Düğüne 1 ay kala ayrılmak?

8-9 senelik uzun bir ilişkimiz vardı o yılların içerisinde benimle kızın arasında büyütülecek ayrılığa itecek hiçbir kavgamız yoktu ancak her ailesinin yanına gittiğinde fikirleri bana karşı değişiyor sürekli sorgulamalara başlıyordu köylü bir kızdı neredeyse hayatında hiçbir şekilde köyden dışarı çıkmamıştı hayali şehir şehir benimle gezmek olduğunu her fırsatta dile getiriyordu kazancım Allah'a şükür iyiydi bunların hepsini yerine getirdim önce Tekirdağ sonra İstanbul sonra Ankara Çanakkale Bolu vs tek tek gezdik sonra ben askere gittim yemin törenime ailemle geldiler ( Ankara 'ya) beraber tekrar geri döndük kurban bayramini tüm aileler kutluyorduk her şey yolunda gider iken onların evine gittiğimiz o gün babası bana henüz hoş geldin nasılsin bile demeden ev tuttunuz mu diye sordu daha sonra ev tutmazsaniz nikah olmaz dedi babamın annemin yanında güzel kardeşim ruh sağlığı bozuk seni fabrika ayarlarına geri döndürürüm seni adam ederim dedi sadece ev tutamadım diye tüm bunlar oldu asıl benim kızdığım ve sinirlenip ters çıktığım yer 5 gündür kızımla ne bok yiyorsunuz demesi namus lafına girmesiyle ben ters çıktım bu olaylar devam ederken nişanlım beni hiç korumadi babası bana küfürler ederken o haklı gördü annemi suçladı beni suçladı ev tutmadin dedi sonrasında o babasının arkasında durdu ben her gün günden güne bitiyorum içim yanıyor dünya başıma yıkıldı askerden geldiğim 2. Günü bunları yaşamak zorunda kalmak beni bitirdi tavsiyenizi bekliyorum yorumlarınızı bekliyorum

Düğüne 1 ay kala ayrılmak?