Ayrılalım diyor Bitirelim diyor bakın şuna.

Sevgilimle 10 aydır çıkıyoruz. Bu zamana kadar kavga ettik tartştık birbirimizin kalbini kırdık ama hep barıştık. Cumartesi günü akşam eve gidince haber vermedim diye kıyameti kopardı. Uzattı. Söz vermişti uzatmıcam en ufak şeylerden kavga çıkartmıcam diye. Ama yapmıştı. Bende dedim insan yerine koymadıın beni dedim. Oda sana süpriz yapcaktım falan falan dedi insan değilmişsin zaten niye yapimki dedi. Sonra sinirlendim yarın uyumaya bahane çıktı işte ne süprizi dedim. Ama çok sinirliyim. Sonra çok kırıldım falan dedi. Çok kötüyüm dedi. Pazar günü gün boyunca mesaj atmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Aradım acmadı. Dün gece bıktım artık dedi. Neden bıktın dedim. Senden dedi. Bana seni hiç bırakmıcam diyen insan " 1 sene olmadan yollarımızı ayırırız böyle giderse" dedi. Sonra sabah kalktım iş yerine gidene kadar konuşayım dedim aklım onda çünkü. Sonra yine atarlandı. Bitsin artık falan dedi. Böyle daha mutlu olursun dedi. Ama ben bırakmak istemiyorum.s Çünkü hayatımda ilk defa aşık oldum ilk defa birini bu kadar çok seviyorum.:(

Güncellemeyi okuyun.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım. O bana 1 keresinde sinirlenince " Ya bir yürü git akşam akşam senle uğraşamıcam. Hadi uza." demişti. Ben gülüp geçmiştim. O ise bnları görmüyor. Onun için elimden geleni yaptım.Yapma dedi yapmadım. Gitme dedi gitmedim. Süprizler güzel mesajlar iltifatlar. Aşıktım.s
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam işyerinde aldım. Aldım karşıma dedim böyle böyle. "Böyle yürümez 10 günün 5 günü kavga ediyoruz en ufak şeylerden falan dedim kendine çeki düzen ver dedim vermezsen bitirelim dedim" "ayrılalım" dedim. "Az durdu. Tamam dedi. tamam ver yüzüğü" dedim. Sonra verdi ve başladı ağlamaya. Hüngür hüngür ağlıyor. Sonra tamam 1 Nisan şakası yaptım dedim:DDDDDDDDDDDDDDDDD bir tokat çaktı öyle şeyin şakasımı olur bende şaka yaptım sana ama bunu beklemiyodum dedi. Dedim böyle böyle olursa böyle olur dedim
Ayrılalım diyor Bitirelim diyor bakın şuna.