5 yıllık evlilik yolundaki ilişkimde terk edildim. Bir hafta sonra sevgili yaptı, kız hiçbir şeyden haberdar değil. Konuşmalı mıyım?

5 yıllık uzak mesafe ilişkim bitti terk edildim. Ayrıl barış toksik bi ilişkiydi. Her ayrıldığımızda sanal başka kızlara takılmış. Yine de bi şekilde barıştık her seferinde en son evlilik hazırlığı yapmaya başladık aileler tanıştı filan bende evlenicez artık diye her türlü birlikteliğe izin verdim , hatta beraber gebelik testi bile yaptırdık daha hızlı evleniriz ne güzel işte diyen adam negatif çıktıktan 2 hafta sonra bizden olmaz diye terk etti.

Sonra belaltı fotolar videolar çekip atmış birilerine onlarda ailesine atmakla tehdit edip tonla para almışlar eski sevgilimden, artık kafasına dank etti herhalde ayrıldıktan 1 hafta sonra kendine edepli kapalı lise arkadaşı kızla sevgili oldu.

Kızın aramızda geçenlerden ya da onun nasıl biri olduğundan zerre haberi yok kız memlekette eski sevgilim ise antalyada hayatını yaşıyor , şuanlık kıza tapıyor resmen hediyeler jestler kız aşk sarhoşu olmuş beni çok seviyor aşık bana diye anlatıyormuş, kızla sizce konuşmalı mıyım?

Yaşadıklarımızı ve nasıl biri olduğunu kanıtlarla kıza anlatsam sizce yanlış anlar mı kıskanıyor filan diye çünki kıskanmıyorum sadece kıza üzülüyorum ilk sevgilisiymiş çocuğa inanmış kanmış evleneceğini düşünüyor o da konuşmalı mıyım?

5 yıllık evlilik yolundaki ilişkimde terk edildim. Bir hafta sonra sevgili yaptı, kız hiçbir şeyden haberdar değil. Konuşmalı mıyım?