Kızlar romantik erkeklerden neden hoşlanmıyor?

Yok arkadaş valla kafayi yicem. Heryerde bahsi geçer. Neymiş odun kalas. Romantiklik yapiyoruz da ne oluyor yok sıkıldım. yok ay ben boyle şeylere alisik değilim deyip bir utanmalar. Ulan yoksa bana mi hep kezbanlar denk geliyor. bir gün bir gunaydin mesaji attim tabi kendime ait internetten falan bulma değil normalde kizin erimesi lazim ay ne kadar güzel olmuş falan demesi lazim ben saçma salak tepkiler aliyorum. Kizlar bir cevap verim allah Askim
Güncellemeler
+1 yıl
aradaşlar herkez romantikliğin dozundan bahsetmiş, romantikliğin dozu nedir? kızlar bunu söyleyin, ne yapılırsa aşırıya kaçılır? ne yapılırsa daha çok hoşunuza gider?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar şöyle yapıyoruz o zaman hepiniz benim yeni tanıştığım sevgili adaylarımsınız diyelim, yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen!!! şimdi ben burdan kendi çapımda romantik olmaya çalışacağım sizde ''Yok bu olmamış'' ve ya ''evet işte bu olur'' gibi yorumlar yapında şu romantikliğin dozunu tartışalım.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar KS arkadaşlarım buraya uğramayalı epey oldu. Artık çok çok nadir romantiklik yaptığım hatta arada bir azarlayıp bağırdığım bir sevgilim var. Tanışalı 3 ay oluyor ve gayet mutluyuz. Artık anlamlı güzel günaydın mesajları yok, sürprizler yapıp çiçek almalar çiçek göndermeler yok, dikkatle seçilmiş kibar kelimlerle konuşmalar yok ve buna benzer bir erkeği öküz yapabilecek bir kaç hareket daha :) ve arkadaşlar sonuç; 1 ay sonra nişanım var ve sevgilim çok güzel :)
Kızlar romantik erkeklerden neden hoşlanmıyor?