerekir maalesef ki.✨️🍀
Soran+1 yılBaşka çare yok zaten Rabbimden gelene..
- +1 yıl
Olmuyorsa zorlama belki seni dha iyisi bekliyordu ümidi yitirme hayata küsme ve devam et. 🍀🌸✨️
- +1 yıl
Bekliyordur*
Soran+1 yılAmin amin amin Allah razı olsun teşekkürler
- +1 yıl
Ne demek ✨️
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. belki de başkası vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların sacmaliklari
015 Yorumla
Soran+1 yılNeresi saçma? Çekip giden erkek çok mu yüce bir şahsiyet
Cevap sahibi+1 yılYoo erkekte çok saçma. hatta sizinki ayrı bı sacmalik. Evlilik oyun mu ya bu kadar kısa sürede karar veriyorsunuz
Sonra kustum oynamıyorum:)
Soran+1 yılKalben çok ısındığım için evleneceğim kişi olduğun hissetmiştim. Hayatıma kimseyi alan biri değilim zira
Cevap sahibi+1 yılAblacim 2 aydir beğenip mont alamadım ben:) sen 50 günde koca secmissin😂
Soran+1 yılSenelerce görüşüp tanıyamayanlar da oluyormuş bu işin doğrusu ne ki.. gerçekten çok iyi biri gibi duruyordu etrafımdaki herkes de böyle düşünüyordu
Cevap sahibi+1 yılYa komik olmayın Allah aşkına ya evlilik oyun değil basit bişey değil. sen dua et erkenden patlak vermis bozulmus
Soran+1 yılHerkes hayırlı başın varmış dedi zaten
Cevap sahibi+1 yılSktret işte bak önüne boş ver
Soran+1 yılBakmaya çalışıyorum ancak zoruma gidiyor hala ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılboş ver. Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılNiye sordunuz
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim eğitim durumunu
Soran+1 yılSöylesem gülersiniz. Hukuk mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılNiye güleyim:) eski sevgilim avukatti😁
Hata yi encok kendini zeki sananlar yapar. bende. dahil. buna. yanlış anlamazsan gizliden cikiyorum yazar mısın bana
Soran+1 yılKendimi zeki sanmak değil mesele, ister istemez bizim sorgulama seviyemiz diğer insanlara göre Farklı, ama ben sıfır sorguyla bu yola çıktım onu demek istedim yani
+1 yılYapamiyom de ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle demedi asla, aklımın ucundan geçmeyecek saçmalıkta şeyler söyledi, çekti gitti bir daha da dönmedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Düğüne 4 ay kala bahane çıkarıp 1 günde ayrılma kararı neden alınır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler