Diyelim biriyle tanıştınız ve Türkiye dışında bir yerde hayat kurmak istiyor veya tanıştığınız kişi zaten yabancı. Birlikte gidelim hatta evleniriz dedi. Onun bu teklifini kabul eder miydiniz?

Diyelim biriyle tanıştınız ve Türkiye dışında bir yerde hayat kurmak istiyor veya tanıştığınız kişi zaten yabancı. Birlikte gidelim hatta evleniriz dedi. Onun bu teklifini kabul eder miydiniz?

Seviyorsam, güveniyorsam ve geçerli bir nedeni de varsa giderim..
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Hangi ülkede yaşadığına göre değişir.. Seviyoruz diye de Afrika'da yaşayamam..
Teşekkürler..
Rica ederim.
Cevap
9Cevap
Sevdiğim bir kişi olsaydı tabi ki de.. ama bunun için maddi durumumuzun olması lazım yani şartlar el vermesi lazım bunlar olduğu sürece de eşim nerede yaşamak isterse ya da nerede yaşıyorsa oraya giderim.. çünkü benim yanım eşimin yanıdır.. aşk böyle bir şeydir.. her şey gönlünüzce olsun...
Sevdiğim kişi için başka bir ülkeye gider miydim Benim başka bir ülkeyi kabul etmem için aklımda hiç soru işareti olmaması gerekiyor. Sevdiğim için gitmeyebilirim ama çalışmak için gidebilirim Sıfırdan oraya gidip işe girmek değil Çalıştığım yerin yurtdışında iş bağlantısı olursa ancak giderim. Oda benim için imkansız bir şeydir
Şartlar oluşursa olabilir.. Öyle hemen bohçamı hazırlayıp düşünüp tartmadan kalkıp karıya kaçmam.. 😄
Türkiye’de iyi bir hayatım var ama sevdiğim için her yere giderim bir adet bilgisayar ve internet bağlantısı olması yeterli. Yazılımcı olmanın faydaları🙂
Hangi ülke olduğuna bağlı. Bildiğim diller arasında ise, bana uyar. Yoksa çok zor.
kabul etmeyen %52 dendir. hakaret olmadı inş. 😂
Ciddi bir ilişki olup en azından nişan falan olmalı ki öyle
Şartlar, durumlar el veriyorsa ise olabilir
Yaşarım ama insanın memleketi gibisi olmaz
ooo evet evet evet :D
Deli divane aşık olmam lazim
Ülkesine göre değişir.
Harika olur 😃
hayır kabul etmem
Kabul edebilirim.
Hayır yapamam
Ederim...