- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun başka ülkede olması bizim buluşmayacağımız anlamına gelmiyor ya da benim onun yanına taşınmayacağım anlamına gelmiyor uzak mesafe ilişkisi açıkçası çok zor ve hani çocukça bunun başka bir açıklaması yok ben bir şekilde onun yanına taşınmaya çalışırım ya da bir şekilde işlerini çabucak bitirip gelir hani çok uzak mesafeyi böyle tutmamaya çalışırım yakınlaşmak için elimden geleni yaparım hiçbir şey olmadı ayda imkanım varsa bir kez ya da iki kez yanyana gelmeye çalışırım bir şekilde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşime bu yıl öyle bir fırsat çıktı oğlumuz çok üzüldü benimle oğlum kalacaktı şartlar değişti gitmedi. Aslında ben istedim ekonomik olarak rahat olacaktık bir kaç sene sonra ben ve oğlum da gider orada yaşardık ama olmadı. Evli olunca bu ayrılık mesafeler çok korkutmuyor geleceğimiz için bu gerekiyorsa yapılır ama sevgiliyken güven sorunu olabilirdi. Kaygılarım olabilirdi başka birisi çıkar aşık olur vb gibi ama evliyken bunlara kafa yormuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken sorun olmaz eninde sonunda buluşacaksınız ama sevgiliyken belirsizlikler işte
+1 yılUzak mesafe ilişkisi maalesef bir yerden sonra yürümüyor insanların birbirini özlemesi bir ilişkide gerçekten çok önemli ama ha diyince yanında olamadığın ve uzun süre böyle devam eden bir ilişki maalesef yürümez
08 Yorumla
Soran+1 yılHa deyince de ayrılamıyorsun
- +1 yıl
Ha deyince ayrilamiyorsun ama zamanla ister istemez soğuyorsun ve bir şekilde bitiyor kavgalar artıyor falan
Soran+1 yılKavgalarımız çok ama kopamıyoruz da
- +1 yıl
O bir şekilde bitiyor işte bu devamlı kavgalar devamlı bir geçimsizlik sonunda toksik bir ilişki durumuna getiriyor ve bunun farkına varınca da ayrılıyorsun haliyle
Soran+1 yılFarkındayız ama biz yapıcı olmayı deniyoruz
- +1 yıl
Bazen bozuk birşeyi düzeltmeye uğraşmak yerine sadece onun güzel bir hatıra olarak hatırlamak daha iyidir çünkü güzel halinde bırakmadığın zaman en kötü hallerini görmeye başlayacaksın ve senin için artık o çok kötü bir anı olacak
Soran+1 yılSorun da şu, kötü hali yok :( bana çok değer verir, sadece kıskançlıklarım yüzünden kavga ediyoruz kavga dediğimde benim triplerim onun da ortamı düzeltmeye çalışması
- +1 yıl
Bana kalırsa devamı gelebilecek bir ilişki değil bu insanın bazen de kendine değer vermesi gerekiyor ve bitmesi gereken şeyi bitirmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun olurdu
00 Yorumla
+1 yılSevgililik aşamasında yaşamasında bir sakınca yok ama evlendikten sonra böyle bir evliliğe devam etmek benim açımdan mantık işi olmaz...
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlendikten sonra bi tarafın fedakarlık yapması gerekir
- +1 yıl
Kesinlikle...
+1 yılTabiki de olur. Beni niye burada bırakıyor zaten sürünüyoruz Allah Allah
118 Yorumla
Soran+1 yılKendi mecbur gidiyor
- +1 yıl
E ben de gitmek istiyorum zaten kurtulmaya çalışıyoruz fırsat varken beni niye almıyor
Soran+1 yılAlır almasına da ben nasıl kariyerimi ailemi bırkaıp gideyim?
- +1 yıl
Oo ben gider orada iki ay kalır sonra ailəmi de getiririm çok çok. Gelmek istemezlerse para yollarım burada kolay yaşasınlar diye orada da para biriktiririm eşşek gibi çalışırım sonra geri dönerim
Soran+1 yılİşte o ülkede öyle para birikterecek bir yer değil
- +1 yıl
Niye suriyeye mi gidiyor
Soran+1 yılYok azerbaycan
- +1 yıl
Niye biriktirilmesin canım çok da güzel birikir daha şimdi baktım ben mi yanlış hatırlıyorum diye 1 manatları 11TLye yakın çok da güzel biriktirilir. Alışmakta da çok zorluk çekilmez orada. Gitme şansım olsa kesinlikle giderdim. Ha eğer gitme şansım Yok napıcam diye soruyorsan, ayrılmazdım çünkü zaten birkaç ay içince ayrılık kendiliğinden olurdu. Ayrılacağımızı bilerek yollardım yani
Soran+1 yılEvet bizim paramızın on katı ama asgari ücreti düşük, tabii işten işe değişir alacağın para ama burası gibi alım gücü felan. Gitme imkanı derken şöyle bir durum kariyer planım ailem vs
- +1 yıl
boş ver o gitsin sen kal. Kendi planlarından eminsen tek kafanı kurcalayan şey buysa bırak gitsin. Genelde başarı hikayeleri de böyle başlıyor dkwkkdkskd
Soran+1 yıl:D benim burada kariyerim var, orada da olabilir ama bilmiyorum yani ailemden ayrı sonuçta, onun da geçici gelme ihtimali var ama kesin değil
- +1 yıl
Yani bence kısa vadeli gidip orada neler yapabileceğini görebilirsin. Üç altı aylığına gidip sonra temelli dönebilirsin ya da aileni de götürmek isteyebilirsin belki onlar da seninle gelmek isterler zaten. Sevgilinden ziyade başka ülkelerde neler yapabileceğini ne konuma gelebileceğini görmen açısından avantaj olabilir
Soran+1 yılGezme amaçlı gitmek istiyorum zaten. Ailem gelmeyi kabul etmez. İlişki ilerlerse zaten bir orası bi burası olacak zor
- +1 yıl
Sevgilin nasıl biri bilmiyorum ama erkeklerin başka ülkeyi bırak başka şehide adım attıktan sonra bile geride bıraktıkları ilişkilerine sahip çıkacaklarını düşünmüyorum. İstərsə iki günde bir gelsin gitsin
- +1 yıl
Dip nıt: evli olmayan erkekler için söylüyorum
Soran+1 yılAyrı şehirlerdeydik 3 ay görüşemedik, şimdi bazı ilginç şeyler oldu biz bile ihtimal veremedik her hafta 2-3 gün gçrüşüyorz
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim o zaman
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılGeri gelicekse bikaç aya o zaman ayrılmam ama temelli yaşicaksa ayrılırım. Görüşemiceksem ihtiyacım olduğunda sarılamicaksam özel günlerimi görüntülü konuşarak geçireceksem ywni kısacası hayatım özlemekle geçicekse ayrılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef özlemekle geçicek
- +1 yıl
Yok o zsmsn ayrılırım. Hem krndime hem karşımdskine eziyet ve çok kavga olur gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen Almanya'da yaşıyorum o İstanbul'da zor oluyor ama başarıyoruz ve zor olması sevgimizi daha kalıcı ve güçlü kılıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başarıyorsunuz
- +1 yıl
Aşk var eğer olmasa 5 dk sürerdi
+1 yılBir süre sonra ben de gideceksem ya da geri dönecekse sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılGeri dönme şansı yok
Ayrılır mıydım bilmiyorm fakat kiskancliktan geberirdim 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılBende kıskançlık değil de özlem
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım.
İlişkiyi başka şehirdeyken dahi yürütmek zorken başka bir ülkede yürütmek bana göre imkansız bir durum o yüzden ayrılırım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Farklı ilde olan ilişkilere inanmıyorum hep de söylüyorum bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an aynı ama ileride uzak
Soran+1 yılYani nasip aslında bizim ilişkimzi uzaktandı sonra hiç beklenmedik bir şey oldu her hafta görüşüyoruz
+1 yılAyriliklar her zaman kolay, onemli olan o iliski icin cabalayip kurtarmak
03 Yorumla
Soran+1 yılO da bu düşüncede
- +1 yıl
Anlamadim
Soran+1 yılO da belki bulunur bir yol olarak düşünüyor, ayrılmayalım diue
Geçici bir süre içinde hayır ama orada temelli kalacaksa evet yürümez çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılKalıcı maalesef, sadece geçici olarak buraya gelebilir
Soran+1 yılŞimdi de ayrılamıyoruz ki
Soran+1 yılBiz de öyle düşünüyoruz
Dizlerimde uyuması olmazsa, olmazımdır. Ayrılırdım, ya da her hafta sonu bana gelmeliydi😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük sıkıntı muhtemelen evet. Onunla bir araya gelemedikten sonra ilişki mi olur
00 Yorumla
+1 yılTabiki sorun olmaz öyle şey ben koynumda isterim zaten havalar soğuk ısıtsin beni isterim
