Ara verelim dedim direk bitirmek istedi?

Arkadaşlar 1 buçuk yıllık bi ilişkim var ve kız arkadaşım çok ihmalkar davrandı. Bende ondan uzaklastim haliyle ve hani benim defalarca kez söylediğim davranışları tekrar tekrar yapmaya devam etti. Güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. Olmadı yani. Bende bugün dedim ki kıza. Bak dedim böyle olacaksa biz biraz ara verelim dedim. 1 hafta 10 gün kafamızı dinleyelim dedim her gün böyle kavgayla olmuyo dedim. O da dedi ki direk zaten 1 aydır uzaksın bana bahane ediyosun falan dedi. Direk yolun açık olsun o zaman ara vermeyelim dedi. Bak dedim ben sadece kafamızı toplayalım istiyorum dedim zarar veriyoruz böyle birbirimize dedim. Bayağı sinirlendi falan ama sonra tamam 1 hafta 10 gün sonra konuşuruz dedi. Hani sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Çünkü 50 kez aynı konuyu dile getirdim. Sürekli sadece bahane sunuyo her konuda özür dilemek yok hatasını kabullenmek de yok. Sadece bana bahane buluyo. Bende sıkıldım ve bunaldım bu durumdan gerçekten 50 kez aynı konuyu tartışmaktan yoruldum
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen aynen bak sende çözdün 2 dk da sürekli suçlu benim burada bunu dediğim için de sucluyum ama demiyor ki lan ben ne yaptım da bana sırılsıklam aşık oğlan bu hale geldi demiyor
Ara verelim dedim direk bitirmek istedi?