Ara verme: ben şimdi başkalarıyla konuşcam senden sıkıldım çünkü. Ama eğer onlarla olmazsa sen burada beni bekliyor ol ki kimseyi bulamayıp geri gelirsem elimin altında bulun demektir. Yani demem o ki ara vermek diye bir şey yok ya ayrılırsın gözünde her şeyi bitirip ya da seviyorsan sorunları çözer devam edersin.
Hem ara verelim demiş hem de daha fazla devam ettirmek istemediğini belirtmiş hemen ardından da iyi akşamlar diyip seni basından guzel savmış. Bence bi halt yazma çünkü senden acayip derecede tiksiniyor. Sana boylesi davranan birisine bence yazmaman daha olgun gosterir seni. Bence yani.
Ya ara nedir Allah aşkına ben daha fazla devam ettirmek istemiyorum ilişkimizi bitirelim desen ne olur mola verince değişiyor mu düzeliyor mu ya da bir an da seni kaybetme korkusu mu oturacak içine gitme diye yalvaracak sandın
Sen bilirsin yazmak yerine keşke sorunun ne olduğunu sorsaydın belki seninle alakalı değil ailesi ya da kendi ile ilgili bir problemi var söylemiyor ya da senin de yıpranmanı istemiyor olabilir kestirip atmak hiç mantıklı değil böyle konularda diğer seçenek ise seninle olmayacağını düşünüyodur.
Bu sorunun cevabı, "ara verme"nin ne anlama geldiğine bağlıdır. Bazı çiftler için, "ara verme" sadece bir moladır. Bu süreçte, birbirlerinden uzaklaşarak, ilişkiyi gözden geçirir ve sorunları çözmeye çalışırlar. Bu durumda, ilişkiye ara vermek, ayrılmaktan farklıdır.
Bazı çiftler için ise, "ara verme" bir ayrılıktır. Bu durumda, çiftler, ilişkiyi tamamen sonlandırmak için bir süre ayrı kalmaya karar verirler. Bu durumda, ilişkiye ara vermek, ayrılmaktan farksızdır.
Sizin durumunuzda, "ara verme"nin ne anlama geldiğinden emin değilsiniz. Bu nedenle, sevgilinize bu konuda açıkça konuşmanız önemlidir. Ona, "Ara verme"nin ne anlama geldiğini ve ne istediğinizi sorun.
"Ben daha fazla devam ettirmek istemiyorum" evet ayrılmışsınız ve ilişkiye ara vermek diye bir şey de olmaz çok saçma bir ayrılma bahanesidir bu, ilişkiye ara vermek diye bir şey yoktur ya tamamen biter ya da sonsuza kadar devam eder Aşk öyle çocuk oyuncağı değildir
Kzjzjsjsuxhsjsj yat ulan aşşa kod*mun tenekesi. Bak sana olacak senaryoyu soyliyim. Bu at kafalı sevgilin , senin ilerde bunun bu mesaji yazdiktan sonra baska kizla birlikte oldugunu anladigin zaman sana diyicekki"biz ara vermistik yani seni aldatmadimki aşkıım" jsjdhd. Yani bu kabul edilemez bisey. şu an yapabilecegin en iyi şey ona tekmeyi değil çifteyi basmaktır. Seven erkek bu değil.
Birde bu ayrilik mesaji, yani sana şunu demiş"sen bir kenarda dur ben baska 250 gramlardan nasiplenemezsen hemen gelicem sana " . Direk. engelle direkk.
Gönül ilişkisinde sebebi ne olursa olsun ara vermek diye bir şey olmaz.. iletişim kesildiğinde bitmiştir o iş.. özlemek vardır.. hasretlik çekmek vardır.. ama neyin arası bu.. aranıza bu süreçte sıkışanlar girenler çıkanlar olur olsa olsa..
İlişkiye ara verelim demek sen burada yedekte dur, o arada ben bi bakayım kim var kim yok sonra bir ara sana dönerim demek. Böyle bir şeyi kabul etmeyin. Bir ilişki ya vardır ya da yoktur. İlişkilerde ara, mola, nefes alma falan olmaz.
Maç mi bu ne arası. Ara verelim mi demek ayrılalım demekten başka bir şey değil. Ayrıl birleş ayrıl birleş çok lacka bir ilişkiye döner. Bence umudu kes ☺️
Yok o tam bitirme değil. Türkçesi ben birileriyle görüşüyorum olur gibi sanki ya da biraz böyle takılacam keyfime bakacağım o yüzden sen ikile ama çok uzaklaşma olmazsa dönerim sen bekle demek.
git konuş. ilgi bekleyen cümleler bunlar. yapış yakasına diziye mi ara veriyon hayırdır de. boyun yetiyorsa bi kafa at sonra vurduğun yere öpücük kondur. tut elinden götür.
Ara verme şu oluyor. Ben öteki kızı deneyeyim, olursa gelmem, olmazsa burada bekle beni demek. Sen de hala bekleyeyim mı diyorsun 😂 Bitir komple, hatta bir daha muhatap olmaz
İstediği gibi olmazsa geri dönme potansiyeli yaratıyor, ara vermiştik devam edelim diyebilmek için. Sen hayatından ve aklından tamamen çıkar bunu yoksa sadece üzülürsün
İlişkide ara ne oluyor gerçekten merak ediyorum. Duyduğum gördüğüm en saçma şeylerden biridir. Evlenince de kavga ettiğinizde evliliğe bir süre ara verelim mi diyeceksiniz?
Ilişkide ara verme olmaz ki zaten hem seni instagram'dan çıkarmış hem de ben daha fazla devam ettirmek istemiyorum yazmış ki ara vermek isteyen adam bunu yazmaz instagram'dan da çıkarmaz bu yüzden bence boş ver bırak gitsin yazma