Çok yoruldum, onu çok özlüyorum ve yalandan dik durmaya çalışmak canımı yakıyor. Ne yapacağım?

Gecenin bu saatinde içimi buraya dökmekten başka yapacak hiçbir şeyim yoktu. 6 seneye yakın beraber olduğum, evlilik teklifine hazırlandığım, bebeğim gibi sevdiğim insan tarafından bir başkası için terk edildim. Detaylarını yaşadıklarımı profilimdeki diğer sorularda anlatmıştım. Üzerinden 5 ay geçmesine rağmen unutamıyorum, özlüyorum, nefret edemiyorum... Benim için bu şehre gelmişti, benden başka kimsesi yoktu. 4 aydır evine bile uğramıyor, ve nerede olduğunu az çok tahmin edebiliyorum... Bu bile göz yaşlarımı canımı yakarcasına dökmeye yetiyor. Tek hayali ailesi olan, ve ailesi diyeceği kadına ömrünü adayıp onu mutlu etmek isteyen bir adamdım. Kendim için tek bir hayalim olmamıştı. Her namazımın sonuna, her duamda ona yer verirdim. Şimdi sadece konuşamıyorum ağlıyorum. Geceleri uyanıp uyanıp duruyorum, teheccüd kılıp dua ediyorum belki Rabbim bir sürpriz yapar, ağlamalarım gülüşe döner diye. Çok özlüyorum, ben onun aklına bile gelmiyorum belki. Hayatına bir başkası varken nasıl geleyim. En acısı ne biliyor musunuz, gelse affederdim ama bir başkasına giden bir insanı artık affedemeyeceğimin verdiği mecburiyet... Bu çok yakıyor. Belkide ömrüm boyunca bir daha hiç görmeyeceğim. Benim hayatıma aldığım tek kadın idi, her zaman haram olan şeyden kaçtım. Diyeceksiniz sevgili yapmakta yanlış, ama emin olun maddi anlamda gücüm olsa hiç bekletir miydim... Bebeğim gibi sevip, baba gibi korurdum, onsuz boğazımdan lokma geçmezdi. Ben kalp kırmaktan korkarken, bana neden bunu sevdiğim yaptı. Şunları yazarken bile gözyaşım durmuyor, yüreğim yanıyor. En kötüsü boylu poslu biri olmama rağmen, dışarıdan bambaşka biri gibi dururken geceleri içimin gizli gizli kan ağlaması beni tüketti. Ailem üzülmesin diye hep tabiri uygunsa bir maske ile geziyorum. Onu çok özledim, çok... Ama artık yok, Rabbime ağlamaktan sabır etmeye çalışmaktan, dua edip öleceğim güne kadar doğru yaşamaya çalışmaktan başka şansım yok. Bu acı da geçmiyor, çaresizim hemde çok. Ne yapacağım?
Çok yoruldum, onu çok özlüyorum ve yalandan dik durmaya çalışmak canımı yakıyor. Ne yapacağım?