ne boşu aptal. ayrıldığında bir sürü sebepten ayrılmış olabilir soğumuştur mesela senden. hemen ya ben çok ilgi gösteriyorum ondan ayrıldı diye düşünmen gerçekten saçma
Olurr.. m*l bunlar ve egoisler... sırf kendi sevdikleri onların olsun istiyorlar.. itaat istiyorlar.. karşısındakinin duygusunu önemsemiyorlar.. sonrada adam itaat etmeyince meğer bu beni sevmiyormuş deyip ağlıyolar
@Yalanduunyaa dis görünüse asla önem vermedim.. birbirimizi sevelim kağıt toplayan bile olsa umrumda degil dedim.. noldu.. sadece o karşımdaki özgüven kazanmış oldu.. beni ağlatmakmı istiyorsun?
bak o kadar arkım var (çoğu şerefsiz) ilgi falan göstermiyo kızlar ona aşık oluyo lan doğum günün a- .. sevgili olduğumuz saati bile hatırlayıp o saate özel şeyler yapıyodum nie lan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızlar çünkü gerçekten seven erkeği istemez
Ancak 185 ustu yaksikliysan efendi olsan ilgi gorursun knk onun disinda kizlara pc olmak lazim efendilik ise yaramiyor
Sen onlara denk gelmişsin bu düşünce şeklin böyle devam ettikçe onlara denk gelmeye devam edersin.
Hee yaa dimi karşıma nerden baksan 100-150 tane kız çıkmıştır hepsi mi aynı olur.
sence ayrılma sebebi ilgi göstermen mi kdjdjd
Ne o zaman
ne bileyim
Boş yapma o zaman
ne boşu aptal. ayrıldığında bir sürü sebepten ayrılmış olabilir soğumuştur mesela senden. hemen ya ben çok ilgi gösteriyorum ondan ayrıldı diye düşünmen gerçekten saçma
Tamam sensin
Kızlar ilgisiz erkekeri sever onlara daha cazip gelir sonrada ondan ilgi bekler
Mal oldukları için olabilir.
Aynen kanka kafa basmıyor
Olsa basacak
Oha ikiniz birleşip bizimi kötülüyosunuz.. ayıp ayıp. .. saka maka kız seni beğendiyse ilgi gösterip göstermemen 2. Veya 3. Level..
Sende katıl beraber kötülüyelim
Olurr.. m*l bunlar ve egoisler... sırf kendi sevdikleri onların olsun istiyorlar.. itaat istiyorlar.. karşısındakinin duygusunu önemsemiyorlar.. sonrada adam itaat etmeyince meğer bu beni sevmiyormuş deyip ağlıyolar
😅😅😅
@LadyReiHino Aynen abla aynen
@LadyReiHino doğru diyon kanka bu kız milleti böyle işte 😂
Siz bu kızların kafasının içini aslaaa anlıyamazsınız
Anlıyamıyoz zatenn 😄
Bin bir türlü tilki dolaşıyor
Ne güldüm ha allahta sizi güldürsünn😅😅😅
Amiiiinn
La kızlar daha kendini anlamıyo biz nasıl anlayalım sşfkfk
Peki siz hemcinsiniz deki kötü özelliklerin farkındamısınız.. acaba bu hareketler kızlara özgü digilmi insanlık mı kötü
Bir alta yazacaksın 😄
@LadyReiHino hemcinsim değil konu konu çoğu kızın dengesizliği ve değer bilmemesi.
Haklısın özür
Sadece kızlarla ilgili bir özellik değil bu. İnsanoğlu ulaşılmaz olana ulaşmaya çalışır her zaman.
Valla ben öyle değilim, kaçanı kovalamam. Çok isterse o kovalasın.
Erkeklerde ilgili kız sevmiyolarda ondan
İlgi gösterdinizde biz mi hayır dedik
Ben seviyorum
@Pergamonkralı35 benim ilgi gösterdiklerim istemiyo.. içimden gelmeyenede rol yapamam
Sana koca bir bidon alacam ha böyle 60 kiloluk
@Pergamonkralı35 ne diyon be sarhoş musun? 🤣🤣🤣
@Pergamonkralı35 askolsun
😄😄
Annem bana aldı 90 kiloluk
5 6 kış yeriz artık dedi
@Pergamonkralı35 60 kiloluk dedin ya.. bezin alıp beni yakçan okadar kızdın sandım.. ama yanlış anladım galiba
Senin gibi kızlar niye bana denk gelmiyor. çıldırıcam ya
Aşkolsun ben o kadar canimiyim 😈
@Pergamonkralı35 bilememmm
Kışa hazırlık sadece 😀
Hadi ordan siz anca fiziksel olarak cok uste olan erkeklere ilgi gosterirsiniz onlarda sizi ne yapsin mk adamlar harem kuruyor bu ulkede
@Yalanduunyaa dis görünüse asla önem vermedim.. birbirimizi sevelim kağıt toplayan bile olsa umrumda degil dedim.. noldu.. sadece o karşımdaki özgüven kazanmış oldu.. beni ağlatmakmı istiyorsun?
😔😔😔
Niye üzüyon olum kızı git başkasına patla
@Pergamonkralı35 yav birak ne uzulcek numara yapiyor
Tm kesin oyledir bacim
@Yalanduunyaa ALLAH SANADA SENİN GİBİ BİR KALPSİZİ NASİP ETSİN EN ONA GÜVENDİGİN ANDA SENİ BİRAKİP GITSIN INŞALLAH VİCDANSİZ
Hade ordan yuru ben zaten hep yalniz kalicam kalpsizde sensin aglama bosuna s g
Pce guvenmeden once dusuncektin
Ahahhab bu arada ben kalpsizmisim mk shdjdjdb tamam bacim tamam
@Yalanduunyaa valla gülüyom sana ha🤣🤣 mutsuzsun.. ama beni kuyuna çekemezsin.. hade eyvallah
Kopeklerin duasi kabul olsaydi... biliyorsun ahahha kudur agla zirla sen
değer bilmiyo onlar hacı abi ;_;
Valla bıktım be knka hep böyle değersiz tipleri çekmekten
abi karakter meselesi ya...
bize karaktersizler geliyo şu ya ülkesinde
bak o kadar arkım var (çoğu şerefsiz) ilgi falan göstermiyo kızlar ona aşık oluyo lan doğum günün a- .. sevgili olduğumuz saati bile hatırlayıp o saate özel şeyler yapıyodum nie lan..
umarım hakkımızda hayırlısı olur be..
Hiç umudum yok bunlara ilgi değer verdikçe g*tleri kalkıyor
haklısın abi diyebilecğeim içbirşey yok aynıını bende yaşadm aynı şekilde düşünüyorum
ama yapacağımız tek şey onları takmamak
Valla knk iki gün konusurum diğer gün ilgisiz olurum bundan sonra böyle bunlar bunu hak ediyor giden de gitsin umrumda değil.
dene abi sonra bana dm den yaz tamam mı
bende merak ediyorum anladıkları dil bu mu acaba
Kanka anladıkları dil bu evet dene kendin görürsün. Böyle bir de ufak bir kavga çıkar ama o haksız olsun. Bak nasıl pesinden geliyorlar.
valla eğer öyle bişi olursa bende ona başvurcam (dm den yaz deney sonuçlanınca)
:D
Kanka aday yok şu an hepsi ruh gibi dşfkgkh
hkfajsalcf olunca haberdar et sen gene aljsdfşclksjd