+1 yılKız anlamıyorsa senin başka yapacağın bir şey yok , ya anlamak istemiyor ya anlamıyor, ama kendisi bi düşünmeli artık bu yüzden ara vermekle iyi yaptın
058 Yorumla
Soran+1 yılDe mi bende aynısını düşünüyorum aylardir anlatiyom ta iliskinin başından beri diyom bi kavga çıkarıyom 1 hafta gidiyo sonra geri eskiye donuyo. Sonra da bana suç atiyo sevsen böyle yapmazdin falan diye. 50 kez aynı şey denmez ki insana. Kendine çeki düzen ver konuşalım dedim kötü bişey demedim ki zaten
- +1 yıl
Duygusal mı kız
Soran+1 yılHiç değil hemde ben ondan daha duygusalim odunun en alası en önde gideni. Aşırı umursamaz biri
Soran+1 yılAma o beni manipüle etmeye çalışıyor ben dedim ya ben suçlu oldum şimdi onun yaptıkları gözünde yok asla. Sanki durduk yere dedim ben bunu. Bide bahane ediyosun diyo
- +1 yıl
Evet kesinlikle manipüle etmeye çalışıyor şu an yani tartıştığınız konuyu bilmesem de
- +1 yıl
Hatalı olduğunu hiç kabullenmiyor ve kabullenmek istemiyor
- +1 yıl
Anlayışlı davranmıyor ve kendisini yerine koymuyor
Soran+1 yılKonu şöyle anlatayım benim rahatsız olduğum bişey ve ilişkimizin başında söyledim çok hassasım bu konuda diye. O da tamam dedi. Bir buçuk yıl oldu hala aynı mesele. Bende diyorum ki madem öyleydi en başta deseydin kabul etmiyorum diye niye beni kandırdı? Seve seve uyacak devam etmek istiyosa. Ben onun istemediği işe bile gitmedim kusura bakmasın yani
- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
Kız buna ne diyor yani buna ne diyebilir böyle açık açık söylesen merak ettim
Soran+1 yılYa diyorum ya sana sende bak cozmussun zaten kızı 2 dk da kız hiç demiyo ki lan ben ne yaptım da bu böyle oldu demiyo. Sadece sen böyle yaptın diyip duruyo baska bişey yok. Ben sucluyum mesela sevmiyo oldum onu yarı yolda bırakmış oldum
Soran+1 yılNasıl yani neye ne diyor anlamadım
- +1 yıl
Hani dedin ya ilk başta kabul etmiyorum deseydi niye bu zamana kadar seni kandırmaya çalıştı bu soruyu kesin ona sormuştursun bir şekilde ne cevap verdi bunlara
Soran+1 yılBen işte dikkat ediyorum o konuya yok sen abartıyosun yok işte bi daha olmuycak söz veriyom falan filan. Böyle diye diye geçiştirdi beni sürekli bi bahane buldu ama artık yeter inanmıyorum lafına. O zamanlar o kadar guveniyodum ki anında inaniyodum artık inanmıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni çünkü hep aynı şeyler tekrarlanıyor ve sende bıkmış olabilirsin
- +1 yıl
Umarım böyle bir zamanda akıllıca düşünür ve ilişkinizi devam etmesine sağlar
Soran+1 yılYa bıktım artık gerçekten bıktım. Bide bulusmaya bile gelmiyodu ya benle. 1 ay boyunca görüşmedik. Sürekli bi bahane yok babamin dayisi hasta yok babam izin vermiyo yok başka bişey. Ama kız arkadaşının yanina gidecek olunca gitti. Soğudum artık kızdan iyice. Yoksa çok seviyodum kızı ben kendisi yaptı.
Soran+1 yılİnşallah çeki düzen verir kendine. Ben dedim çeki düzen ver kendine vermeden de yazma bana dedim. Otursun düşünsün artık
- +1 yıl
Ee belki bu kız da ilişkiyi bitirmek istiyordu belki yani bunların hepsi bahane olabilirdi
Soran+1 yılİşte belkide öyleydi ben bilmiyorum. Ama bitirse şimdi kendi vicdan yapacaktı belki de bilmiyorum. ya da beni aldatiyodu onu da bilmiyorum. Bir sürü meslee var işte
- +1 yıl
Güvenin o kadar mı azaldı gitti be… ama sen kesinlikle kendini suçlu hissetme yapacağını yapmışsın yeterince bile
Soran+1 yılİnan her şeyi bekliyorum hiç güvenmiyorum artık çünkü kıza. Ve güvenin olmadığı yerde sevgi de olmuyor haliyle
- +1 yıl
O kadar çok üzgünüm ki ama anlıyorum seni keşke kız da bunların farkına varsa
Soran+1 yılKeşke ama inan umudum kalmadı artık. Sadece ben onu çok sevdim ve onu mutlu etmek istedim. Telefonu bozuldu diye babası buna o kadar kızdı ki benim de zoruma gitti gittim ben aldım telefonunu. Dedim sen bana gel baban gibi de olurum sana dedim. Ama anlamadı. Anlar bir gün de belki. Her şey için çok geç olur o zaman da
Soran+1 yılSonra beni 2 gün üst üste aradı mı diyo ki hep ben arıyorum sen beni aramiyosun diye bana laf carpiyodu. Beni dusunuyomus o sürekli de ben sallamiyomusum gormuyomusum. Öyle diyo bana
- +1 yıl
O kadar çok iyi bir hareket yapmışsın ki ama kız niye anlamadı ne dediğini..
- +1 yıl
Sen onu ne kadar arıyorsun ki
Soran+1 yılAnlamak istemediği için. Kendisini sadece aklamaya çalışıyor. İyi olmadığını kendisi de biliyo ama beni suçlu edip vicdan rahatlatmaya çalışıyor sadece. Ben çok iyi biriyim diye geziyo zaten ortada. He anam aynen iyisin sen. Ben sadece yaptığı şeylerin farkına varması için bi süre tanımak istedim ona. Ama o dediğimi yanlış bi yere çekti. Nankör oldum. Seni düşünende hata diyo. Peki dedim madem lafını yapacaksın beni düşünme lütfen dedim.
Soran+1 yılYa eskiden var ya sürekli arardım. Kız çalışıyor tamam mı ne zaman arasam açmıyor bende 1 aradım 5 aradım 10 aradim yok açmıyor hiç. Aramadim sonra ama iletişimi de koparmadim mesaj yazdım sadece. Diyom bunu yok bahane ediyorsun sen diyo. Ariyom acmiyo napabilirim ki
Soran+1 yılVe 2 dk telefonunda ayrı kalamayan kız diyo ki gormedim diyo. Bende inanmıyorum buna
- +1 yıl
İnkar ediyor birde yaptıklarına…
- +1 yıl
Bence cevap vermek istemiyordu çünkü en azından sana dönmeli eğer onu 10 kere aradıysan
Soran+1 yılAynen öyle yaptığını inkar ediyo bide diyor ki yani işte sen benim meşgul olmami bahane ediyosun diyo. Kendi canı isterse ariyo beni. Ben onun keyfini mi bekliycem sürekli. Mesgulse bile en azından insan açar mesgulum der kapatır ya da telefonu meşgule atar öylece çalmasını beklemez herhalde
- +1 yıl
Haklısın evet bu kızın sana değer verdiğini göremiyorum söylediklerinle…
Soran+1 yılAma söze gelince de beni öyle böyle sevmiyo. Sürekli beni alttan alıyor sürekli iyiliğimi istiyor aşırı kıskanıyor beni falan filan. Ya nasıl bir durum biliyor musun? Beni kaybetmekten korkan kisiyle beni kaybetmek için her şeyi yapan kişi aynı kişi. Nasıl anlatayım ki ben bu ikilemi
- +1 yıl
Toksik bu resmen ya da bipolar bozukluğu var bu kızda yani ne istediği belli değil ama oyalıyor seni bu kesin, bi öyle bi böyle, manipüle etmeye de çalışıyor seni yani bütün söyledikleri yalan hepsi yalan
Soran+1 yılBak sende dedin seni oyalıyor diye. Herkes aynı şeyi söylüyor. En başında da demişlerdi ama ben o kadar seviyodum ki inanmak istemedim. Ama durum böyle. Benim okulum var 1 yıl beklememiz gerek. Ama kız işte amaan daha çok var vs gibi dedi. Şimdi de düşünüyor ki ya niye tek kisiyle geciriyim ki? Hayatımı yasarim sende kenarda dur. Evlenecegim zaman da senle evlenirim diyo kısaca. Ben bunu hissediyorum. Bilmiyorum yanlış mı doğru mu ama hissiyatım bu tamamen
- +1 yıl
Öyle hissediyorsan öyledir yani ben de sana soracaktım başka erkeklerle konuşuyor mu acaba.. ama sen onun sevgine nasıl inandın yani onu ne kadar sevsen de senin sevdiğine nasıl gördün inandın?
