AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence kesinlikle Haklısın sen. Ben bile kendime sorduğumda bu soruyu çeliştim :)) yani romantik mi olsun yoksa ağır mı odun mu faln ama şunu biliyorum ; beni taşıyabilecek biri olsun öyle vıcık vıcık mıç mıç yok aşkım yok böceğim çiçeğim olmasın yani
Bir sürü kız yorum yapmış ya bana yapsa falan diye ben artık biliyorum kı kadınlar romantık erkek sevmez sen beni dinle yerine göre sert yerine göre romantik olmak makbüldür. çok romantık olursan sıkılıyorlar.
Romantik mesajları okurken içimiz bayılıyor, samimiyet olsun kâfidir.
Şimdilik sende dahil herkese bu mesajı yolluyorum, bu mesajda kişiyi bayar mı
… ve delikanlı geç yattığı uykusundan hiç rüya bile görmeye fırsatı olmamış halde kalkmak zorunda kalır. Rüya görebilmek için çok umutluydu oysa. Sabah kalktığında kafasında bin türlü soruyla uyanmıştı, dün yaşadıkları rüya olabilir miydi? İçinde bir an derin siyah bir hüzün çöküvermişti, daha yüzünü yıkayıp kendine bile gelemeden telefona sarıldı. Telefonda dün gönderdiği ve aldığı mesajları görünce kalp atışları yavaşladı, bian içine çöken o kara hüzün yerini çocuksu bir tebessüme bıraktı, sonra tebessümü biraz daha arttırarak kendine gülmeye başladı, hafif bir ses tonuyla kendine bir şeyler fısıldadı ‘’ aptal olma olum, rüya bile olamayacak günler seni bekliyor’’ gün gibi aydın olan aşklar adına GÜNAYDIN
Son 7 satır dışında diğerleri gereksiz inan bana.
Belki de cicekli bocekli kalp yastikli iliskilerden cok ayaklari yere basan daha gercekci yasanilan hayata daha yakin iliski istiyor olabilirler
-Bak simdi yapilanlarin bazilarini anlatayim sana;
Sabahlari uzun bir gunaydin mesaji ama öyle koftiden değil tüm duygular katılarak yazilan kelimelerden oluşan uzun bir cumle
-güzel bir arkadas ortamında gözlerin içine bakarak gitarla duygulu sarkilar söylemek
-özel günleri hatirlamak pahali olmayan ama anlamli hediyeler almak
-kalbini kirmamak için özen göstermek
Bunlar yaptiklarimin birkaç örneği.
Ama olmuyor allah olmuyor.
Bu bir iki sefer değil tüm ilişkilerde ben boyle olurum ama yinede kaybeden taraf ta ben olurum
Hep ayni sey ise demek aende bur hata var şu an sevgilin varsa uzun msjlar atma. Siirler sarkilar soyleme. Sevdigini soyle. Hep destek ol. Romantik olmadan ona verdigin degeri goster
Şu an kimse yok uzun bir sürede olmasın zaten :) Biri yazmış burada ''sen yanlış insanlarla tınışmışsın hep'' diye :) ben romantik adamım ne bileyim normal de kimin hoşuna gitmes ki bunlar, sence bunların bir aşırılığı var mı
Insan yasi ilerledikce daha ayaklari yere basan gelecekte mutlu olabilecegi insanlara yoneliyor. Adamin bana siir okumasindan cok sahiplenmesine bakarim mesela. Surekli cicim bortum bocegim yerine dertlesebilecegim birine ihtiyac duyarim
Yani duygusal romantik bir erkeğin tam güven vermediğini anlatmaya calışıyorsun galiba.
Yani sence romantiklik oldumu ciddiyet bozulur
Bozulmaz ama aradaki detayi yakalamak gerekir diye düşünüyorum
:D Valla kızları anlaman çok zor. Eğer dediğin gibi etkilenmiyosa istemiyodur öyle şeyler. Yani aslında yapmasanda olur diyodur. Fazla değer vermiceksin böylelerine , sadece normal davran yeter
kimi sevmez kimisi sever ondan bende romantiklik pek sevmem :D
Sendikali kizlara denk gelirsen o romantiklik ise yaramaz dostum
Ya bence yapıya göre değişir bu. Mesela benim için romantiklik önemli ama aşırı derecede olursa bunaltir ve hoşuma gitmez. O yüzden karşındaki tanıyıp ona göre tavır almalisin yoksa karşındaki sıkılabilir ☺
Romantikligin de dozunu bilmek lazim ama
Her dakika da oyle canimli cicimli olunmaz, insani sikar.
aşırı romantik erkekler bana yapmacık geliyor. ölçüsü olmalı herşeyin.
bir erkek sana asiri romantik davraniyosa iki farklı düşüncesi vardır 1- ya seni yatağa atmak istiyordur ve çok yapmaciktir. 2- ya gerçekten seni seviyordur ve içinden öyle geldiği için davraniyordur. Bu iki farki ayirt edemiyorsan yapmacik olanlara dikkat et :)
fazla üstüme düşülmesi hoşuma gitmiyor o yüzden arada sırada romantikleşenler 1. tercihim :)
bence sana hep kezbanlar denk gelmiş. ben tabaktan kırıntı topluyorum benimki de öküz işte
Aksine Ben Sert Erkek Severim Sadece Özel Günlerde Romantik Olsun Yeter !!!
Sertligi bir aciklar misn.
yani maço
Çok güzel anlattin :) aslında ne istedigini sen bile bilmiyorsun
sen nasıl dawranmak ıstıyorsan ole dawran sewmeyenler rahatına baksın ;)
Bence sana denk gelen egocudur bir tarafi kalkiyo tavsiyem ilgini verirsin biraz sonra kendini cekersin
Ben hoşlanıyorum. :D Aslında çoğu kız hoşlanır fakat hoşlanmıyormuş gibi yapar. :D
Bazi kizlar ya günaydin yazdigini istemediklerinden ya da romantik erkekleri gücsüz buldugundan
Odun birini istemem ama çok romantik olayım derken yapmacık olanlar var onları da tercih etmem
https://i.hizliresim.com/Gp135r.png
adam haklı kızlar.
Bu zamanda artık paraya bakıyorlar. Bazısı da özellikle tipe bakıyor, romantizm bitti, öldü artık romantizm.
Ah ah benim erkek arkadasimda ilk zamanlarimizda boyleydi simdi tam bir hödük:((((
Romantiklik iyide, sürekli yapınca normal gelmeye başlıyo ve sıkılıyorlar..
oho o eskidendi dostum artık kılımı kıpırdatmıyorum onlara kölem gibi maşallah beni mutlu etmek ıcın herşeyı yapıyorlar cok eskıden ben yapardım ee devir değişiyo
Neye benzedigini merak ettim :p bir kiz yapsa hayatinda o dediklerini o bir kizi kizlara ceviriyonuz ne meraklisiniz :)
Ya o her kızda var öyle demelrine rağmen romantiklik istiyolardır ama mesela ben romantiklik fazla sevmem erkkelerin öküzlükleriyle uğraşmakta benim hoşuma gidiyo bir enterasanım bende ama neyse bu kadar.
Eşref vaktimizi yakalamanız gerek, durduk yere romantizm mi olurmuş, valla madara olursunuz:)
Her kiz Romantik erkegi sever. Ama cok sik yapilitmyorsa bogar bikar haliyle.
Romantizm derken mesela?
Mesela Her sabah güzel bir gunaydin mesaji, birlikteyken gitarla gozlerinin içine bakarak duygusal parçalar calip soylemek, hic adiyla değil hep bir sifatla seslenmek ama yeri geldiğinde birazcik macoluk.
Gayet guzel
Abartiyi bende sevmem oyle civikca seyler falan
Bu ddiklerin hos seyler
Bak mesela bir gün su olay oldu; koza sordum sence insanlar neden birbirlerine Askim der? Hatta bunu sayfa da paylasayim.
Evet bencede paylas bulucam bunu :)
Maalesef xper seviyem düşük olduğu için paylasamiyorum. Sen paylaş bakalim cevaplar ne olacak
Peki :)
Kız ne cevap verdi merak ettim
Bir kenan imirzali oglu gercegi vardir arkadas bilirmisiniz. Adam karizmatikligin romatizmin macolugun kitabini yazmis :) baskada bisey demem.
Öyle kıza romantik olmaman ormantik olman gerekli o zaman ya da çok sevmiyorsan sevgilini değiştir :)
Kadının hoslandigini erkek a desin hosuna gider ama begenmesse 100 kita yaz yine begenmez yine begenmez
Kim demis hoslanmiyo diye ole bir erkek yok bikere.
sence romantik erkek kimdir? ne yaparsa romantik olunur
Bir aksam yemegini sen hazirla iltifat et duygularini belli et ilgi goster elini tut nebliyim fotograflarinizdan bir album hazirla eglenceli bir randevu organize et durup dururken ona saril cicek al birlikte romantik film seyret ona kahvalti hazirla. İliskinizdeki ilk leri hatirlayin ve kutlayin. Ve en sonundada o banyodayken buharlasmis aynaya “seni seviyorum” yaz :)
bunları yap bekar olarak öl !!! :) şimdiki kızları bunları sevmiyor yazılan görüşleri bir okusana, bunlar sen hariç diğer herkese cıvıklık, aşırılık geliyor :(
Hayatlarinda yasamislarmi acaba sallama bence kimseyi oldugun cizgide devam et
boyle devam edersem evde kalacak gibiyim :) ama elimde degil zaten yapım böyle. Romantik erkeklerden hoşlanan kızlar bulmaya calışcam :)
Ben romantik erkek istedigim icin hep yalniz kaldim zaten zor olduklarina inanmiyorum. İtalyaya yerlescem bu yuzunden:)
ikimizede iyi şanslar o zaman. Bahtımız açık olsun. aminn :)
… ve delikanlı geç yattığı uykusundan hiç rüya bile görmeye fırsatı olmamış halde kalkmak zorunda kalır. Rüya görebilmek için çok umutluydu oysa. Sabah kalktığında kafasında bin türlü soruyla uyanmıştı, dün yaşadıkları rüya olabilir miydi? İçinde bir an derin siyah bir hüzün çöküvermişti, daha yüzünü yıkayıp kendine bile gelemeden telefona sarıldı. Telefonda dün gönderdiği ve aldığı mesajları görünce kalp atışları yavaşladı, bian içine çöken o kara hüzün yerini çocuksu bir tebessüme bıraktı, sonra tebessümü biraz daha arttırarak kendine gülmeye başladı, hafif bir ses tonuyla kendine bir şeyler fısıldadı ‘’ aptal olma olum, rüya bile olamayacak günler seni bekliyor’’ gün gibi aydın olan aşklar adına GÜNAYDIN
Dozunu ayarlayamamışsındır belki?
Ben de sevmem romantizm, ama arada şirin oluyor..
Her sabah güzel bir gunaydin mesaji, birlikteyken gitarla gozlerinin içine bakarak duygusal parçalar calip soylemek, hic adiyla değil hep bir sifatla seslenmek. Bunlar agir doz mu oluyor. Gerçekten benim tanidigim kizlar bunlara garip tepkiler veriyolardi ve iste bunlara dayanarak söylüyorum kizlar romantizmi filmlerde seviyolar gerçek hayatta boyle bir dünya yokkk
Kızlar biraz bencildir, çaba sarf etmeyi sevmez karşısındaki için.
Senin son derece duygusal olduğunu düşündüğün bir mesaj kız için saçma gelmiş olabilir veya aynı duygusallıkla cevap vermeye uğraşmak istemiyor olabilir..
Hoslandigim bir kiz var onu etkilemek istiyorum ne yapmali, kibar oluyorum, sik giyinmeye gayret ediyorum, agzim da iyi laf yapar. Eksik olan şey ne
Ne çok üstüne düş ne de umursamıyormuş gibi yap :) bir gün çok ilgilen bir gün sadece selam verip geç mesela..
İste insanda kaybetme korkusu oluyor. Ya bu kaybetme korkusu hic kizlarda olmaz mi, ulan boyle bir kiz var aslında. Medcezir dizisindeki mira ne mücadele ediyor aşkı için, böyle bir sevgilim olacak ferhat misali delerim daglari. Bak yine romantizme bagladim
Dizilerde oluyor onlar işte :)
Şöyle anlatayım, ben bugüne kadar kimseye aşık olmadım, ama hoşlandığım için çıktığım insanlar oldu. Terk etmekle tehdit ettiklerinde hiç umursamadım, terk etmediyse ben terk ettim.
irini sevmekten korkuyorum, kaybedersem yıkılırım çünkü. Temelde yatan olay bu aslında. Erkekler o kadar kandırdı ki kızları, artık kızlar korkuyor sevmekten :) Çok seven kaybetmekten korkar tabii
Doz moz degil olay seninkiler kezo
böyle görüş sahipleri içimi ferahlatıyor yaa :)
Ahahha :))
Aslında kızlar ne kadar romantık erkek dese bile odun maço erkekleri sever ama gercekten arada romantizm gerekli mesela arada bir uzun mesaj her gün biraz iltifat bazı günlerde sürprizler her kızı mutlu eder
Eskiden romantizim iyiydi hostu ama artik yok sizin o romantik dediginiz seye ozentilik diyoruz herkes ayni seyleri soyluyo ve bence cok civik civik. odun kalas erkek kizlarin guvenecegi turden ve seven adam olarak gorulur genelde ;)
Aslinda hoslanir bana mesaj atcaklar sevinir birileri beni dusunuyor diye mutlu olurum gotleri kakiyo
icimde romantik dehset inceyim. Distan katiksiz okuzum boyle olmak lazim bence
Yerine göre maço yerine göre romantik olmasını bilecek
Bundan gayrı yeri yönü yok, romantizme nokta koyduk gardaş. ( buda biraz kıroizm oldu galiba ). :)
Olmaz öyle sert olmasini da bilecek :D
Sert olmak derken nasil mesela
Ya ne Bilim hani dar kiyafet giyildiginde kizmasi biyere giderken haber vermediginde kizmasi sahiplenmesi hani boyle durumlarda sert olmasi hosuma gider
Bİyerden sonra sıkıyor çünkü. Arada odun olacak o hallerini özletecek.
Nasil bir odunluk?
ortasını bulmak lazım, abartmadıkca romantızmden hoslanırım
nnasıl bir romantizim mesela...
Bende odundan nefret ederim.. Kibar beyfendi olması daha iyi.. Ama aşırı kılıbıklıkta sıkıyo bir zaman sonra. Herşey dozunda güzel :)
Romantik değildee dedgini yaptıran insan olmalı bence :)
valla bana kalsa dediğimi yaptırcam ama :) aman ayrılır korkusu oluyor insanda
ya insan sevdiği insanın romantik olmasını ister. romantik insanı sevmez bence :)
? Ney ney?
Erkek dediğin orta yolu bilecek yeri geldiğinde romantik yeri geldiginde sert duygusuz olcak...
+1 sana
Tsk
Cok sıkmıcaksın aşkım canım cicim cok olmucak tabi biraz olcak ama asiriya kacmadan
Tercih meselesi kezbanlikla alakali bir durum degil
ah be kardeşim kimin odun olduğu burdan belli neyse...
çünkü kızlar odun hem cinslerim biraz garip hiç bişeyi beğenmiyorlar nedense
Bence de çok garipler :)
Valla sende bir sorun yok. Kezban kızları denk getirmişin o kadar.
Hep destek tam destek kanka :)
abi al varımı yoğumu al ne kadar güzel yazmışsın.
Yetmiyor hacim yetmiyor
. D:D
romantik olmak erkeklere yakışıyor kadınları nasıl mutlu etmesi gerektiğini bilen biri neden sevilmesin ki? :D romantik olduğu kadar sahiplenici ve dediğini yaptıran biri ne biliyim bence ideal :)
Normalde kizlar romantik erkeklerden hoslanir. Ama sana garip olanlari denk gelmis demek ki
Deyze oglu yok iyilik yaramaz neyin yarandigini herkes biliyor :)
Aşırıya kaçarsan yapmacık gelir paşam iyi ayarla dozuny..
Çoğu kız ben de dahil peşinden koştuğu erkeği ister erkek sert olucak ki kendini onun hisset
kızlar artık kaç cm ona bakıyolar aga:)))))))))))
Netteki bir kız sırf bu yüzden ayrıldı benden:((((((((((((((((
Utanıyom LANNNNNNN
Aynen oyle kardesim hatuna o kadar romantiklik yaptim bir sonuc yok cek siktiri gitsin
aynen *
ben hoslanırım ama bu kısıden kısiye deqişir tabiki
Kızı bogmadan dozunda yapcaksin romantik sevmeyen kız diye bişey yok
Maalesef banada öyle geliyor hep birisi vardı kız faceden çıkarken bile birşey demeden pat diye gidiyordu.
Sorma aga sen efendi gibi tanismak istersin kizdan bir mesaj gelecek diye bakarsin sonra boyle ceker gider...
Maalesef sırf onun için açık olacak diye kaç saat beklediğimi biliyorum.
Vurdumu oturtucan. Onlar romantik sevmez. Bakma yorumların hepsi palavra
Bence arada bir romantik iyi benim sevgilim gibi degil odun gibi her zaman. Tam odun ya