Kızı instada tüm akrabalarıma açık paylaştım fotomuzu
yanına gidemedim pandemiden dolayı ve babamdan dolayı 20 yaşındayım
babam izin vermezdi 12-13 saat mesafe tanımadığm etmediğim diye
1 ay sonra yanına gidecektim bana oyalıyorsun beni diyor
annem mesaj attı kıza daha önce taziye mesajı
annemle kız hakkında konuşurken sesler attım inanmaz diye
tıp okuyorum o da öğretmenlik
bana elimi sallasam ellisi felan dedi bugün
yanına gidemedim pandemiden dolayı ve babamdan dolayı 20 yaşındayım
babam izin vermezdi 12-13 saat mesafe tanımadığm etmediğim diye
1 ay sonra yanına gidecektim bana oyalıyorsun beni diyor
annem mesaj attı kıza daha önce taziye mesajı
annemle kız hakkında konuşurken sesler attım inanmaz diye
tıp okuyorum o da öğretmenlik
bana elimi sallasam ellisi felan dedi bugün
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ellini sallayıp bulsun o zaman. Yalıbız bile küçük ne acelesi varmış?
şöyle yaşım 20 o 21
tıp okuyorum 185 boylarında yapılı biriyim kaslı sayılırım 3-4 senedir kas çalışıyorum
lisede fealn kızalr teklif ediyordu ünive gitmeden yyazan kızlarda oldu arkadşaları felan çok beğendi beni anneis teyzesi fealn kaçrıma bunu demiş
bana kalkıp elimi sallasam ellisi beni oyalıyorsn dedi
oysaki bir sürü seçeneğim varken ben onu seçiyordum ve 1 ay sonra gidecektim yanına
oyaladım oldu
oyalayan biri annesine anlatır mı annem mesaj attıı yakını vefat edince canım tanışırızı sonra görüşürüz felan diye
4. ayda herkese açık paylaştım instada tüm akrabalar arkadaşlar kuzenler gördü kızı
daha yüzünü görmemişim kızın yaptığım şeylere bak
ciddi değilmiyim ben
finallerim var bitmedi bitsin onunkide bitsin gidecektim yanına
arkadaşları felan bana bunu ayarla kanka iyiymiş haa fean dediler fiziğimi felan çok beğendiler
lisede de teklif edenler vardı
geçen komşu niye taa oralardan kız bulmuş elini sallasa ellisi bulur burda elini öperler kızlar bunu felan demiş
hiç ego kastığımı düşünme bunlar gelip geçici şeyler işimde gücümdeyim önemli olan karakteri insanın gelir geçer güzellik 3 ay çok yesen göbeklisin spor yapsan fitsin
Çok saçma tavırlarınız var. Bu yaşta evliliğe bu kadar meraklı oluşunuz bile tuhaf. Birde 6 aylıksınıx şöyle bir 3-4 yıl geçsin beraber büyün sonra düşünürsünüz. Oyaladığını düşünüyorsa kapı orda gitsin elini sallayıp bulsun evlensin. Daha karakterkerinizi bile tam anlamıyla bilmiyorsunuzdur ki. Aceleci davranıyorsunuz.
İş güç sahibi olmadan evlilik olayları bana saçma geliyor. İş güç sahibi olursun düzeninizi kurarsınız sonrada evlenirsinix hiç mi büyüğünüz yok bunları söylemiyor?
Çok haklısın
herkes öyle dedi
daha görmedik etmedik evlilik diyorunuz diyorlar haklılarda
kız bana geçen de senin gibi biri karşıma çıkmayacağını biliyorum kaybetmek istemiyorum
çok güzel seviyorsun çok fazla değer veriyosrun diyordu
değmezmiş be boşa çabalıyorum
ve bir sürü kız seçeneğim varken
Bak sizin birbiriniz arasındaki bağ bile zayıf. Seven bir insan gidipte elimi sallasam ellisi var ya da bir çok kız seçeneğim var demez. Birbirini bekler sabırla. Sizde bu hiç yok ki. Çok dengesizsiniz ikinizde bir öyle bir böyle. İkinizin de seçeneği bol madem seçeneklerinizi değerlendirin.. Ben bile kıl oldum ikinizee
Hayır kız öyle dedi diye diyorum
madem öyle elini sallasa ellisiymiş ya hanımefendinin
annesi hatta kıza şey demiş annesiyle teyzesi
bu çocuk ilerde seni bırakır felan demiş
ilk başlarken ilişki
ben çok sevdim arkadaşlarım bile olmaz bu ilişki uzaktanı da geçtim uyuşmazsınız dedi oldurmaya çalıştım
yine aradım daha yeni 2 saat önce bana yok olmaz senle dedi olduracağız beraber büyüyeceğiz tut elimden dedim yok elimi sallasam ellisi başladı kendi bilir kendi de biliyor bir daha benim gibi biri karşına çıkmayacağını
ve her mesajında anında cevap veren biriydim
ve annemle tanıştırdım sesler attım annemle onun hakkında konuşurken inanmazsa diye
ya ben oyalamış mıyım sence?
