1 hafta once esimle tartıştım gece 1 buçukta ve bana tokat atti. Ailesiyle ayni binadayiz annesi babasi geldi ve beni sucladilar ben durmuyormuşum ve haksiz misim hak etmişim. Ne yapacagimi bilmiyorum beni dinlemiyor eve gece gec geliyor saatlerce instagramda aktif. Annesini dinliyor beni kaale almiyor saymiyor 1 haftadir yuzume bile bakmiyor annesinde yemek yiyor kahvalti ediyor. Eskiden konusmaya çalışırdı simdi o bile yok. Herkes beni hakli buluyor tartismamizda. Ama ona sorsak ben her seyi istiyorym paragozum sinsi bir insanim. 2.5 sendir evliyim istediğim çoğu seyi bile almadi hesabimiz bir gidip babasindan para ister. Elbise bile istediğim zaman başıma kiyametleri kopartir benden isteme babamdan iste der babasindan isticegim zaman da nie babamdan istiyorsun diye ayri kiyamet kopartır. Ne yapmam lazim bilmiyorum en ufak şeyi bile abartip kiyameti kopartiyor artik aileler karışa karışa bi hal oldum onun ailesi onu savunuyor ama herkes benim arkamda bana bir ayakkabi bile aldığı zaman demediği laf kalmiyor bu adamla nasil bas edecegim uykularinda bile annesini sayikliyor gozunde hic degerim yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ya biyle tiplerin ailen yokmu senin arkanda durucak boylelerini gbrtmek gerek boyle insan yetistiren ailelerinde ya
Evliliği sen seçmedin mi onunla, önceden tanımak lazım
Evlendigim ilk zamanlar boylr degildi beni dinlerdi bende onu dinlerdim halamlarda kalsam sorun etmezdi simdi anneme bile gitsem 100 kere arar glruntuku nerdesin cikma disari diyr
İşte çözmek lazım evlenmeden önce
sürekli böyle bir durum söz konusu ise boşanmak daha hayırlı olacaktır senin adına
Bizde bosanmak yok diyor sizin amaciniz bosanmak bizi kotu etmek diyor ben duzelsin istiyorum
o zaman onun ailesinden uzak bir binaya taşınmanız lazım çünkü aile çok etkili
Yok ailesi de tasinmaya musade etmiyor
Aldatiyor olabilir seni görücü usulümü evlendiniz siz
Böyle hayat çekilir mi. Boşan gitsin sende mutlu ol onlarda...
Akrabam benim ve ben her defasinda şans verdim aldatti eve gelmedi alkol kullandi her sryi yapti son soz verdi ama yine de beni kale almiyor istedgini yapıyor
Çocuk var mı?
Hayir yok. Oglunun ameliyat olmasi gerek ama annesi izin vermiyor hayatimin her noktasina karışıyorlar bir yere bole gitsem kaynanama haber vermem gerekmiş bi misafir gelse onu da cagirmam gerekmiş
Çocukta yok boşan bakma arkana ailenin yanına git
Dayımın oğlu ve bizde bosanma yok diyip duruyorlar hepsi psikolojik siddet uyguluyor beni haksiz edip kotu etmeye çalışıyorlar
Eee ne olacak sen kaç yaşındasın? Hangi şehirde yaşıyorsun?
21 yasinsayim 19da evlendim kendi istegimle hayatimin hatasını yaptım
Çok gençsin daha
Evlilik bu işte ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen
Aileleri her seye karisiyor hep beni haksiz ediyorlar
Sevgin bitmiş o belli napıcaksın
Hayır ona karşı hala sevgim var ama tahammulum yok istediği saate eve gelip cikiyor gece 2 3 e kadar disarda kaldigi zamanlar oluyor ben bakkala ekmek almaya bile gitsem izin almam gerekiyor
O seni cepte görüyor anlaşılan isteği gibi takılıyo
Takmiyor beni ne olursa olsun beni affeder diyor
Evet buda çok yanlış bişey sonuçta üzülüyosun çok
E ayrıl
Benim amcım boşanmak degil oyle olsaydi coktan açmıştım davayi duzelmesi icin caba sarf ediyorum ama sonuc sıfır
Eline bir hamak almışsın iki sazın arasına germeye çalışıyorsun, o sazlar o hamağı taşımaz bacım
Olmuyor zaten beni takmayan bir insan baslarda iyiydi saygiliydi simdi en ufak lafta bogazima yapışıyor
Onun başka bir hesabı vardır
Vardi buldum o hesbi 0 konusma 0 istek 0 fotoğraf kullanmiyorum diye yeminler ediyor bilmiyorum ne yapcagim
Her şeyi detaylı bir şekilde konuşun.
Kac defa konuştuk anlastik sorunu cozduk ama ne olursa olsun ayni seylere devam ediyor
İnsanlar düzelmiyor
Yok duzelmiyorlar ve bu sefer benim psikolejimi bozuyor benimle oynuyor resmen psikolojim alt-üst oldu
Boşanmak da lazım bazen ben katlanmazdım şahsen
Bende katlanamıyorum yapamıyorum annem icin susuyorum abisi diye susuyorum ama bir yere kadar elimden tek bir sey bile gelmiyor kendi istegim ile evlendim kimse zorlamadi ama o kadar pismanim ki amacim bosanmak da degil sadece duzelsin istiyorum
Kolay kolay duzelmez ki ilerde yine aynı kalır
Boşan geç kalmadan
Daha once de bosanma asamasina geldik agladi ozur diledi aileler geldi bir araya annem hastanelik oldu oglu bara gotti kaynanam beni haksiz yapti ikincisiji annem kaldirmaz doktorlar bole ikinci krizde felc kalirsin diyorlar ben aileme anlatmadim bile annem icin susuyorum
Bak susmak güzel şey değil annene öyle şekil anlat ama düzgün anlat bak benim halam vardi ona sürekli siddet uygular halam hala onu seviyor ama kocası dinlemez içki getirir şiddet uygular halam diyor susacam kocam düzelir ins dedi bekler sonra boşandı olan çocuğa oldu 3 çocuğa
O yüzden sen susma düzgün anlat bak ne güzel çocuğun yok olan çocuğa olmasın geç kalmadan boşan asla değişmez düzelmez
O yüzden iyiliği için dedim amacım bu
@asli22__ kusura bakma da sen boşanıyorsun diye annenin böyle olması saçmalık.
Hayir öyle bişi yok fikrime sordum deli misin sen kavgaya açıyorsun gerçek hayatta yaşanmışlık anlattım oda mi yok hayırdır @ecedanerr120
İnsanın iyiliği için dokunuyorum kötüyse mi yazdım hayırdır sana ne oluyor hemen kop kavgaya @ecedanerr120
@asli22__ ya afedersin seni yanlışlıkla etiketlemişim soranı etiketleyecektim yazmış ya annesi hastanelik oldu diye ondan dedim
@asli22__ ya yanlış anladın özür dilerim
@ecedanerr120 TM sorun yok
Qannem kendine sikinti stres yapiyor bela bunlar bizde bisanma yok kefenle godersin anca diyolar
Yok artık öyle genel kültür mu var daha ne kadar üzüleceksin
Sen ya senin çok üzülüyorum 😔 öyle hayatta öyle bişi yok 😔😔😔
@asli22__ ☹️ Evet ya böyle kafa yapısı olmamalı
Cahil insanlar ne bekliyorum ki en buyuk hatayı yaptim hala daha duzelmesini bekliyorum
Düzelmek fayda etmez😔 neyse diyecek bisiyim yok