Soran+1 yılYa bilmiyorum sanki büyü yaptı bana böyle hani büyülendim o kıza karşı o kadar sempatik o kadar tatlı geldi ki bana. Beni öyle kandırdı ki masumiyetiyle. Bide ailesiyle sorun yasiyodu bende sahiplenmek istedim. Korumak kollamak istedim bu kızı. Ama benim koruma istegimi hep baska yerlere çekti. Sonra da ben bahane bulup bunu terketmis oldum sözde
- +1 yıl
Bu kız ve masumiyet? Alakası yok ve olmamalı bence ama neyse büyülendiğini sanmıyorum sadece kandırılmışsın , sevmişsin ve inanmışsın , ve senin değerini de bilmiyor ve bildiği zaman da çok geç olacak
Soran+1 yılKesinlikle öyle olacak ama ben yine bu saf sevgimle öyle birini mutlu edicem ki öyle mutlu olucaz ki. Ayrıca şu da var dediğin gibi kız beni kandırdı sadece ama gözüm açıldı benim artık. Evlensek neler olurdu Allah bilir şimdiden böyleyse eğer ohooo. Allah korudu valla.
- +1 yıl
Evet öyle oldu bu yüzden bu ilişkiden pişman da olma
Soran+1 yılYok hayır pişman değilim insanların nasıl olduğunu öğrenmiş oldum sadece gözümü açık tutmam gerekiyomus
- +1 yıl
Aynen öyle evet
Soran+1 yılAma yaptığı yanına kalmasın nasıl intikam alabilirim sence
- +1 yıl
İntikamı boş ver yaaa böyle işlere girme değmez
Soran+1 yılBi iz bırakmak istiyorum sadece ben hani popon üstüne otursun istiyorum sadece gerçi ben hadi ordan ceksem de aynısı olur belki ama bilmiyorum
- +1 yıl
Hiçbir şey yapmadan ortalıktan kaybolursan daha iyi hiçbir şey yapmadan da iz bırakılıyor merak etme sonuçta neler yaşamışsınız ve neler yapmışsın ona artık bu ilgiyi görmedikçe anlayacak kim kimi kaybetmiş
Soran+1 yılAnlar anlar da baskasiyla birlikte olunca anlar ancak. Zaten sonra da benim için bi önemi olmuycak. Sadece ben ona sahip çıkmıştım o dedi ki beni darlıyosun sorguluyosun. Görecek ilerde. Tek zoruma gidecek şey şu olur sadece. 1.5 sene boyunca kendine dokundurtmadı bende dokunmadım. Ama elin oğlu 2 günde altına alırsa zoruma gider yalan yok
- +1 yıl
Bu kadar takılma bence çünkü beynini yersin boş ver gitsin
Soran+1 yılSallamayım yani o zaman hiç takılmayım. Ama harbiden zoruma gider yalan yok. İnşallah görmem ya da o kadar bile umrumda olmaz artık
- +1 yıl
Unut gitsin aynen zamanla geçer
Soran+1 yılSana istek attım da kabul eder misin acaba konuşabilir miyiz
- +1 yıl
Ne için
Soran+1 yılYa soru sorcam da onun için biraz özel konuşmak istiyorum yanlış anlama lütfen
- +1 yıl
Tamam atabilirsin
Soran+1 yılİstek attım da tekrar atiyim dur
- +1 yıl
Ben herkesi kabul etmiyorum senin olduğunu bilemezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir kere soğukluk ve ayrılık girince araya artık eskisi gibi olmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılYa daha önce ayrıldık biz bunla zaten üstüne 1 sene gittik ama abi kız ne desem aksini yapıyor bide dedim ara verelim toparlanalim dedim direk bitirek dedi
Soran+1 yılO zaman yapılacak bişey yok yani. Çünkü ben kızla ciddi düşünüyodum. Şimdiden böyleyse evlenince beni parçalar bu kız
Soran+1 yılZaten onu yapıyorum bende 1 hafta 10 gün sürünsün istiyorum. Sonra bakacaz görecez duruma göre yoksa adam olmaz bundan
Soran+1 yılTeşekkür ederim abi sağolasın valla zaten elbet yazar diye düşünüyorum yoksa da yolu açık olsun olan oldu artık
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayacağı belli ayrılmak en iyisi. Televizyon dizisi mi izliyorsunuz da reklam arası veriyorsunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece bu aralar yıprandık toplayalım kafamızı istedim sonra da oluruna bakalım dkye
- +1 yıl
Boş şeyler
Soran+1 yılHayırlısı olsun bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılara verelim demek iliski bitirmek demek zaten surekli tartisiyorsaniz ayrilin zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben direk hani kestirip atmak istemiyorum
Soran+1 yılSadece o da yıprandı bende ve bu şekilde zarar veriyoz. Kıza 50 kez aynı şeyi dedim güzellikle de dedim kavga da ettim ama anlamiyo rahatsız olduğumu bile bile yine yapiyo ve hep bi bahane sunuyo bende dedim kendine çeki düzen ver öyle gel diye
Cevap sahibi+1 yılSen uyardigin halde devam ediyorsa o zaman artik uyarmana konusmana gerek yok demektir aliye ayseye kibarca bay bay
Soran+1 yılÖyle zaten ama burada ben bay bay dedim diye ben suçlu duruma düştüm. Niye böyle yapıp sonra gidince de sevsen gitmezdin diyolar. Seviyom diyede ömrümü curutsun mu böyle yani
Gizli Üye(18-24)+1 yıldaha once buna benzer bi soru sordun mu sitede?
