Arkadaşlar yardım edin lez değilim lakin bir kadına galiba aşık oldum lez olmadıgm gibi karşıtta bir insanım napacagımı bilmiyorum?

Tek bildiğim şey gülümsemesi gülünce bir gözleri var anlatamam yani yanlışlıkla dalıp dalıp gidiyorum koz arkadaşımın arkadaşı ve bilmiyorum yani o tarz şeylere saygı duyarım desteklemem yani ses tonundan tutun kahkahasına kadar ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası başa cıkmak istiyorum çünkü kendimi onun fotoğraflarına bakarken buluyorum ve bir ilişkim var yaklaşık 1 buçuk yıldır ilişkim gayet iyi mükemmel bir adam hatta ama koz aklıma gelince kelebekler uçuşuyor içimde yani gözüne baktığımda dahi karnım gıdıklanıyor ya ben ne bok yiyeceğim 🤦🏻‍♀️ kendimi onu düşünürken buluyorum sadece dünyada o ve ben kalsın istiyorum ve çözemiyorum bu durumu yoksa aşk gerçekten evrenselmi ya da bu aşkmı tüm herkesten tiksinip o kalsın istiyorum bu geçecekmi ya da nasıl durdura bilirim?

Arkadaşlar yardım edin lez değilim lakin bir kadına galiba aşık oldum lez olmadıgm gibi karşıtta bir insanım napacagımı bilmiyorum?