Ne yapacağım bir fikir verin?

Abiler ablalar kardeşler sizden bana mantıklı bir hareket etmemi söyleyin yıldım artık biraz uzun olacak

Yaşım25 üniversite 3. Sınıfa geçtim veteriner hekimliği okuyorum okulum 5 yıl. Liseden beri istediğim meslekti önce 2 yıllık okudum sonra DGS yaptım fakülteye geçtim. Çok uğraştım kazanmak için. Kazandım ama artık içimden gelmiyor yasitlarim işte kimisi evleniyor zoruma gidiyor. Bu zamana kadar beynimi kemirdi ama buraya kadar dayandım artık dayanamıyorum. Düzgün uyku uyuyamıyorum rüyalarımda bile işe yaramaz bir insanım. Arkadaşlarımla oturuyorum herkes yine mutlu ben dalıp gidiyorum herkes sana noldu diyor kimseyede açılamıyorum. İnsanların yargılamasıda korkutuyor basaramadii yapamadı demelerinden. Artık meslektende soğudum yapmak içimden gelmiyor. Uzamatmadan bitirisem 28 yaşımda mezunum ki uzatmadan bitirmek şu an benim için çok zor.

Şimdi bırakırsam yapacagım birşeyin yok fabrika girip calişmaktan başka en fazla rastgele düz memurluk için kpss calisirim. Onunda yapabilirsem artık. Çok çaresiz kaldım. Geçen sene bu konu için psikolağada gittim ama fayda etmedi ne yapmalıyım sizce siz ne yapardınız.

Ne yapacağım bir fikir verin?