036 Yorumla
Soran+1 yılYok sormadım neden ki
Cevap sahibi+1 yılya seni birisine benzettim
Cevap sahibi+1 yılonun da boyle bi problemi vardi da o sandim seni kusura bakma
Soran+1 yılYok önemli değil ama kız sanki bu anı bekliyor gibi direk bitirelim dedi
Cevap sahibi+1 yılbasindan beri sevmemis seni boş ver
Soran+1 yılBana bi suç yüklüyordu ki aklın durur diyom ki kötü bişey demiyorum diyom böyle yapiyosun diyom zarar veriyoz birbirimize diyom bana diyo ki sevsen böyle yapmazdın falan. Lan seviyom diye de agzima sıcma o zaman sende benim
Cevap sahibi+1 yılya o kizdan hayir gelmez. sen ara falan verme. bitir direkt.
Soran+1 yılZaten şu 1 hafta geçsin sonra baktım bende bi etki olmuyo direk yolu vercem napiyim. Gerçekten yok yani olmuyo. Seviyom diyo gıcık olduğum şeyleri yapiyo. Yapmasın o zaman seviyosa.
Cevap sahibi+1 yılya 1 haftayi bekleyip zaman kaybetmeye degmez. zamanin kiymetli.
Soran+1 yılO kadar bile değmez diyosun yani. Zaten kız bana hiç güven vermiyo. Telefonunu ver diyom anasına sovmusum gibi bakiyo vermiyor bide sonra ben ne yapiyom ki diyo
Cevap sahibi+1 yılsonra da sen bana guvenmiyosun diyerek seni de sucluyordur. klasik.
Soran+1 yılEvet evet aynısını yapıyor sen beni sorguluyon hep işte bana guvenmiyosun falan filan
Cevap sahibi+1 yılya eli yuzu duzgun, sadakatli, becerikli, anlayisli, kibar, nazik kizlar varken sunlari nerden buluyosunuz anlamiyom ki kral
Soran+1 yılDenk gelmiyor ki bana ah denk gelse onu baş tacı yaparım da denk gelen bize de bu oldu. Gotu kalkiyo ya başka bişey değil. Kız her alanda benden alt sınıfta ama ben bunu yucelttim adam ettim. Sonra döndü ilk beni vurdu sırtımdan. İş yerinde 2 erkek arkamdan konuşmuş kotulemis beni bu da gelip bana anlattı sana böyle dediler diye beni savunamamis bile orada. Ne diyim ki ben böyle birine
Cevap sahibi+1 yılbi sey demeye bile degmez. unutman bile kolay olur.
Soran+1 yılDe mi işte bak hani zaten seven insan korkar sevdiğini kaybetmekten. Seni kaybetmekten korkuyorum diyo seni seviyorum diyo ama hareketleri tam zittini söylüyor ben ne yapabilirim ki
Soran+1 yılZaten soğudum kızdan iyice yoksa o kadar çok seviyodum ki böyle laf etmeyi bırak canımı istese koyardim önüne
Cevap sahibi+1 yılgerci ben de burada oturmus niye duzgun insanlari sevmiyosunuz diye sana laf ediyorum ama ben de onume cikan firsati degerlendirmeyip canım sacma birine asik oldum okuldan.
