Ne yapacağım fikri olan?

1 hafta once esimle tartıştım gece 1 buçukta ve bana tokat atti. Ailesiyle ayni binadayiz annesi babasi geldi ve beni sucladilar ben durmuyormuşum ve haksiz misim hak etmişim. Ne yapacagimi bilmiyorum beni dinlemiyor eve gece gec geliyor saatlerce instagramda aktif. Annesini dinliyor beni kaale almiyor saymiyor 1 haftadir yuzume bile bakmiyor annesinde yemek yiyor kahvalti ediyor. Eskiden konusmaya çalışırdı simdi o bile yok. Herkes beni hakli buluyor tartismamizda. Ama ona sorsak ben her seyi istiyorym paragozum sinsi bir insanim. 2.5 sendir evliyim istediğim çoğu seyi bile almadi hesabimiz bir gidip babasindan para ister. Elbise bile istediğim zaman başıma kiyametleri kopartir benden isteme babamdan iste der babasindan isticegim zaman da nie babamdan istiyorsun diye ayri kiyamet kopartır. Ne yapmam lazim bilmiyorum en ufak şeyi bile abartip kiyameti kopartiyor artik aileler karışa karışa bi hal oldum onun ailesi onu savunuyor ama herkes benim arkamda bana bir ayakkabi bile aldığı zaman demediği laf kalmiyor bu adamla nasil bas edecegim uykularinda bile annesini sayikliyor gozunde hic degerim yok
Ne yapacağım fikri olan?