Aşk İlişkileri Yanlışlıkla eski sevgilimin hikayesine baktım sizce hakkımda ne düşünür ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstemeden oldu gördüğümü görecek sizce ne yapsam? Güncellemeler+1 yıl Engelledim göremez artık Yanlışlıkla eski sevgilimin hikayesine baktım sizce hakkımda ne düşünür ya? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hala eskinde kalmış kafan. iyi olmuş bu sana 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne düşünür ki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne düşüncek. hala onu unutamadığını ve eskisi gibi olmak istediğini Yorumla Soran +1 yıl Offf kötü oldu unutamadığım gercek ama eskisi gibi olmak istemiyorumki Yorumla Soran +1 yıl İnşallah görmez be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inşallah görmez ne :d herkes story geçmişini kontrol eder Yorumla Soran +1 yıl Engelledim artık göremez Yorumla
hebeleehubb Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hikayesi silinene kadar engelle, engelleyince baktığın gözükmüyor. Takipleşmiyorsanız tabi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gördükten sonra engellersem hadi ozman ne düşünür Yorumla hebeleehubb +1 yıl Belki gördüğünü görmemiştir Yorumla Soran +1 yıl Engelledim inşallah görmez Yorumla
patisever123 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Onu onemseyip baktığını düşünür. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yazmadım sonucta ama sadece gördüm Yorumla patisever123 +1 yıl Görüldü atmak la yazmak arasında pek bir fark göremiyorum ben sonuçta görmüşsün onun duvarında senin gördüğün gözüküyor mu? gözüküyor kendini onun yerine koy o seninkine baksa sen ne düşünürdün haydi biraz empati 😊 Yorumla Soran +1 yıl Beni merak ettiğini düşünürdüm Yorumla
sibsib333 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yok yapilacak bir sey belki hosuna gider yazar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim o görmeden seviyorum aslında ama bi geleceğimiz yok evlenmek istemiyor onunla konıssursam daha cok üzülürüm Yorumla
birsaglikciii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Boşverrrrr 0 2 Yorumla birsaglikciii +1 yıl Seviyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet ya malesef aslında bir geleceğimiz yok evlenmeyi istemiyor, engellemek zorunda kaldım yoksa daha çok üzüleceğim sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hala eskinde kalmış kafan. iyi olmuş bu sana
Ne düşünür ki ya
ne düşüncek. hala onu unutamadığını ve eskisi gibi olmak istediğini
Offf kötü oldu unutamadığım gercek ama eskisi gibi olmak istemiyorumki
İnşallah görmez be
inşallah görmez ne :d herkes story geçmişini kontrol eder
Engelledim artık göremez
Hikayesi silinene kadar engelle, engelleyince baktığın gözükmüyor. Takipleşmiyorsanız tabi
Gördükten sonra engellersem hadi ozman ne düşünür
Belki gördüğünü görmemiştir
Engelledim inşallah görmez
Onu onemseyip baktığını düşünür.
Yazmadım sonucta ama sadece gördüm
Görüldü atmak la yazmak arasında pek bir fark göremiyorum ben sonuçta görmüşsün onun duvarında senin gördüğün gözüküyor mu? gözüküyor kendini onun yerine koy o seninkine baksa sen ne düşünürdün haydi biraz empati 😊
Beni merak ettiğini düşünürdüm
Yok yapilacak bir sey belki hosuna gider yazar
Engelledim o görmeden seviyorum aslında ama bi geleceğimiz yok evlenmek istemiyor onunla konıssursam daha cok üzülürüm
Immm beni hala unutamamış 😂
Birşey düşünmez
Onu unutamadığını düşünür
Boşverrrrr
Seviyor musun
Evet ya malesef aslında bir geleceğimiz yok evlenmeyi istemiyor, engellemek zorunda kaldım yoksa daha çok üzüleceğim sanırım