Soran+1 yılÖyle oluyo işte zaten ki kalp laftan anlamıyor ama kız beni soğuttu kendinden iyice. Peki sence direk bitsin demesi neden? Yani kız R yapmak istemedi mi acaba yoksa o da böyle bişey mi bekliyodu? Aşırı gururlu birisi de kendisi
Cevap sahibi+1 yılpek emin degilim ama oyaliyor olabilir seni
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ve bunu ilk söyleyen de sen değilsin bi kac kisiye daha sordum onlarda dedi aynısını. Ayrica kiz 1 sene biriyle çıkmış. Bana dedi ki arkadas gibiydik ilgisi hosuma gidiyodu demişti. Gel de hadi kafan kurcalanmasın
Cevap sahibi+1 yılya net oyaliyor ya. bak simdi direkt bitirelim dedi ya ilk once. sonra da gitti ara vermeyi kabul etti. o ara verdiginiz surede olayi baglamaya calisicak. bakti olmuyor cocukla yapamadi tekrar sana donecek.
Soran+1 yılHe he sonradan kabul etti işte ara verelim dediğimi. Artık valla kendisi bilir de kız hem güzel değil hem kariyer sahibi değil hem de huyu güzel değil benden başka kim çeker onu ya. İnan kendide biliyo cekilmez biriyim ben diyo. ya o zaman adam ol işte de mi adam gibi dur biliyorsan bunu da. Ne yaptım da bu oğlan bu hale geldi demiyo. Sadece sen bunu yaptın diyip duruyor.
Cevap sahibi+1 yılayril gitsin. ben burdan bile tahammul edemedim.
Soran+1 yılÖyle gözüküyor zaten yolun sonu ya bakalım şimdilik kafamı dinliyom valla bi iyi oldu ki rahatladım yaa
Cevap sahibi+1 yılsiz erkekler var yaaaa avafzhsnsvsgxb
Soran+1 yılHayır bak napiyim. O kadar çok seviyodum ki bu kızı aklın almaz. Kızı çağırıyom bulusmaya bile gelmiyodu ya. Kapisina mi gitmedim hediye mi almadım neler yaptım yok yok yok olmuyor. Bende soğudum artık kızdan nspiyim. Durduk yere bu hale geldiysem en adi şerefsiz adam benim. Ama değil işte yok.
Cevap sahibi+1 yılya yok gercekten bu konuda haklisin. umarim yuzunu guldurecek bir kiz cikar karsina.
Soran+1 yılİnşallah inşallah ya çok teşekkür ederim ama seven insan böyle olmaz. Neymis ben her bulusmada sarılıp opmeye kalkıyormusum rahatsız oluyomus. Neymis ondan görüşmek istemiyomus seven insan hiç dokunmadan severmiş.
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya imdat. sevmek sadece dokunmaktan ve cinsellikten ibaret degil tabii ki ama bu kiz resmen bahane aramis.
Soran+1 yılNe cinselliği güldürme beni. Cinsellikle alakalı şaka bile yapsam hayvan mısın sen diye azar veriyodu. Ama kız arkadaşlarıyla her boku konusuyodu. Ben arkadaşları kadar yakın olamadım işte yaklastirmadi
Cevap sahibi+1 yılhayatimda bu kadar toxic kiz gormedim.
Soran+1 yılHele ben sarilmadan bana sarilsin kız sen onu diyosun da ahahahahaha
Soran+1 yılTemas sevmezmis hanfendi ahahahahah
Cevap sahibi+1 yılbahanelere bak kuscam (biraz daha okursam real kuscam)
Soran+1 yılAma Çok sevdim var ya. 2 gün beni üst üste aradı da neymis ben onun yaptıklarını gormuyomusum. İşte o beni arıyormuş sürekli de ben aramiyomusum falan. Babası telefonu bozuldu bunun telefon almadi buna. Bende dedim ben alırım sana dedim gittim ben aldım verdim eline. Dedim senin baban da olurum her şeyin de olurum dedim. Ben sonra nankör oluyorum. O da benimle bulusmaya gelmesin. Harbi bişey demiyom ya vicdanım rahat ama
+1 yılAra vermek olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma her gün her gün de bi şeylerle geliyo bana çok seviyorum onu ama yok yani ne yapsam olmuyo 50 kez aynı şeyi diyom gene aynısını yapiyo
- +1 yıl
Sevmek yetmiyor bazen. Eger laftan anlamiyorsa bu iliski olmaz ki
Soran+1 yılHayır bide asla haksız değil sadece dedim ki kendine çeki düzen ver 1 hafta 10 gün sonra tekrardan konuşalım kafamızı dagitalım dedim. Ne desem bişey çıkarıyor çünkü
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat