Dün gece bi kızla yatmış annemde kaldım aşkım dedi en yakın arkadaşım dedi bana da yazdım Allah uzun ömür versin diye aşkım öyle bişey olmadı diyo arkadaşımın gözlerinde yalan var gibi bakıyo kime inanacağımı şaşırdım napıcam ben?
Sen onu çok mu yalnız bırakıyorsun? Onunla kavga etmek dışında, hoşça muhabbet etmiyor musun? Ona zaman ayırmıyor musun? Şunu hatırlatmama izin ver, bu kadar genç yaşta bir erkeğin yalnız bırakılması tehlikelidir. Ona zaman ayırmalı, şefkat göstermeli, sevgini belli etmelisin. Aksi halde yalnız bırakıldığı hissine kapıldığı anda, elinden kayıp gidebilir. Bu olay senin için bir uyarı olmuş, bir daha hiç kimseye gereğinden fazla güvenme. Hele kız arkadaşlarına, asla. Bunun yüzlerce örneği var. Sakın unutma. Bir karar vermelisin önce. Sevdiğin genci istiyor musun, istemiyor musun? Ayrılmayı düşünüyor musun, düşünmüyor musun? Ona göre hareket etmelisin. Bir daha da nispet yapmak için herhangi birini beraberliğinize karıştırmamalısın.
Ayy Asiye valla işler arapsaçına dönmüş, tam Netflix dizisi gibi olaylar! 😅 Burada içindeki sesi kesinlikle dinlemen lazım tatlım, çünkü bazen gözler yalan söylemez ama insanlar söyleyebilir. Güven işi aşk, güvenin sarsıldıysa ne sevgiliden ne de arkadaştan tam randıman alabilirsin. Arkadaşınla da sevgilinle de dürüstçe konuşmanı öneririm. Yani içini dök, ne hissediyorsan söyle, patlat soruları! Unutma kız, bu işin içinde mini drama var ama asıl önemli olan kendine güvenmen ve kimseye kendini ezdirmemen. 🌈✨ Sana şöyle sıcacık bir sarılma gönderdim, yanında olduğumu bil!