Hayır oyalamamışsıb sevgilin biraz ergenimsi. Büyüsün o ondan sonra evlilik düşünsün
şöyle bir olay oldu bak
bir kız selam nasılsın yazmış engelledim bunu yazınca kız kıskandı
adımızın baş harfini kalp yazıp instaya koyduk
her kavgada bana yok bitsin mi yok kalbi siler engeller her yerden
evet ergen fazla değer verdim diye oldu sanırım bu
arkadaşlarına benimle olduğu benimle çıktığı için egosunuda okşuyorlardı arkadaşları fealn
yoruldum gerçekten
Biraz toxic ilişkiye mi dönmüş ne?
hangi üniversitede okuyorsun
annenlede yazışmış foto da paylaşmıssın ben bile buradan ciddi olduğunnu anladım
ısparta
şöyle yaşım 20 o 21
tıp okuyorum 185 boylarında yapılı biriyim kaslı sayılırım 3-4 senedir kas çalışıyorum
lisede fealn kızalr teklif ediyordu ünive gitmeden yyazan kızlarda oldu arkadşaları felan çok beğendi beni anneis teyzesi fealn kaçrıma bunu demiş
bana kalkıp elimi sallasam ellisi beni oyalıyorsn dedi
oysaki bir sürü seçeneğim varken ben onu seçiyordum ve 1 ay sonra gidecektim yanına
oyaladım oldu
oyalayan biri annesine anlatır mı annem mesaj attıı yakını vefat edince canım tanışırızı sonra görüşürüz felan diye
4. ayda herkese açık paylaştım instada tüm akrabalar arkadaşlar kuzenler gördü kızı
daha yüzünü görmemişim kızın yaptığım şeylere bak
ciddi değilmiyim ben
finallerim var bitmedi bitsin onunkide bitsin gidecektim yanına
arkadaşları felan bana bunu ayarla kanka iyiymiş haa fean dediler fiziğimi felan çok beğendiler
lisede de teklif edenler vardı
geçen komşu niye taa oralardan kız bulmuş elini sallasa ellisi bulur burda elini öperler kızlar bunu felan demiş
hiç ego kastığımı düşünme bunlar gelip geçici şeyler işimde gücümdeyim önemli olan karakteri insanın gelir geçer güzellik 3 ay çok yesen göbeklisin spor yapsan fitsin
peki şu an hangi şehirdesin
tanıdığım biri var da denizli de mi yaşıyorsun
ıspartadayım kız adıyamanda
hımm sen o değilmişsin ya sorunla pek alakalı değil ama sana birini sorsam tanırmısın şu an ikinci sınıfta o da tıp okuyor ısparta da
bilmem ki çok okulda tanıdığım yok
ısparta da yaşıyorsun dime yurtta falan da kalmamışsındır sen 2. sınıfsın dime belki tanırsın
ya biliyorum belki sana çok özel sorular bu kız niye soruyor diyorsun ama benim için çok önemli
Mehmet Ali diye bir tanıdıpın var mı
Ya lütfen cevap ver senin o kişi olmadığını teyit etmek istiyorum yoksa bu gece rahat uyuyamam
ya bu kadar zor mu benim o değilim demek sen ve o benziyorsunuz o yüzden merak ettim duygularımı itiraf ediceğim kişi eğer sevgilisi varsa bilmek isterim adını söylee ya da söyleme denizlide yaşamıyorum dedin inanamadım bu kadar bennzerlik
bence sen kendi egonu okşuyorsun tıp okuyorum kaslıyıom bilmem ne bana cevap versen egondan bir şey kaybetmezsin merak etme hatta kazanırsın bile
Kardeşim Denizli’yle alakam yok
İspatta da okuyorum
Senin dediğin kişi değilim için rahat olsun alakam yok Denizli’yle Isparta’dan da bu sene yatay geçiş yapacağım
Yani kimi düşünüyorsan o değilim
Ego felan kasmam merak etme 3 günlük dünya