Ayrılalım dedim tamam dedi sonra daa olanlar?

Yaklaşık 1 buçuk aya yakın sevgiliydik ortak arkadaşımız tanıştırdi bizde konuştuk sevgili olduk sonra ben son 3 gündür bı soğukluk hisettim ve sürekli saçma sapan şeylere tartışmaya başladık en son bugün ayrılalım dedim aradım açmadı mesaj olarak söyledim bana hemen beni ara dedi aradım ne oluyor dedi dedimki biz birbirimize göre değiliz tamam dedi nedeni açıklamamk beklmeden yüzüme kapatı bende engelliyim derken elim aramaya değdi anında kapattım hemen mesaj attı niye aradın diye dedim elim değdi tabiki oda direkt Söyle o eline degmesindedi pauahha sonrası ztn muama bana şunlar dedi Cok aşırı cocuksun ya hemde aşırı Nerde nasıl haraket edilir bilmiyorsunSenin gibi biriyle olmam zaten Davranmayı bilmiyorsun Zaten ben oyle zaman geciriyorsum ya Sg bak ağzımı bozdurma bende ztn ayrıldık bu kadar kasma dedim bunları bana söylemeden önce kurban olurum ölürüm iyi ki seni tanıdım evleneceğim kadın dedi 2 gün önce ben sadece şunu düşündüm hiç mi sevmedi bakın benim aile durumlarım yüzden ayrıldim artı 1 gün önce kendisi sonumuz yok dedi ya 3 gün önceye kadar her şey çok güzel aşığım sana falan 3 gün sonra bu
Ayrılalım dedim tamam dedi sonra daa olanlar?