Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kadınla buluşma , sevişme ya da sexting filan yapmamışlar ama bildiğiniz liseli gibi duygusal mesajlaşmalar var , gördüm ben çoğunu.
Güncellemeler
+1 yıl
Biz bekarken bulamayalım, kadına bakın ya valla ayar oldum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkisi de birbirine yüz vermiyor. Belli bir süre sonra çekmişler kendilerini. boş ver.
Nasıl yani? 2 gün önce seviyorum diyen kadın 2 günde ne değişti de? Arkadaşım baya üzgün anlayamadı. Gitmiş bir de fotolarını beğenmiş
Arkadaşında ona yüz vermemiş işte sonra.
Arkadaşımın ona en son attığı mesaj seni seviyorum ama? Sonra kadın devamını getirmemiş. Görüşürüz sonra kendine iyi bak demiş
Tamam da evli bir kadın hayatında eşi varken ne sevgisi bekliyor ki canı sıkılmış arkadaşını bu can sıkıntısında kullanmış işte
İyi de bu kadın hiç korkmuyor mu? Hadi adam gidip kocasına derse iki gün önce karın bana sevdiğini söyledi diye
Yani kocasının ne tepki vereceğini bilmeden nasıl öyle bir şey yapabilir sonuçta bu iş tek taraflı değil ki kadının başı yanarsa arkadaşının yanmaz mı?
Yanadabilir ama aynı yerde yaşamıyorlar , adam bunu buluncaya kadar kadına zarar vermez mi? Bence kadın korkmuyor ya da kocası gav@t
Yani illa şiddet değil ama aldatıldığı için bunlara tazminatta açabilir ve bu durumda iki tarafta suçlu
Ama işte kadın ne halt ediyor belli değil ki? Şu an kocası ile boy boy foto paylaşmış valla ben çıkamadım işin içinden. Hayır kankam fotoları görünce daha da gaza geldi , içmiş bugün baya
Bence arkadaşına söyle çok beklentiye girmesin kadın sıkıcı evliliğine oyuncak istemiş o arada arkadaşını kullanmış, baksın kendi yoluna
Gidip fotolarını beğenmiş akıllı, valla bilmiyorum. Gelip beraber olsa takmazdı bence. O iş olmadığı için kafayı taktı diye düşünüyorum
Evet kendince saçma bir hırs yapmış ama saçma
Belki akıllanır bu sefer de yazmaz kadına bir daha
Hiç sanmıyorum o anca kadınla ilgili başına kötü bir olay gelirse akıllanır
Nasıl kötü? Şimdi çağırsa koşup gidecek yani? Gerçi bu kadına yalvarıyor nolur bir kahve iç benimle yarım saat gel yüzünü göreyim diye , o kadar çok yalvarıyor ki şok olursun
Gelmiyor kadın ama beni arama sorma bırak peşimi de demiyor
Yani yakalanma başı derde girmesi gibi kötü bir olay
Anladım, bulunmadıkları için yakalanma olmaz ama mesaj yakalanırsa onu bilemem.
Yakalanmaz diye bir şey yok böyle tehlikeli şeyler bir yerde illa açık verir
Bilemem korktuğunu sanmıyorum , daha önce de yakalamış bir kadının kocası bunu. Dövmüş adamı
Neden hep evli kadınlar sordun mu arkadaşına peki
Sadece evli değil ki evli dul bekar küçük yaşlı kimi düşürürse
Arkadaşın bence bir tedavi olsun burada sorun sadece kadında değil
Evet onu biliyorum , ırz düşmanı hedonist
Sen nerden arkadaşsın peki?
Kafede tanıştık 4-5 sene önce ama çok samimi olduk
Sana karşı var mı böyle durumları
Yok işte bana gelince şap yutmuş gibi
Sen istiyorsun sanırım sana ilgisi olsun diye
Aşığım ben ona
Anladım zaten çocuğu korumandan
Korumuyorum ki
Kendine yazık etme böyle bir çocukla gözünün önünde yaşıyor her şeyi
Kadın istiyor bence
Ama istese kocamla kötüyüz imajı yapması gerekmez mi? Arkadaşım nasıl üzgün bir görseniz
O kocasını göstererek korkutuyor ne kadar cesaretli onu ölçüyor bence
Arkadaşımı mı korkutuyor? Yoksa damarına basıp iyice çileden çıkarmaya mı çalışıyor? Yasak meyve etkisi
Aynen kadın bilinçli bence yaşlar kaç
Arkadaşım 35 yaşında da kadında o civar sanırım tam emin değilim
Arkadaşın normal arkadaşmı sana neden anlatıyor
Kankam , yani şöyle ben aslında hoşlanıyorum ondan. Ama o bana kardeş gözüyle bakıyor. Ondan anlatıyor herşeyini
Yani normal değil bence senin yaş kaç
26
Kankan cinsellik içinmi istiyor
Ya kadın napmaya çalışıyor? Hiç bir fikrin yok mu? Adamı teselli edip akıl yürütmek bana kalıyor sonra. Gerçi bu da az değil , zaten her gün başka biri ile kahve alkol ne ararsan var da, sonuçta bu bekar
Kadını mı? Yani bence öyleydi ama niye seviyorum diyip durmuş anlamadım. Dalga geçerken elde edemeyince aşık olmuş olabilir mi
Hayırrrrr yazacaksan burdan yoksa yok
Ok by