Ne yapmalıyım bir fikir verir misiniz?

Şimdi arkadaşlar benim bir miktar anne baba ve dededen kalma mirasım var ben bunları satıp ev almayı düşünüyorum ama durum çok karışık babamın üzerine olan mallarda amcamın malları da var tapuyu üzerine almamış zamanında neyse şu an zaten arazi satışları durmuş durumda bende abilerime teklif sundum benim hakkımı alacaksanız alın ben ev alcam almicaksaniz verin hakkımı satıp ev alcam vermiyorsanızda mahkemeye vercem dedim durum çok karışık uzun süreceği için mahkeme vs. Uğraşmak istemiyorum ve ev sahibi ile sıkıntılı olduğumuz için ev alıp biran önce çıkmak istiyorum, abimin biri ben alayım hepsini annemin babamın dedemin malından düşeni bana ver imza at bende 1.650 milyon vereyim dedi bende sadece babamla dedemin olanı vereyim annemin kalsın dedim kabul etmedi yalnız günlerdir kafam çok karışık acaba hepsini versem mi sonradan pişman olurmuyum daha fazla mı tutar diye kararsızım yani tarlalarda çok pahalıya giden yerde değil ama bi 7 dönüm düşeri var annemden de taş patlasa 650 bin düşer miras parası durumlarda çok karışık tapular babamda ama işin içinde amcam abilerim ablam vs var dedemin malların da halam amcam biz vs. abiler zaten mal vermeye meyilli değil pek bende uzun yıllarca uğraşmak istemiyorum alıp çıkmak istiyorum çünkü çorba gibi karışık sizce bu parayı kabul etsemmi etmesemmi ev alabilir miyim o paraya istediğim gibi napsam bilmiyorum günlerdir kafam allak bullak size sorayım dedim fikirlerinize ihtiyaç var..

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen okuyup mantıklı yorumlar verir misiniz pişman olmak istemiyorum sonradan 😕

Günaydınnn...

Güncellemeler
9 ay
Anne babam rahmetli oldu arkadaşlar
Ne yapmalıyım bir fikir verir misiniz?