Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar raydan çıkmış helali haramı unutmuş. Bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah misin (haşa) kimin ölüp kimin yasayacagina sen karar veriyorsun?
Namusu için yaşayıp harama uzanmayan insanı sınamamak lazım.
Namusun okey haramın okey günahı bilmez misin adi sere fsiz insan öldürmekte günah noldu simdi sen misin musluman
@Oglandegilim ben çocuklarım için yaşıyorum ama kaldıramam kalleşliği
Cocuklarin annesini mezara babasini hapse verince mi cocuklarin icin yasamis olacaksin? Hayır aksine cocuklarinin hayatini karartmjs olacaksın hem annesinden hem babasindan etmis olacaksin bu nasil bi zihniyet bu nasil bu kafa yapisi. Utanmaz bide cocuklarim icin diyor. Gunahsizlari gunahina ortak etme insan musveddesi seni.
Haramı biliyorsun da şirk koşmanın adam öldürmenin günah olduğunu bilmiyor musun? Yol verirsin gider. Sen hiç ağzına Allahin adını anma bence en büyük Allah düşmanı senin gibiler çünkü. Bu tarz şeyleri insanlar Müslümanlık la iliskilendirip dinden soğuyor
Biz gururlu varliklariz. Sizin gibi 2 3 gün ağlayıp unutamayız.
Aldatan kadına şiddet şart
Siddete de karsiyim da adam öldürmekten bahsediyor. Sen gelmis siddetten bahsediyon. Canilik diz boyu kahrolun insallah
@Oglandegilim namus meselesi bu tamam mı? Ayrıca aldatan kadına şiddet göstermek dinde caizdir yani şiddet gosterebiliriz kadına eğer aldatilirsak
@Streets dini muslumanligi sakın o pis ağzına alma. Senin gibiler yüzünden ülkede Müslüman kalmadı çocuklar artık bu pis zihniyetinizi göre göre ateist oldu. Din düşmanları. Seni istemeyeni sende istemezsin bosarsin yok döverim öldürürüm kimsin ulan sen? İnsanın şeytanı
@Tazmanyacnvr ülkeyi bu hale getirenler bunlar zaten bi silinip gitseler de ulkece rahatlasak.
@Oglandegilim aynen. İnşallah sesleri kesilirde biraz huzur buluruz
Amin.
tamam aldatın o zaman ne diyim
Senin demenle aldatip aldatmamaya karar verecek degilim. burada haklardan bahsediyoruz.
@Oglandegilim hiçbirşekilde erkekleri savunmuyorsunuz feministlik hiçbir şey kazandırmaz
Ben cinsiyetcilik yapmiyorum kardesim sen anlamiyorsun.
Moruk ben tek ciftli olduğuna inanırım insanların, ihanet eden erkek veya kadın oldun cezasını çekmeli
Öldürüp neden hayatını hapiste geçiresin ki? Kanıtla nafaka vermeden boşan
Hayır. Kocalar karilarini aldatirken hic biri ölmüyor. Senin beynine sic a yim. Öldürmek senin verebilecegin bi karar degil put perest pus t
Başkası beni bağlamaz ben Ahlaklı dürüst olmaya çakışan bir adamım ailem için her şey yaparım ama kalleşlik fazla gelir mezhebine ters.
Senin mezhe bine de sıc ayım. Adam oldurecek kisi ben ahlaklıyım diyor kafayi yicem
Boşa Allahından bulsun
Hayır tabii ki bi kendinize gelin ya
Aynen insan öldürmek helal demi
Hayır kocası gebersin.
Karını yolla seri pasla Karını acilen gebermen gerek
Ona allah karar verir hiç kimse haketmez haşa töbe
Helali ile yaşayan iyi insanı kullanmak kalleşlik değil mi
Kalleşliktende beter ama ölüm allahın emri sonuçta biz karar veremeyiz ona
Nasıl yani?