Herkese merhabalar, iki yıllık bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz o İstanbul'da ben eskişehirdr yaşıyorum. Üniversite döneminde tanıştık yüksek lisans döneminde o 36 ben 25 yaşındayım. Kendisi kanser tedavisi görmüş iyileşmiş , tedaviden sonra ilk benimle tanışmış anlasinca evlenme niyetine girdik kendisi beni annesiyle bile konuşturdu ailesine anlattı ama ilişkimiz aynı şu şekilde ilerliyor biz aşkım canım diye ilişkimizi yürütüyoruz iş yoğunluğundan yılda iki kere yanıma geliyor geziyoruz ben oraya hiç gitmedim sonra bu gidince bir iki hafta seni ne zaman istemeye gelelim falan diyor ondan sonra üçüncü hafta ben evlilik düşünmüyorum sorumluluk dert alamak istemiyorum belki seninle bir şeyler olur diye denedim ama olmuyor ısınamadım diyor ben şaşırıp kalıyorum bir insan nasıl bu kadar değişken olabilir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlara dair hiç bir şeye şaşırmam. Zaten bu tarz bir ilişkiden de evlilik çıkacağını düşünmüyorum
Aslında ikimizde evlilik düşünüyorduk ailelerimiz bile biliyor bizi siz neden böyle düşündünüz
Birinci bu tarz ağır hastalık atlatan insanlarda zaten psikolojik dengeiszlik oluyor. Bir yandan sevmek sevilmek istiyorlar bir yandan hastalığım nüksederse karşımdaki insanı mağdur ederim ikileminde oluyor hep. Yılda 2 kez yüz yüze buluşmayla ten uyumu yakalayamazsın zaten iş yoğunluğu falan hikaye bu devirde 1.5 saatte uçakla istediğin yere gidiyorsun. Ben daha mantık eksenli bakarım ilişkiye
Yok o yazılım işiyle uğraşıyor kaç defa gelmek istiyor ama işi çıkıyor ama dediğiniz gibi kesinlikle psikolojik sıkıntısı var mesela bana diyor ki evlenelim benim kafamda her şey net seni seviyorum 4 ay falan Günaydın aşkım nasılsın her şey çok güzel hatta ailesiyle bile tanıştırdı herkesle öbür ay bana diyor ki aniden ben sorumluluk istemiyorum kendime ben kötü insanım benden uzak dur seninle de belki bir şeyler olur diye denedim ama yok ısınamıyorum ben olmuyor evlilik adamı değilim ben diyor bu nasıl bir şey ben hiç böyle bir şey görmedim
Epey yaş farkınızda varmış bence anlamlandırmakla çokta vakit harcama hayatına bak.
Yaş farkı insanların birbirini sevmesi ve anlaşmasına engel mi
Değil sağlıklı bir ilişkide !! Ama sizinki sağlıklı bir ilişki modeli değil
Sağlıklı bir ilişki modeli nasıl olmalı size göre
Sağlıklı bir ilişki de bu 3 unsurdan en fazla 1 tanesi olabilir. Yaş farkı varsa mesafe olmayacak mesafe varsa yaş farkı olmayacak her ne olursa olsun canlı kanlı çiftler fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarını karşılayacak ölçüde bir araya gelebilecek. Sizde 3ü de sorunlu.
Anladım teşekkür ederim
Isınamadıysa defolsun ya
Ya ben insanları anlamıyorum bana kendi dedi ki ben evlenmek istiyorum seni seviyorum ondan sonra buraya geldi cok güzel vakit geçirdik bana beni sevdiğini kıskandığını söyledi oraya gitti bana nasıl evlenicez hesap yapıyorum falan dedi şimdi de ben seninle bir şey olur mu falan denedim ama yok ısınamıyorum diyor ben evlilik insanı değilim diyor
Öyle dediyse önceki yaptıklarına dediklerine bakma, demekki dengesiz fikri değişti. Ondan adam olmaz, oyalamasına müsaade etme. Hatta öyle düşünüyorsan konuşmanın bir anlamı yok falan de tavrını koy, kullanmasına müsaade etme yani
Hastalığından korkuyormuş ya tekrar nüksederse diye bana sağlıklı biriyle ol diyor
Isınamadım dedi ama bunu nasıl açıklayacaksın? Bana bahane gibi geldi, yani bahane derken dengesiz ne istediğini bilmiyor üstelik 36 yaşındaymış ya
Gerçekten çok dengesiz bir insan işte bor anda bir şey oluyor anlamıyorum bütün düşünceleri tersine dönüyor bir sabah günaydın aşkım seni seviyorum derken öbür sabah ben ısınamıyorum evlilik insanı değilim diyor ben hayatımda böyle bir şey görmedim
Sen tavrını koymadığın için bunları ona soramadığın için istediği gibi davranıyor. Sen desen ki ben ciddi bir şey düşünüyorum eğer senin aklında hala bir ciddiyet yok ise vakit kaybetmemizin bir anlamı yok, o daha farklı davranır seni kaybetmekten de korkar. Böyle cepte biliyor seni
Haklısınız o bana denedim ama sınanıyorum deyince ben iki hafta önce hadi gidip evlenelim diye can atıyorsun dedim bana dediğimde gelecektin dedi
Ne alaka ya haklı çıkmaya çalışıyor bi de. Bence o ettiği lafların arkasında duramıyormuş gibi gözükmek istemediğinden öyle diyor
O zaman ben tepkimi koyayım eğer seviyorsa gerçekten evlensin yoksa ben yokum diyeyim
Aynen öyle yap. Ben öyle negatif düşünen bir insan değilim ama inan bana böyle yapmazsan o kafasına göre takılmaya devam eder
İşin zorrr
Gerçekten bir öyle bir böyle neden böyle yapıyor çözemedim madem beni sevmiyorsun neden benim için uğraştın diyorum ben yaptıklarımın neden yapıldığının sorgulanmasindan hoşlanmam diyor bana kendin dedin diyorum evlenelim seni seviyorum diye benim psikolojim pek iyi değil sana demiştim diyor