Tartıştık ve ben dayanamayıp ağlamaya başladım. İlk defa onun yanında böyle bir şey yüzünden ağlarken o uyudu.
Ben bunu görüp iyice ağlamaya başladım dönüp bana yarın 7'de kalkacağım işim var diye azar çekti. Siz olsanız napardınız?
Tartıştık ve ben dayanamayıp ağlamaya başladım. İlk defa onun yanında böyle bir şey yüzünden ağlarken o uyudu.
Ben bunu görüp iyice ağlamaya başladım dönüp bana yarın 7'de kalkacağım işim var diye azar çekti. Siz olsanız napardınız?
Benim yüzümden birisi ağlıyorsa değil sevgilim hiç tanımadığım biri olsa bile benim gözüme uyku girmez, bu arkadaş nasıl bu kadar rahat olabilmiş anlamadım? Ama adına üzüldüm açıkçası.
Değil mi, bende öyle hissederdim. Şu an tek istediğim ondan olabildiğince uzaklaşmak
Merak ettim neden tartıştınız? Paylaşmak istermisin? Acaba değmeyecek bir şey olduğunu mu düşünüp dönüp uyudumu yoksa sevgilin gerçekten bir kanka mu? Çok merak ettim.
Bir süredir iletişim problemi yaşıyorduk. Yeterince anlaşıldığımı hissetmediğimi söyledim, o da böyle bir şey olmadığını benim abarttığımı söyledi. Tartışma buradan çıktı ve biraz büyüdü
Yapıcı değil yıkıcı yaklaşmış yani. Eee sonra?
İlk defa bu kadar duygusallaştım ve ağlamaya başladım. Neden ağladığımı sordu, bende kırıldığımı söyledim fakat birkaç dakika sonra uykuya dalmıştı. Bunu fark edince hüngür şakır ağlamaya başladım ve sonuç bu
Ve arkasını dönüp uyudu ha. Ne acayip insanlar var. Ya sebebi ne olursa olsun birisini ağlatmak benim içimi acıtır sana yemin ediyorum. Hele ki bu kişi sevgilin ise çok daha acı bir durum. Bu rahatlığın kaynağı nedir acep? Belki de yanlış insanlara fazla anlam yüklüyorsun dostum. Ama hayat senin hayatın bana bir şey düşmez. Ama bence sende uyu sabah oldu şimdilik düşünme bunları uyanınca sakin bir kafa ile daha mantıklı kararlar verebilirsin 😇
Şu küçücük sohbet beni daha iyi hissettidi gerçekten, teşekkür ederim.
Rica ederim dostum. Kendine cici bak sil göz yaşlarını olur mu?
Cevap
3Cevap
Ne yapacak odami aglayacak
Sevgilisin eş degil unutma
@Peri111 adam olsaydi sana deger verseydi ederdi seni cinsel ihduyac guderici olarak goruyor anladigim bu
@Peri111 ozaman istedigini alanadigi umudunu kestigi icin oyle
Yokss yaninda bir bayan goz yasi dokuyorsa icinin sizlamasi lazim insansan
@Peri111 Aminnnnn
Biz erkekler maalesef soğuk kanlıyız helede uyku varsa
İyi yapmis
Sg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?