Sevgilim benimle ilgilenmiyor ne yapmalıyım?

6 senelik bir iliskim var. Sevgilim benimle pek ilgilenmiyor. çoğunlukla arayip hal hatır soran ilk mesajı atan benim onceden ilk baslarda boyle degildi cok ilgiliydi kendisi arar sorardı simdi artık ilgisiz nisanliyiz kışa dogru evlenicez ama benimle ilgilenmiyor evlenme teklifini bile yapmadı. mesaj atiyorum gec yaziyor bazen isim var snra yazarim diyor yazmıyor isine düşünce aklına geliyorum isine dusmezse umrunda degilim birlikte olmak istiyor surekli bende istemiyorum ayrilalim demeye başlıyor. Ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Daha once ben istemedim halde benle oldu zorladı mecburen katlanmaya çalışıyorum ama artık bunaldim piskoljim bozuldu hep zorla sahip oldu hemde hasta oldumu biliyor beni üzüyor evlenelim diyorum benim namusumu kirletin bu yanina kalmaz diyorum ama umrunda değil evlencez diyor yok babamin borcu var yok kardesim evlensin oyle isim yok diyor ogretmen atanamadi ama evi kendinin is oldu mu çalışıyor napicam bilmiyorum olan bana oldu polise gitsem şikayet etsem duyulcak aileme anlatamam.
Sevgilim benimle ilgilenmiyor ne yapmalıyım?