Sınıftan hoşlandığım çocukla durakta otobüs bekliyorduk konuşurken senin gözlerin yeşil mi bazen kahverengi oluyor dedim o da ela işte dedi sabah kahverengiydi mesela dedim şu an yemyeşil nasıl oluyo falan dedim sonra o da konuyu değiştirdi otobüs geldi mi dedi açıkçası slk gibi hissettim sizce ne düşünmüştür..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takma ya kötü bir şey olmamış ki sohbete başlamışsın otobüs gelmiş olabilir böyle şeyler unutursun 😅
Hayır gelmemişti ben konuşurken işte gözlerini bana dikip otobüs geldi mi dedi oysa otobüs gelmemişti..
😮...😆😆 Boş ver..
Lütfen bi şey söyle.. sence ne düşündü
Belki de utanmıştır, diyecek bir şey bulamamıştır. Hemen kötü düşünme sanmam hakkında kötü bir şey düşünmemiştir..
Otobüs falan gelmiyordu bile.. hangi otobüs geliyor diye sordu sonra oturmak istersen yana kayayım dedi olur dedim oturdum sonra bi şey söylemek istersen koluma dokun dedi kulağında kulaklık olduğu için sence? Çok mu utanç verici?
yanı utanmıstr senden ama sölemen iyi oldu fark ett, hoşlandıgını
Peki sence neden lafı değiştirdi ki otobüs falan yoktu bile hangi otobüs geliyor dedi..
utandı senden urcu ne fal baksak hem sana hemde ona
Sonra oturmak istersen yana kayayım dedi olur dedim oturdum sonra bi şey söylemek istersen koluma dokun dedi kulağında kulaklık olduğu için anlamadım ben iyi mi oldu kötü mü..
ıyı olmus
Peki sence ne düşünmüştür ben gözleriyle ilgili konuşunca hoşlandığımı falan mı?
evet aynen
Çok utanç verici ama hoşlanıyorsun kızamıyorum da
Cidden mi sence ne düşünmüştür o?
Hoşlandığını anlamıştır
Otobüs falan gelmiyordu bile.. hangi otobüs geliyor diye sordu sonra oturmak istersen yana kayayım dedi olur dedim oturdum sonra bi şey söylemek istersen koluma dokun dedi kulağında kulaklık olduğu için sence? Çok mu utanç verici?
Slak oldugunu
Slk olunacak bi şey yok ama
Bence yok ama seni takmamış çocuk uzucu bisey bu benim gozlerimde ela kıyafeti me göre yeşil oluyor denizde yemyeşil bir kız bana bunu söylese sacma gelirdi hani göz benim ya biliyorum
Evet saçmalamış oda ama senin ona olan ilgisini fark etmiş ve büyük terbiyesizlik bisey söylemek istersen koluma dokun ne ya
Hani kulaklık vardı ya kulağında duymayabilirim manasında
İyide sen bunu düşüne micek kadar malmisin olum seni adam canım yerine koymuş sen halla beni seviyor diye mi düşünüyorsun
Neyse nasıl olsa anlamican bisey ama kendi kişiliğin olsun ezdirme derim hayat senin
Canım yerine nerde koydu? Hani bi şey söylersem farketsin diye dedi
Dedim ya anlamazsın boş ver yorma beni
Ama cidden alakası yok söylediğin şeyin
tamam ben anladım seni alakası yok
Cok tatlı 🤗
Bilmiyorum lafi değiştirince utandım..
Liseye mi gidiyorsun kardesim
Üni1
Yinede daha cok gençmişsin sana tavsiyede bulunayım o kisi senin ondan hoslandıgını anlamışdır ya baska biri vardır ya da hoslanmamıstir yoksa bir erkek illahi yazar.
Yok degil bunlar normal seyler ama kendini kaptırma hani cünku bazı erkekler kadinlara karsı naziktir sana boyle gelmiste olabilir. Utanilacak birsey degil.
Peki sence gözleriyle ilgili söylediğim seyler yüzünden hoşlandığımı düşünmüş olabilir mi
Evet fark etmemesi imkansız
Grupta bi soru sordum gg attı bana başkası cevap verdi..
Bence vazgec degmez kendine, ben zamaninda yanlıs yaptım pesinden kostum sık sık umut verip egosunu tatmin ediyordu cok kalbim kırıldı
Hoşlanmıyor gibi duruyor dimi.. ama mesela ben sınıfta telefonla mesajlaşıyordum kafamı kaldırdım baktım dikkatle bana bakıyor sonra telefona baktı biraz hüzünle sonra napıyorsun sen dedi ben de hiiic dedim gülerek..
Baskası vardır ya da seni farklı bicimde dusunuyor anliyorsun degil mi?
Farklı biçim ne demek?
Yani cinsellik icin istiyor anlamında
Peki sence bu hoşlandığımı göstermek için güzel bi adım mıydı? Sence kesin anlamış mıdır
Yani bana yapılsa aşık olurum ben ama her erkek aynı degil , bak %100 anlamistır ondan hoslandıginı.
Peki konuyu değiştirmesi?
Baskasi vardır ya da hoslanmamıstir senden
Başkası yok.. bilmem ilgili davranıyor normalde anlam veremiyorum
Cok takıyorsun bir erkek hoslandigı zaman yazar zaten biraz kendini bırak sıkma
Ama ben hoşlandığımı belli etmiyorum ki hic normal davranıyorum hep bide hani dışarıdan sap gibi durmuyorum telefonda sürekli mesajlaşma falan
Bak o göz muhabettini söyledigin zaman zaten senin ondan hoslandiginı anladi
Bakalım bundan sonra nasıl davranacak bence bu önemli.. ki hoşlandığımı anlayıp tamamen ilgiyi kesebilir zaten grupta cevap vermemesinden belli
Ya takma bunları saclarin beyazlar daha cok gencsin gelirse gelir gelmiyorsa gelmez sen zaten pas vermissin kendisi gelmiyor bu kadar , cok dusunuyorsan baskasiyla konus ya da ne bileyim sevgili falan yap