Sevgilim Beni Umursamıyor ne Yapmalıyım?

Şimdi şöyle Biz İki Buçuk Aydır Konuşuyoruz ama 1 aydır da sevgiliyiz ama Erkek arkadaşımın benden önce hiç konuştuğu biri olmamış bir kadınla nasıl konuşulur ne yapılır bilmiyor belli ediyo zaten uzak mesafe ilişkisi bu arada İstanbul / Erzincan :) Sorunumuz şu Ben yazmadığım sürece yazmaz aramaz Ben yazdıktan sonra yazar ama yazmazsam yazmıyo Bugünde şöyle bişe oldu sabah Günaydın mesajı attım ve Hiç bir mesaj atmadı günlerce akşam saat 8 de ben aradım "neden yazmıyosun günlerce dedim hiç mi zamanın yok bana ayırmaya 2 dk bile ayırmıyosun bana beni bı hiç olarak görüyosun resmen dedim ve bana diyoki zamanım yoktu yazamadım bilmiyorum ben napcağımı nasıl bilmiyosun dedim bende burada ölsem haberin olmıycak dedim" öyle böyle sinirlendim kapattım yani ne yapmalıyım böyle biriyle seviyorum bağlandım da ama ben ilgiyi seven biriyim sürekli benimle ilgilensin konuşsun isterim Sevdiğime sadık biriyim yani ama bu günlerce yazmıyo maalesef ki 🥲 kızlar bana biraz fikir verin erkeklerinde düşüncesine ihtiyacım var yoksa ben böyle yapamıycam
Sevgilim Beni Umursamıyor ne Yapmalıyım?