Ya çok hoş ve kaliteli bir kız. Onunlayken çok mutluyum. Çok arzuluyorum aylardır böyle geçmiyor. Napıcaam ben.
Bu arada evet bayanım o da bayan lezsin demenize gerek yok yani 😒
Bu arada evet bayanım o da bayan lezsin demenize gerek yok yani 😒
İlk olarak o KAPALI damgası vurma lütfen. Kapalılar da düşünebilir. Kapalılar da isteyebilir. Kapalılar da yaşayabilir. Sen şöyle düşünüyorsun ve bil ki yanlış : biz kafamızı kapatmazken onlar başlarını secdeden kaldırmıyor, yemiyor, içmiyor, sevmiyor vs. Onlarda aşık olabilir. Kafalarını kapatım peygamberimizin yolundan gitmeleri onlarda hormonal farklılık olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu hormonal bir şey. Dini ve türbanı karıştırmayalım, lütfen...
Öylede olmadı zaten
Ne denir ki tamam lezbiyenleri bir şey dediğim yok ama yanlis Kiz be güzelim hani o turbanli lez olma olasiligi düşüktür
Ortamda kapalı lez gördüm daha önce. Neden olmasın.
Hadi be cidden mi kaç tane
2 kişi görmüştüm. Umut fakirin ekmeğidir şimdi sus 😀😀
Kaç milyonun içinde 2 kişi 😂😂😂
Allah bahtini acil eylesin öyle mi denir eninde değilim ama
Allahım ne olur duy sesimi kapalı aşşkım bana evet desinde hepsi got olsun. Amin 😀
Bence got olacak olan sensin ama bol sans 😂😂😂
Hahah saol 😀
umutsuz aşk diye bir klişe varya hani. bu görünüşte umutsuz ötesi aşk olmuş. insanoğlu marsa yerleşir, dünyada açlık sona erer, türkiyenin dış borcu sıfırlanır, tavşanlı linyitspor stsl de şampiyon olur metrolarda insanlar telefonları ile uğraşmak yerine kitap okur ama bu iş yine mutlu sona zor ulaşır. gerçekçi olalım, imkansızdan vaz geçelim :(
Lgbt ortamında kapalı lezler vardı önyargılı olmayalım 😒
biri yüzüme su çarpsın :D vay vaay vay vay yani
Evde mevlüt var gel okunmuş şeker veriyim de onlar hemen geliyo zaten evde yap yapacağını
Cevap
18Cevap
Lez kendine Lez bulabiliyor. Gay kendine gay bulabiliyor. Ben kendime kız bulamıyorum lan bu nasıl iş?
Herkese saygılı olması birşeyi değiştirmez. İslama aykırı birkere olacağını düşünmüyorum
Ukalalık olarak algılama ama beni çok beğendiğini hep diyor. Erkek olsam kaçırmam kaç defa yaptı. Bunlarda umutlanmamda etken :)
Off çok tahrik edici bayılıyorum size ya, allah mutluluk versin keşke ben de kadın olup lezbiyen olsaydım ^^
Eğer lez isen bence kızı tanımadan yanına yaklaşma çünki kızın duyguları ile oynayabilirsin... Ama eğer yok ben istiyorum o zaman kapılar sana açık istediğini yap :) sakın haa kızın canınıda yakma :) :D
Üzüldüm adına ya ama bence bu şekil düşünmk yerine o kızla sohbetini kes yoksa daha beter olursun.
Hayır açılıcam kıza. Kendime güveniyorum. Olmazsa din açısında kabul etmeyebilir. Kabul etmezsede çıkıcam hayatından
Kurt la kuzu evlenir siz nikahlarina sahit bile olamazsiniz o derece
Ulan adfhd 😂😂
lez diye bisey gecmedi aklimdan, hayranlik uyandirmis sende ve biseksuel diye bisey de var, herseyde lez lez diye bir durum yok
git konuş bence :D ama kapalı olduguna göre acık görüşlü değil o yüzden tecavüz edebilirsin :D
Garip bir duygu erkek le neden tatmin olmayı deneme yapmıyor sun
Ya erkeği bırakta nasıl açılcaam been
Mesaj at anlat derdini görüşünü al tepkisini ölç
kapalı lez varmıdır gerçekten ya :D
Var :)
Git tedavi ol o ne öyle
He canım he
imkansız aşk.. sen bu aşkı unut
Neden ya. Herkese saygı duyan bir kız. neden olmasın ki
Daha önceden ortamda lgbt ortamında kapalo lezler vardı.
Ohaaaa
Yaa çok mu imkansız amaa
İslamdan müslümanlıktan haberin yok mu senin.
Var. Peki senin lgbt den lezlikten yok mu?
Değerli kardeşimiz;
Sizin bu durumunuz fıtri ve yaratılış olarak her insanda ve erkekte olabilir. Bu da insan için imtihan vesilesidir. Yani bir insan için karşı cinsten birisiyle nikahsız ilişki yasaklandığı gibi, aynı cinsten olanlar içinde beraberlik yasaklanmıştır. Şeriat, bunların tadil edilmesi yolunda bazı tavsiyelerde bulunmaktadır. Bunlar şöyle sıalayabiliriz:
1. Oruç tutmak,
2. Bol bol Kur’an okumak veya zikir çekmek,
3. Kur’an tefsiri veya İslami kitap okumak,
4. Allah’ı bol bol hatırlamak,
5. Ölümü hatırdan çıkarmamak.
Bu noktada dikkat çekici olan, çoğumuzun üzerinde konuşmayı bile ayıp saydığı bu konuda Kur’ân’da o derece çok ve açık ifadelerin bulunmasıdır. Kur’ân, Lût kavmi örneğinde kendisine temas ettiğine göre, demek ki, bu problem ‘Lût kavmi kadar eski, yok farz edilmeyecek kadar önemli, zinadan bile çirkin, ama herhangi bir insanî yanılgı kadar da konuşulabilir’ imiş.
Saçma saçma şeylerle kafanı bulandırma. İslamı lekelemek için bilmiyorlar ki ne yapsınlar
Ben internetten bulup kopyalayıp yapıştırmıcam kardeşim. sana saygı duyduğumdan anlatıcam şöyle söylim :
Bu benim imtihanım biliyorum. nefsime kesinlikle sahip çıkamıyorum. Fakat hiç bir erkekle mutlu olamıyorum denemedimmi sanıyorsun. Namaz kılmadımmı zannediyorsun. Senelerce uğraştım inkar ettim. Kapandımda lisedeyken. Daha da patlak verdi. Çok araştırdım. Senin izlediğin nihat hatipoğluna bile sordum biliyormusun. Bu bir hastalık değil. İmtihandır dedi aynı şeylwri söyledi hemen hemen. kısacası sen bir erkege karşı nasıl insani güzel duygular besliyorsan. Bende aynı şekilde.
Ama ilişki yaşayamazsın bunu da biliyor musun. İmtihanın evet. Bir erkekle evlenmeden nasıl biliyorsun ki bunları
Erkeğe birşey hissedemiyorum diyorum anlıyor musun. Sen bir kadına kardes gözüyle nasılsan bende erkege öyle anladın mı :) kardeslerle evelenilir mi 😀
Kafam almıyor k. bakma. Cidden almıyor anlayamıyorum seni. Peki müslüman mısın?
Tabikide elhamdülillah. ben namazda kılıyorum Canım sen baya yabancısın lgbt (lezbiyen gay biseksuel trans) ye karşı anlaşılan benim gibi çok var :)
Yabancıyım tabi. Ailen biliyor mu
Hayır bilmiyor. Hoş karşılanmıyor bildiğin gibi.
Şimdi bizim sınıftda vardır böyleleri. Biri sevgilime ben sevgiline bakıyorum falan diyormuş o da mı öyledir. Ben bir kıza güzel derim de öyle bakmam yani banane
Yani şimdi her 20 kişiden biri öyle :). nasıl yani senin sevgiline mi demiş anlamadım
Oo o kadar mı gerçekten. Evet benim sevgilime demiş. bence sınıfın en güzel kızı ben bakıyorum falan demiş. O da sen bak sıkıntı değil demiş 😂 artık kızlardan da mı kıskanmalı. Çocuğun aklına gelmemiştir tabi
Peki kızları falan kıskanmıyor musun senden güzel olunca. yaradılışımızda var başka kadında olan daha güzel şeyi kıskanma duyguysu
Ya şöyle diyim. Şimdi her seni beğenenede o gözle bakma yani 😀😀. Ben kıskanmam ya hemcinslerimi. Örneğin bende sınıfta aa evet sınıfta en güzel sensin derim ama yavşamam yani.. Her lezbiyen her kıza takılmaz ki. Senin erkeklere karşı nasıl kriterlerin varsa kızlarında öyle. Lezbiyenler genelde kendi gibi olanlarla olır zaten :)
İyide müslümanım diyorsun. E el ele tutuşmak bile günahken zina yapıp namaz mı kılıyorsun
Bak çok dar düşünüyorsun. Her günahın boyutu farklıdır. Misal: hocalar diyorki kadınla erkeğin nikahsız cinsel birlikteliğiyle. Eşcinsellerin birlikteliği eşdeğer günah. Mesela bunu bilmiyorsundur. şimdi dediğine gelelim Yani şimdi sen namaz kılmıyorsun diye orucu bırakıcak mısın. Her eylemin günahı farklı. Evet ben eşcinselim ama namazımıda kılıyorum orucumuda tutuyorum. Çünkü ben hepsinden ayrı sorguya tutulucam.
Biliyorum biliyorum da hani vicdanın nasıl rahat ediyor diye sormuştum aslında. Neyse Allah yardımcın olsun kardeşim
Heyy allahım ya doğuştan diyorum. vicdan diyorsun sanki birilerini öldürüyorum 😀 neyse saol yinede
Olmayacak duaya amin denmez ablacım. :(
Allah kavuştursun tatlım
O bu konuya karsi olumsuz bakiyor sanirm?
Bu konu hakkında komuşmadık ki hiç. Ama çok kültürlü ve geniş bir bayan. Bazen hayranlık uyandırıyor o derece. Böyle bir bayan büyük tepki göstermez düşüncesi var bende. ya da kendimi avutuyorum 😃
Him bir agzini aramak lazim belli olmaz.
Ay şaka mısın sen ya :/ öyyk
Saçmalık.
Neden saçmalık peki. Sevdiğim kız geniş düşünceli bir kız belki olabilir
Aslınd aaşık olmamın nedenlerinden biride buydu. Kapalı saygılı ve geniş düşünceli.
Kapalı kız yürüyüp gider misin. Umutlarımı çürütme pleaseeee
Sorun yok ta. Peki o bunun farkında mı?
Bırak kanına ve günahına girme vaz gec
Konuştun mu kızla 😄 10 gün olmuş
Evet konustum 😒 tahmin ediyormuş erkeklerle çıkmadığım için falan. Ne diyeceğini bilemedi ilk dinime düşkün olduğumu biliyorsun dedi yapamam dedi. Tamam dedim
Biz dedik dimi sana kapalıysa olmaz 😕 Hayırlısı olsun unut gitsin. d başka birini sev sana kız mı yok. d
Ayy tabikide öyle olucak artık napim 😀
yalayacan yanı aktifmısn bari :)
Hetero mu o?
Evet heteroseksüel.
Durum vahim daha önce hetero birine hiç aşık olmadım ama durumunu anlayabiliyorum.
Aslında hetero olmasını kabul edilebilir de kapalı olması dahada zora sokuyor. Bana çok düşkün söylüceğim ama
hangi saat ler açık
Hayırlısı be gülüm
sapıklık bedava :D
ben san bısey dıcem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar