ama sessiz kaldı, mesaj gelmeyince arwds birkaç gun geçince tam hikayemi gördüğü anda bir daha mesaj attım acaba telefonuna bir sorun mu var vs vs o günden sonra kayboldu komple ta ki geçenlerde yeniden açmaya başladı.
Hiç görüldü atmazdı. Son görüşmede çok ağladım çok hassas biriyim ve kendimi tutamadım.. sonra onu sosyal medyadan sildim belki oyle daha kolay unuturum diye yine olmadı. Aylar once bana gelen kendisiydi.. ama bana kızmaya hakkı da yoktur, elimi tutsa sonuna kadar gideceğimi de biliyor.. hatta onu sevdiğimi bildiğini da aylar sonra söyleyen oydu... ama netlikten kaçan bir adam ne desem...
Artık dayanamadığım için acaba zaman geçince şimdi bir daha yazsam ararsam sorsam nasıl gözükecek? Hiç baskılı olmadım bana bu fazla geliyor.. seni istemiyorum yazma deseydi biliyordu yok olacağıma... bir şey dememek nedemek, hiç hakketmedim.. neden yazmadı? Ki yeni evim oldu hikayede görünce onu davet ettim misafe gelsin diye, çok hoş bir şey yazdım.. Sonuçta aramızda hiç kavga olmadı, 2 yetişkin insan olara amlaşabilirdik, o mesaja bir cvp verseydi olumsuz olsa dahil..
Tek bir selam verseydi görüşüceğimizi biliyordu, neden vermedi, kendisi zaten kaba biridir istemedii zamanda söyler yazar reddeder...
Ne yaparsam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer