“Ne kadar az umursarsan o kadar mutlu olursun.”
şarap kadehi paylaşmış ve üstünde bu yazıyor. Benle ilgili mi değil mi ne demek istedi anlamadım
“Ne kadar az umursarsan o kadar mutlu olursun.”
şarap kadehi paylaşmış ve üstünde bu yazıyor. Benle ilgili mi değil mi ne demek istedi anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senden istediğini alamamış
Beni umursamadığını mı söylüyor yani
Yaniiii
Ben buna kafa yapımız yaşantımız mizah anlayışımız herşeyşmiz farklı, seni neden sevdiğimi bile bilmiyorum , pandemi de sıra bana ne zaman gelecek psikolojisi ile sanırım aramızda bir dostluk gelişti , ona bağlıyorum, hayatımda olmandan mutluyum, iyi ki barıştık , kendine iyi bak dedim. Bu da bana bunun üstüne seni seviyorum🌹🫠 🤗🫠😍 ♥️ sende kendine iyi bak 🥰😍♥️ gibi bir mesaj atmış. Bende 🥰 dedim. O da 🥰🥰♥️ yazmış bende buna 🤍 yazdım. Bu olayım ertesi günü benim her zaman topladığım bir bitki var, ondan toplayıp çay yaptığı hikayeleri atmış. Afiyet olsun filan dedim. Önce iyi konuştu sonra soğuk yaptı. En son emoji attı. Bende üstüne gitmedim. Akşamına da bunu atmış. Anlamadım
Ne diyorsun be oğlum ne anlatıyon be abla gözünü seveyim ya
Ya dostça seviyorum dedim ya buna , ona mı bozuldu da umrumda değilsin dedi diyorum üf
Sıkma canını
belki bi yanlışın mı oldu ona farknda değilsin
@Hakan_018 ne gibi bir yanlış
Onu bilmiyorum da ama bi yanlışın olabilir belkide farkında olmamısın.
Kafanız takmayın boşveriniz
Beni umursamadığını mı söylüyor bana bu
Siz onunla aranıza mesafe koyun
Yok dün zaten soğuk davrandı en son. Bende üstüne gitmedim. Gece de bu hikayeyi atmış. Ölsem yazmam bir daha
Yazmayın
Ben buna kafa yapımız yaşantımız mizah anlayışımız herşeyşmiz farklı, seni neden sevdiğimi bile bilmiyorum , pandemi de sıra bana ne zaman gelecek psikolojisi ile sanırım aramızda bir dostluk gelişti , ona bağlıyorum, hayatımda olmandan mutluyum, iyi ki barıştık , kendine iyi bak dedim. Bu da bana bunun üstüne seni seviyorum🫠 🫠 sende kendine iyi bak gibi bir mesaj atmış. Bende dedim. O da yazmış bende buna yazdım. Bu olayım ertesi günü benim her zaman topladığım bir bitki var, ondan toplayıp çay yaptığı hikayeleri atmış. Afiyet olsun filan dedim. Önce iyi konuştu sonra soğuk yaptı. En son emoji attı. Bende üstüne gitmedim. Akşamına da bunu atmış. Anlamadım
Belki senin için yazmamış
Kimden bahsediyor o zaman
Kırgınlık umursamamazlık yalnızca sevgide olmiyor ki belki herhangi bi arkadaşına kırıldı onun için yazdı bunları.
Erkek adam kırıldığı arkadaşı için hikaye mi attı yani
olur bunda nevar ki
Ben buna kafa yapımız yaşantımız mizah anlayışımız herşeyşmiz farklı, seni neden sevdiğimi bile bilmiyorum , pandemi de sıra bana ne zaman gelecek psikolojisi ile sanırım aramızda bir dostluk gelişti , ona bağlıyorum, hayatımda olmandan mutluyum, iyi ki barıştık , kendine iyi bak dedim. Bu da bana bunun üstüne seni seviyorum🫠 🫠 sende kendine iyi bak gibi bir mesaj atmış. Bende dedim. O da yazmış bende buna yazdım. Bu olayım ertesi günü benim her zaman topladığım bir bitki var, ondan toplayıp çay yaptığı hikayeleri atmış. Afiyet olsun filan dedim. Önce iyi konuştu sonra soğuk yaptı. En son emoji attı. Bende üstüne gitmedim. Akşamına da bunu atmış. Anlamadım