3 gun sonra yazdı ben cvp yazmadım 3 gun sonra her gun nerdesin diye mesaj atmaya başladı cevap versem miiii sanal iliski bizimki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sonuç noldu :)) aynı durumu yaşiyorum Şu an
hala cevap vermiyorum çok sevsem de ama o yazıyo aralıklarla gecmis olsun sana da😔
bu arada soruyu nerden buldun
Benımle aynı durumu yaşayan var mı napmalıyım dıye aratınca çıktı canım eklermsn beni benımde dirayetle cevap vermemem lazım bildiğin benı manüpüle edıyor :( nasıl dayanıyorsun
Ama o bana yazmaz çünkü ayrıldık arkadaş kaldık biz ve beni takmıyor artık
Günaydinlar, teşekkür ederim
Yeni yılın cidden cidden çok çok şanşlı güzel sağlıklı ve mutlu olsun
Önceki yıldan bugüne cidden çok güzel deneyimler paylaştığım biri olarakta iyi ki tanıştık çok güzel, çok ta güzeldi
Haber çok iyi bu arada , hani bu konuda heyecanının olması, motivasyonun olması, inancının olması , çok değerli bişey
Bunu sakın kaybetme ve umudunu hiç düşürme , çünkü ne olacağını ne olmayacağını bilemezsin
Sadece umutlu ol hep hep. Çok çok şanş diliyorum bu konuda sana
Sadece bunu yazmış
Verme anlasın hatasını
10 gündür vermiyorum anlamış mıdır
Yuh jsjs
valla hak etti şödşdöemjğ
Sabrına sağlık jsjs
bu aralar tükeniyo gibi elim yazmaya gitti gidicek
Kafanı oyala, ben de zor tutuyom
dayanıcaz basaricazz
Son kez söveyim ondan sonra sabrederim
ay o şey gibi yazmaya bahanem falan wlzmslsösmnjsbh bende o kafayla yazmıştım ne olduysa birden barışmıştık
Manipülatifler ondan, ponçik kalbimiz daynmıyor
evet çok doğru dedin😿😿
Nude atmazsan bakmaz tabi kdjd
Yazma salla gitsin
Sanal ilişki ne ya ergenmisin sen
sanane
Hemen yaz ona yoksa kuş kaçar ağlarsın
sen yaz senin olsun
Çocuklarla ilgilenmiyorum canım senin gibi bir erkeğe klavye üzerinden flörtleşmiyorum
tanışın buluşturucam sizi bir turda sen tadına bak mesleğini icra et
Canım önce sen Bi buluş Sanal ilişkiler boş ha ama doğru sen bir erkekle başbaşa kalamazsın dimi çok korkunç utangaç seni
seninle mi baş başa kalsak
Kalsak nolcak ki iki lafı bir araya getiremeyen kız çocuğu bana bide lafımı yetiştirecek
öncelikle konuşmayı öğren artı yazmayı öğren şahane Türkçemizi katlediyorsun ardından tanımadığın insanlar hakkında yargı biçmeyi kes "yalnızca sanal ilişkim olduğunu" nerenden çıkardın da bu tarz söylemlerde bulundun bana anlayamıyorum sohbet edip konuşmadığın bir insan içinde iki lafı bir araya getiremiyorsun demen de acizliğinin cabası
Sanal ilişkiler içinde olan sensin bu durum senin asosyal Bi kız olduğunu gösterir hiç görmediğin bir erkeği kafasına takan sensin bence Bir eğitim almalısın sana tavsiyem
öncelikle o eğitim tavsiyeni kendin için uygula okumayı ve algılamayı da bilmiyorsun belliki sanal ilişkiler -ler içinde olduğumu da nerenden çıkardıysan ah ah cahile bir şey anlatılmaz...
Minik kuşum uykum geldi sana tatlı yazışmalar..
Ver verme
peki
Verdin mi hiç