Ya istisnasız attığım her hikâyeye bakıyor. Takiplesmiyoruz da. Ancak göreceğimi bile bile bakmasının amacını anlayamıyorum. Ne düşünmem lazım? İstemsizce aklıma takılıyor son günlerde.

Ya istisnasız attığım her hikâyeye bakıyor. Takiplesmiyoruz da. Ancak göreceğimi bile bile bakmasının amacını anlayamıyorum. Ne düşünmem lazım? İstemsizce aklıma takılıyor son günlerde.

Ne kadar göze çarpmaya çalışırsa çalışsın imkanı yok geri dnüşim olmaz. Çünkü ben her şeyi bitirdim. Anca rp yaparak gelebilir, o da ben fark edene kadar sürer. Eski sevgili konusunu kapattım, kimse uğraşıp zahmet etmesin boşuna. Var sayalım beni stalklayıp takip ediyor, kendi yararı için komple bıraksın çünkü benden artık bir geri dönüş alamayacak. Ömür boyunca
1. si hikayeme bakabilecek instagramım yok olan hesaba telefon değişikliği sebebiyle bir türlü giremiyorum pek de aktif kullanmıyordum. Olsa da pek umrumda olmazdı.
Fazla büyütme sadece merak ediyor ve fake hesap açıp öyle bakmaya bile uğraşmamış yani direkt kendi hesabından bakmış ayrıca sana seni önemsediği ve tekrar barışmak istediği mesajı verdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun öyle olsa yazardı ya da istek atardı. Çok iyi biliyorum ki bu sadece merak duygusu
Cevap
9Cevap
Unutamamış, aklındasın hala işte..
Şey yaz; Seninle hikayem bitti artık benim hikayemi izleyeceksin diye hikaye paylaş 😃
Yok be. Çok ağır olur 😁
Göndermeli şey atmam ya niye atayım 😂
İstediğin türden bir cevap verebilir miyim bilmiyorum ama erkekler genellikle sadece meraktan bakıyor. İlgini çekmeye çalıştığını sanmıyorum.
Ya kendisi ile duygusal bir bağım yok artık. Ancak bir hikâye atarsın ve ilk bakanları görürsün ya ne zaman hikâye atsam adamı profilimde görüyorum. Ben kendisini merak edip bakmıyorum bile. Tuhaf geliyor. Ama erkek zihni, haklı olabilirsin.
Bence dikkat çekme çabası başka hiçbir şey değil üstelik amacına da ulaşıyor gibi aklına girmeye çalışıyor takma hiç
Takmıyorum hiç ama ilk bakanlardan oluyor olması bazen kafa karıştırıyor öyle 😂
Yani sen de haklısın ama dediğim gibi görmezden gel eğer tekrar bir şans vermek istiyorsan orası başka tabiki😅😇
Bakması Hoşuna gidiyor sanırım. 😊😊
Fırtına öncesi sessizlik olabilir dikkat et!!
Yok hoşuma gitme durumu değil gitse zaten ayrılmazdim ama saçma geliyor ayrılalı birkaç ay oldu.
Unutulmamışsın. Derin izler bıraktığın belli
Kafa karıştırıyor. Adim at diye bir hareket.
Stalk yapıyor ama hala senin gözün onda hoşuna gidiyor bakması eğer hoşuna gitmiyor olsaydı onu çoktan engellemiştin ya da hesabını gizliye alırdın
Hesabımı niye gizliye alayım ki sırf o bakmasın diye? Hoşuma gitmiş olsa hiç ayrilmazdim.
Engellemem için kavgalı vs ayrilmamiz gerekirdi. O şekilde ayrılmadık. O yüzden engellemedim.
Onla iletişime gecesin diye bakıyor hani sorsun diye aklını karıştırmaya çalışıyor ya engelle ya da hikâyeleri gizle
Tatlım hayatını merak ediyor olabilir eğer daha çok merak etmesini istersen hesabını gizliye al bu onu kudurmasına takıntı yapmasına sebep olucaktır (denendi onaylandı)
Bence bunun cevabı gayet açık eski sevgilin ve takiplesmiyosunuz bakması normal değil 😂
Beni unutamamis ezikkkk
Ya ben anlayamıyorum isterse bir isterse yüz hikâye atsın profiline gidip ne yapıyor diye bakmıyorum. Ama ne zaman hikâye atsam ben istisnasız bakıyor adam. Kendini mi hatirlatmaya çalışıyor nedir diye düşünüyorum ben de.
Bir gece ansızın gelebilirim mi? Demek istiyor acaba. 😂
Bence bakabilir ya bu hala daha ilgisi olduğunun ya da hakkında ona imaa edecek bir paylaşım yapabileceğini dusundugu içinde bakıyor olabilir.
İmalı paylaşım da benlik değil 😂
Bakanlar oluyor zaten. Çok da şey etmemek lâzim.
neden hala engellemedin
Çünkü niye engelleyeyim?
Eski sevgilimin sosyal medyamda ne işi var
Düşünmeni de biz mi öğretiyoruz sana
Hiç bir şey.
Stalkliyor derdim
meraktandir
Aklı bende HALA DERIM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?