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta gerçekten aşıksa devam edilir, ama zor yani uzak olmak
00 Yorumla
+1 yılAraya ulke gırdımı sıkıntılı ve zman ılerledıkce soguma olur o yuzden ayrılmak en guzelı
00 YorumlaEski sevgilim olurdu. Mesafe ilişkileri ya da genel olarak ilişki benlik değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun. Ben yanımdayken bile ilişkiyi yürütemiyorum farklı bir şehirde hatta bambaşka bir ülkede nasıl yürüteceğim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kalbimi de bavuluna atmış mı? mesele bu keke mesele bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşuna cart curt yapmayın ayrılık sebebidir
00 Yorumla
+1 yılSorun bence yani bir süre oluyor mu diye denerim ama yinede medet umulmamali
00 YorumlaTabiki devam ederdim, ama tabiki kalp kirici
00 YorumlaÖyle bir şey anca masallarda okur bqzılarımız masal hayatı yaşıyir o başka
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısa vadeli mi gidiyor yoksa tamamen mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılTamamen
Soran+1 yılGüveniyorum ve seviyorum. Ama ileride yanına alır diyorsun da işte kariyer ve ailem sıkıntı
Soran+1 yılHenüz o aşamada dğeiliz, 1 yıldan biraz fazla zamanımız var
Soran+1 yılEvet ama işte ben bu zamana kadar netlikler içinde olunca belirsiz şeyler huzursuz eidyor, belki de sınavım bu
Soran+1 yılEvet haklısın kendi içimde bunu çözmeye çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. gitsin kendini kurtarsın isterdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten mecbur gidecek
+1 yılÇok üzülürdüm ama ayrılmazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle üzülüyorum ama ayrılamoyoruz da
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılMesafe büyük sınav demektir ilişki için.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok hem de
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Degil, giderse sevgilim degildir zaten
09 Yorumla
Soran+1 yılMecbur zaten en başından biliyorsun gideceğini
Soran+1 yılOldu bi şekilde
Soran+1 yılDönülmez nokta?
Sadece kopamıyoruz, başta ilişki uzaktan başladı ve şu an hiç olmayacak bir şekilde yakınız ama işte ilerde yine uzak kalıcax
Soran+1 yılÖyle bir şey yok
+1 yılUzak mesafe ilişkisi hiçbir artısı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok ama seviyorsun sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırdım tabii mantıklı olan bu manyak mısın?
00 Yorumla Uzak mesafe ilişkisi sıkıntı
00 Yorumlaİl olsa hadi neyse ülke çok fazla
00 Yorumla
+1 yılŞehir xe değil bak ülkee😂 hay ebesinin gelinliği
00 YorumlaO bulur kendine birisini
00 Yorumla
+1 yılGözden ırak olan gönülden de ırak olur
00 Yorumla
+1 yılBenim için sorun olmazdı: )
00 Yorumla
+1 yılSorun tabiki ya aldatırsa * koyuyım ya
00 Yorumlayioo niye sorun olsun. İstediğini yapabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçici bir süre içinse problem olmaz..
03 Yorumla
Soran+1 yılKalıcı
- +1 yıl
Ayrı ülkelerde sağlıklı bir ilişki devam edemez..
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılSen mi gidiyorsun hangi ülkeee
12 Yorumla
Soran+1 yılO gidicel
- +1 yıl
Nereye
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşıyor zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi? Yürütebiliyor musunuz
Soran+1 yılNasıl başarıyorsunuz?
+1 yılsorun. bende gidersem değil ama dndbdbbd
01 Yorumla
Soran+1 yılGitme konusu sıkıntı
Güveniyorsan ve gerçekten seviyorsan dewamke
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ve güveniyorum ama özlem duygusu
Soran+1 yılKalıcı
Soran+1 yılSeviyoruz ama evlilik aşamasında değiliz. Ve burada bir kariyerim ve ailem var
+1 yılSorun olur elbette
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBende giderim
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki kendi hayatın?
- +1 yıl
Sevdiğim kişiye hayatımi adarım
Soran+1 yılPeki geçmişte kendine adadığın hayatın? Ve ailen?
- +1 yıl
Ailem ve adadığım bir hayatım yok
Soran+1 yıl:(
+1 yılSktrsin gitsin
11 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılSorun
00 Yorumla Zor olur ama aşılmaz değil
00 Yorumla
+1 yılTabii ki sorun
00 Yorumla
+1 yılayrılırım tabii ki
00 YorumlaAynı ülkede bile olsak olmaz aynı şehir şart
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sorun olur
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılİstemezdim hayır
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılAyrilirdim tabiki de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki sorun
00 Yorumla Sorun evet
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler