+1 yılKızlar romantik olmayan erkeklere odun der, kalas der ama eğlenerek der bunu. Sevdiğimiz kişinin aşırı romantik olması biz kızları sıkabilir. Çünkü kızlar sevdikleri kişiyi kendilerini koruyacak sert bir kişilik olarak daha çok severler. Sürekli iltifatlar yağdırarak atılan mesajlar, kızlara seni farklı ve olduğundan çok yumuşak olarak yansıtabilir. Sana tavsiyem kendin olman. Eğer özünde romantiklik varsa arada sırada soruda belirttiğin gibi mesajlar yollayabilirsin. ama öncelikle kızın karakterini iyi anlaman lazım. çünkü senden daha odun olan kızlar olabiliyor. İçten içe romantik olmayan yani. Belki de kız arkadaşın senin bu mesajını aşırı ( yanlış anlaşılmasın lütfen) "cıvık" olarak algılayabilir. arada sırada çiçek alabilir veya iltifat edebilirsin. Her gün böyle mesajlar yollarsan romantikliğin dozunu kaçırmış olacaksın.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu yargilayici olmayan güzel yorum için tesekkur ederim. Herkes romantik birini light olarak gördüğünü tasvir eden mesajlar atmis ama sen gayet basarili bir şekilde anlatmissin bir erkeğin nasil davranması gerektiğini.
Bu tavsiyelerin sayesinde yeni iliskilerimde büyük adimlar aticam inşallah. Seni takibe aldim ilk iliskimde senden tiyolar almaya devam edicem :) - +1 yıl
Rica ederim :D
En İyi Cevaplar
+1 yılYaaa bir erkek bana yazcak oyle msjlar atsa mesala cok mutlu olurdum :) Romantik erkek candır degerini bilmeyen de kusura bakma agir ego sahibidir...
303 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler :)
- +1 yıl
Eskiden kadınlara romantik davranırdım, hoşlarına giderdi ama benim hoşuma gitmeyecek ilgisizlikle yanıt verirlerdi.
Şimdi kaba davranıyorum, daha çok seviliyorum..
Not; adamına göre muamele...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar lider ruhlu erkeklerden hoşlanır, ama bu erkek zamanına göre romantik, zamanına göre şehvetli, vs vs olmalı, nerde nezaman nasıl davranabileceğini bilmeli, o erkek kadın için bilinmeyen olmalı, gizemini korumalı , kadın o erkeğe hayran olmalı, ama biz kadınları etkilemek adına yazarız şiiri, mektubu , kadın bir kere hoşlandı diye şaiir oluverirriz, kadın sevişmekde ister inan bana sevişmeyi isteyen kadına şiir okurursan yuzune bile bakmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
bu adam haklı sanki bazı konularda son cümleyi anlamdım tek onun dışında haklı
+1 yılBende oyle birine denk geldim hediyeler siirler surprizler hic duymadigi laflar en sonunda beni terketti kizlar senin gibi erkekleri sevmez dedi cok agirima gitmisti ama yapimda yok ben kizlarin beni begenmesi icin degisemem benim yapim bu cok sever cok deger veririm kaybedecegimi bilsem bile
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılarkadaş romantizm derken nedir yani yaptığın? bir örnek vermişsin ama bilemedim.
her neyse. romantizmden hoşlanmayan kızları kezban diye yaftalaman saçmalık. ona bakarsan bende insanları genelleyen insanlara o çocukluğu yapmayın diyorum. her neyse, kaba insanları sevmem. karşındaki insan sana nasıl davranıyorsa öyle davranmak gerek.
fakat ben mesela karşımda daha erkeksi bir erkeği görmek istiyorum bu kezbanlık mı salaklık mı ne yani. ya da bir erkek kadın gibi kadın yerine biraz erkeksi bir kadın istese ve ben o erkeğe vay kamil desem hoş mu? yani insanların tercihi bu. sana ne? yaftalayan genelleyen insanlardan nefret ederim. madem kız çok kaba, emek veriyorsun karşılığını böyle veriyor. o zman bırak. madem kezbanları sevmiyorsun eee niye götünde dolaşıyorsun. her zaman derim, bu erkekler tripli kızlara bayılıyor. al işte tencere kapak ilişkisi. iyi şanslar...11 Yorumla- +1 yıl
Ben kezban diyerek kizlarin tumune genelleme yapmadim bu bir. Evet siz kizlarin arasında kezbanligin dibine vurmuş insanlarda var hanim hanimcik kizlarda var bu iki. Benim annemde bir bayan ben bütün bayanlara, kizlara saygi duyarim kezbanlar hariç bu üc.
Simdi bana gore kezban diye biz kime diyoruz onu anlatayim; burnu havada, bencil, egoist, neoldum delisi, laf olsun diye boş konuşan yani kaba itibariyle mal ve salak kizlara biz erkekler kezban deriz. Bayanlara saygim sonsuzdur. Hayatimda hicbir kadjna küfür etmemisimdir, argo konusmamisimdir. Ve su yukarıda saydigim özellikleri ustune aliyorsan sende bir kezbansin ya da bacimsin nokta
Romantik erkek candır. Ama fazlası bayar gercekten. Benim bir erkek arkadasim vardi mesela surekli uzun uzun mesajlar atardi bide benden de isterdi bana uzun mesaj at sabah uzun mesaj goreyim faln derdi bu beni acayip sıkıyodu ya. İcimide dokmus oldum bu arada :D yani kisacasi erkek biraz agir olmali ama ayni zamanda ince dusunceli olup sasirtmalida aradaki dengeyi korumak onemli olan
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes ayni şeyi soyluyor, nedir bunun dozu.
Ne yaparsan civiklik olur
Ne yaparsan asiriya kacmak olur
Allah askina bir soyleyin
+1 yılşahsen ben çok romantik cıvık erkekleri sevmem, ha tam tamına odunları da sevmem. romantik olunacak yer var sert olunacak yer var. bunun kezbanlıkla ilgisi yok ne alaka ya? kızla yeniyse eğer hızlı olman tabi ki hoşuna gitmeyecektir. kızları anlamıyorsunuz sonra bizlere suç atıyosunuz. zaten kızın tepkilerinden bakışından o anda ne istiyor anlarsın yani ortam romantikse romantik olursun durduk yere şıp diye olunmaz ki mesela ben öyle basit cıvık gunaydın mesajlarından hoşlanmam. bir yerden alınan hiç bir şeyden hoşlanmam. yazacaksa kendi yazsın, güzel, mantıklı, hoş hikayeler şiirler yazsın. hem sen neden rol yapıyorsun ki sen kendin ol mutlaka aşırı romantik ya da aşırı sert ya da ne bileyim orta derecede insanlardan hoşlanan yani seni olduğun gibi seven birileri çıkar. olmuyorsa zorlama yani
10 Yorumlabir kıza güzel mesaj at sonra aynı tepkiyi alamıyorsan bırak senden o mesajı istesin sana bugun çok konuşamadık ilgisiz kaldım gibi kelimeler ederse bilki o güzel sözlerinin tam sırası güzel sözlerinde bol bol iltifat et hee iltifat edekende tottosunu kaldırıp sanada bakmamasını sağlama tam noktasında bırak o dereceyi ideal tut. Mesela benim sevgilim güzel söz söyler 2 3 dakıka sonra tamam abartma gibisinden şakayla karışık söz söyler işine döner ya da 3 dakıkadan sonra 5 dakıka surundurur whatsappa girmez mal olur beklerim aynı maması elinden alınmış bebek gibi şaşkınlıkla beklerim oda abartmadan eşitliyor bence bana çok söylese bıkar ayrılırdım çoktan maşallah diyelim 😄 ama bu yaptıgının farkında değil 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, yorum harika olmuş. Romantizm benim için bitmiştir artık. Bundan böyle sev belli etme felsefesi var :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Böyle taktikleri genelde kankalardan alırız :) ama şimdi seni can kulağıyla dinliyorum. nasıl düşürülür?
Hangi insan kendisine guzel seyler soylenmesinden hoslanmaz ki sana olmamis o kizlar bosver... yorumlari okumadim ama rkmabtikligin dozu soyle ki eger yalakalik derecesindeyse (ayy sen olmasan ölurum askim bebeğim balımsın srn benim kapında köpeğin olayim) bu tar sifatlar cok abartidir ve bundan kizlar skılır vr yanlis anlayabilir. ama bu (hayatım diye hitap etmek, gunaydın birtanem, canımlı konuşmak, aşkım demek, saçların çok güzel olmuş gibi iltifatlar, becerikli aşkım benim gibi yakistirmalar hostur ve her kizin hosuna gider) eger hosuna gitmemeisse seni cok sevmiyor onemsemiyor demektir bence...
00 Yorumla
+1 yılRomantiklik ask mesajlarıyla olmuyor. Suprızlerle daha guzel oluyor. Bende hiç sevmem oyle ask mesajlarını. Tabiki beni sevdigini duymak isterim. Ama her gun değil. Tadı kaçar anlamı kalmaz. Ona bir hediye aldıgında mutlu olmayacak kadın tanımadım ama henuz
30 Yorumlabelki fazla demode takılıyorsundur romatık olmaktan cok dusunceli ol bizim romatiklik anlayısımız bu gul almak yerine bir kez de papatya al ve masum prensesim senin temiz kalbine layık bu beyaz papatyaları buldum de cok sirin ve kalbı pıt pıt attıran birsey denemelisin
12 Yorumla- +1 yıl
Görüşlere yaptigim yorumları okur musun? Okuduktan sonra ki cevabi bekliyorum
Simdi açık konusacaksak benim birkac arkadasim romantik hoslaniyor ama açıkçası ben erkegi biraz da odun istiyorum tabii seven odun yani surekli dalga geçip beni ciddiye almayacak ekecek degil. Ornek vereyim davranışları biraz odun olmali mesela ne öyle bakiyon kızım diyebilmeli askim ne oyle bakiyosun yerine. Yavsak yavsak mesajlar yerine ulan simdi burada olsan da alem yapsak diyebilmeli. Kendi acimdan "daha once kimseyi boyle sevmedim beni sakin birakma biricigim
02 Yorumla- +1 yıl
ama sen lightlıktan bahsediyorsun! erkek gibi adam gibiadam ciddi olur light olmaz romantik olur tiki olmaz. yanlış mıyım. ikisini karıştırıyorsun bence light olmakla romantik olmak farklı
+1 yılbu romantikliğin dozunu iyi ayarlamak lazım. gerektiğinde sert olmalısın
kızan, sinirlenen erkekler bana daha çekici geliyor ama pamuk gibi de kalbi olsun istiyorum.
hepsi bir arada oluyor mu olmuyor :D böyle olmasa da seviyorum ama önemli olan bu.03 Yorumla- +1 yıl
… ve delikanlı geç yattığı uykusundan hiç rüya bile görmeye fırsatı olmamış halde kalkmak zorunda kalır. Rüya görebilmek için çok umutluydu oysa. Sabah kalktığında kafasında bin türlü soruyla uyanmıştı, dün yaşadıkları rüya olabilir miydi? İçinde bir an derin siyah bir hüzün çöküvermişti, daha yüzünü yıkayıp kendine bile gelemeden telefona sarıldı. Telefonda dün gönderdiği ve aldığı mesajları görünce kalp atışları yavaşladı, bian içine çöken o kara hüzün yerini çocuksu bir tebessüme bıraktı, sonra tebessümü biraz daha arttırarak kendine gülmeye başladı, hafif bir ses tonuyla kendine bir şeyler fısıldadı ‘’ aptal olma olum, rüya bile olamayacak günler seni bekliyor’’ gün gibi aydın olan aşklar adına GÜNAYDIN
- +1 yıl
off üstat n'aptın? güzeldi bu..
günaydın :)) dediğimi unutma arada bir sinirli ol. ehehe - +1 yıl
arada göndercem bakın işte ''dozuna'' :)
Yeni tanıştığın bir kıza ya da yeni bir ilişkide romantiklik yaparsan salak bu derler tabi. Romantik olucaksın tabi ama bu 4 aydan sonra insana güzel gelir benim düşüncem. Yoksa itici oluyo :/ ben öyle düşünüyorum. ya da ilişkinin başında romantik olup degişenlerde va mesela, öyleysen zaten baştan kaybetmişsin
20 YorumlaYa senin icin demiyorum ama bazi erkekler romantiklikte bokunu cikartiyor suluk durumuna düşüyor en iyisi odun tavirlar sergile çünkü kaçan kovalanir ne kadar da kizlar romantiklik sevsede arada sirada sever her zaman degil genelnolarak odun olan erkekleri kizlar tercihbediyor neden çünkü kizlar yontmaya merakli :D
10 YorumlaEvet romantikligi kizlar pek sevmez mesela yok askim birinci yildonumumuz yok soyle yok boyle kelimeler kizi kendinden uzaklastirir biraz harbi olmak lazim erkek olmak lazim bunu diyorumda kizi git dov erkekligini oyle goster demiyorum. Kiskan mesela sahiplen her an onun icin kursun yiyecekmis gibi davran kizlar bunu sever...
10 YorumlaSiz romantik olma ile sülük olmayı karıştırıyosunuz bence bazı erkekler tuvalete giderken bile haber veriyo 😁 sen sadece biraz odun ol ama gereken yerlerde kıza iltifat et yeter
16 Yorumla- +1 yıl
bu ilk dediğin lightlık oluyor, hadi onu anlıyorum hiç bir kız light erkeklerden hoşlanmaz. ama lightlıkla romantikliğin arasında farklar var.
- +1 yıl
… ve delikanlı geç yattığı uykusundan hiç rüya bile görmeye fırsatı olmamış halde kalkmak zorunda kalır. Rüya görebilmek için çok umutluydu oysa. Sabah kalktığında kafasında bin türlü soruyla uyanmıştı, dün yaşadıkları rüya olabilir miydi? İçinde bir an derin siyah bir hüzün çöküvermişti, daha yüzünü yıkayıp kendine bile gelemeden telefona sarıldı. Telefonda dün gönderdiği ve aldığı mesajları görünce kalp atışları yavaşladı, bian içine çöken o kara hüzün yerini çocuksu bir tebessüme bıraktı, sonra tebessümü biraz daha arttırarak kendine gülmeye başladı, hafif bir ses tonuyla kendine bir şeyler fısıldadı ‘’ aptal olma olum, rüya bile olamayacak günler seni bekliyor’’ gün gibi aydın olan aşklar adına GÜNAYDIN
- +1 yıl
her seferinde bu mesajı atmıyorum tabikide :) ama güne güzel cümlelerle başlasın dıye, sabah kalktığında yüzü gülsün diye buna benzer mesajlar atarım. demekki yanlış yapıyormuşum :( işte bana böyle görüşler lazım. Bildiğin odun edeceksiniz beni geliş gidiş :)
Sana denk gelen kizlarda bir sorun var bence arada bir yapilan romantiklik iyidir dediğin gunaydin mesaji gibi :)
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kizin normal şartlarda bu mesaji okuduktan sonra yüzünde kocaman bir gülümseme ya da bir yerinde duramama hali heyecan vs olmasi gerekir cevap olarak da sana mutluluğunu ifade ettiği foto yollamasi veya seninkine benzer bir seyler atmali yani romantiligin iyi bunu arada yapmanda hic bir sorun yok bence :)
- +1 yıl
cevap ''gunaydın :) '' başkabişey yok
+1 yılSevenler olarak kocaman bir topluluğuz sana kadar haklısın. Rabbim bizi insan görünumlu odunlardan uzak tutsun :)
21 Yorumla- +1 yıl
Amin :)
+1 yılRomantikliğin de bir dozu var tabii ki. Mesela eski sevgilim bana durduk yere saçma sapan öpücüklü emojiler atardı. Yersin ve zamansız olunca çok itici durabiliyor. Kızın tepkisine falan gelirsek belki de o kızın yapısıdır bilemem. Yani erkek adam dediğin bence çokta yılışık olmamalı, yeri geldiğinde bir anda mesafe koymalı, ansızın romantikleşmeli, sağı solu belli olmamalı. Yerinde maço, ağır başlı, yerinde romantik olmalı.
00 YorumlaŞöyle söyliyim normal davranıcaksın öyle fazla süslü kelimeler olmıcak kadına eşsiz olduğunu hissettirmiceksin mesela buluşmanızda bir çiçek almak gibi konuşurken tatlı bir gülücük gibi mesela uyandığında yazıcağın mesaj öyle saçma sapan değilde günaydın aşkların en güzeli ya da günaydın bitanem gibilerinde :))
00 Yorumla
+1 yılRomantiklik yapıyorsun ama kararında mı bu? Tamam biz kızlar severiz isteriz fakat bazıları çok abartıyor ben erkek arkadaşımdan o yüzden ayrıldım.. Her gün hergün her dakika çekilmiyor.. Biraz erkekliğini göster kız gibi oldun iyice dedim ve ayrıldım.. Belli yerden sonra cidden çok sıkıyor
00 YorumlaEgoyla alakası yok bence. Yerinde olduğu vakit her romantiklik kızların hoşuna gider. Benim eski sevgilim her mesajda aşkım balım böceğim gibi laflar ediyordu ki daha o kadar yakın değildik. Ben bir de yakıştıramıyorum böyle erkeklere nedense ya. Az bir ağır olunmalı.
00 YorumlaErkek gibi olup romantık olursan daha etkili olur cıvık olma.. Romantik serseri olman lazım... yani hem bir maço hemde zaman zaman romantizm işini gorur ama bu tarz meselesi kendin ol yine de... Ben de tam maco ya da tam romantik degilimdir...2 si karısık bende de romantikserseri gibi bişey cıkıyo ıste ortaya... Ama kızlara pek yüz vermem gercekten hissetmem lazım yoksa işim olmaz
10 Yorumla
+1 yılSen hala anlayamamıssın daha yolun var tatlım bir kere kızlar odun der öküz der her ne kadar cok odunsun desede sevgilisinin yuzune böyle marjinal komik öküz erkekler sevilir cunku kızları baymaz böyleleri.. Ve kendilerine güvenleri vardır romantik erkekler ise tamam arada iyidir hostur bayar sıkar kızı bir süre sonra
00 Yorumla
+1 yılRomantiklik nedir diye bir giriş yapmak istiyorum. Benim romantik anlayışımda samimiyet vardır. Mesela sırf beni tavlamak için yoluma güller döken birindense ;hiçbir şey yapmayan yalnızca içinden gelen duygularla romantizm yapan adamı tercih ederim.
16 Yorumla- +1 yıl
romantiklik çoğu bayan için light lık oluyor. Ama misal benim yaptığım ve tanıştığım hiçbir kızın hoşuna gitmeyen romantiklikte şu;
-sabahları uyanırım onu ne kadar sevdiğim aklıma gelir onu düşünürken beynim verdiği tepkiyi yazılara dökerim ve ortaya güzelbi günaydın mesajı çıkar.
-Yanımda özel hissetmesini sağlamak için elini tutarım, saçlarını okşarım, gözlerinin içine bakarım
-Akşam sinemaya veya bir yerlere gitmek için evinden almaya giderim, giderken çicekçiden değil, önüme gelen ilk parktan bir tane güzel bir çecek koparır gittimde kapıyı acar ve onu çicekle karşılarım
-Yazın parkta gezerken çimlerin üstünde oturup gitar çalan çocuklardan gitarı kaparım ve o anki psikolojime bağlı olarak eğlenceli veya romantik bir parçanın başlarım nakaratını çalmaya
- Kıskanırım, çok kıskanırım. Seven kıskanır derlerya gerçekten sevdiğim için kıskanırım
- Arada kavga ederiz, eğer suç bendeyse ve affedilmesi gereken ben olursam, gider evinin önünde arabada sabaha kadar yatarım - +1 yıl
ne bileyim benim romantikliklerin bazıları bunlar :) ama tekrar ve tekrar söylüyorum light olmak farklı kibar, romantik, sahiplenici olmak farklı
- +1 yıl
Hımm o zaman yanlış kişilere yapıyorsun ya da hayatında olan kişilere okadar romantik davranıyorsun ki gerçek olmayacak kadar hayal oluyorsun. Kıvamı tutturman lazım. Ben romantik ya da large bir erkeğe light demem ama diyenler var tabii. Bu kadar romantiklik arasında kivaminda öküzlükte yapmalısın ki yaptığın şeyin farkındalığı olsun karşındakinde. Ya daa zaten farkındalık kazanmış biriyle ol ki anlaşılabil.
- +1 yıl
Olmasi gerekenden daha fazla ayrıntılı dusunuyorsun. Bak bakalm birazda kiz senn icin napiyo. Sen ona her an mutlu hissetmesi icin uğraşıyosun onjn tepkileri odun gbi. Bnce gerek yok oyle bir kıza. Kiz senn icin neler yapiyo bide onu bilmek lazm.
- +1 yıl
Aslında hic bisey yapmasini istemem, sadece ona verdiğim sevginin karsiligini versin, beni sevsin o yeter bana. Ama olmuyor işte, bu sadece bir kiz için geçerli değil bir kaç tane oldu böyle
- +1 yıl
Yaa galiba yaşadığımız zaman dilimiyle alakalı bir sorun. Kime değer verdiğini hissetirirsen kıymet bilmek yerine; ben nasıl çıkarıma sağlayabilirim bunu zihniyetine bürünüyor.
Aşırı ilgi gereksiz sairlikler mıç mıç ilişkiler kızları çok boğar en azından benim gibileri erkek dediğin ağır olmali o heryerde bahsi gecen sevimli odunluklar kızların hoşuna gider tabi bu kırıcılik saygısızlık ve sevgiden ödün vermedikce her ilişkide romantik zamanlar sart ama bu guzel ayarlanmali hem sürekli olursa kıymeti kalmaz diye düşünüyorum az olsun tam olsun
10 Yorumlayanlış yapıyorsun kardeş biraz kıskandır biraz sert görün öyle uzun değil kısa mesajlar at romantizmi s*ktir et hiç romantik olma eğlenceli olmaya bak şaka yap kızdır onu güldür yeri geldimi sertleş korkut onu bak nasıl köpeğin oluyo kızlar
12 Yorumla- +1 yıl
Bak sen guzel demissin ;)
+1 yılbende fazla romantizm sevmem ama kabalikta sevmem. sevgilim da romantik biri. o uzun guzel msjlar atiyor ben ona yazacak bisey bulamiyorum. O da beni odun sevgilim diye sever.
10 Yorumla
+1 yılRomantik erkeği her bayan sever. Ama sevdiģim adamın odun olduğu halde beni mutlu etmek için harcadığı romantiklik çabasındaki sevimliliğide hicbir erkegın romantikliğine değişmem.
23 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende o tarz mesajlardan cok/memnun olurum hatta siirle sabaha kadar konusup sohbet edebiliriz. Cocuklar duymasimdaki selami kadar asiri olmadikca haluk kadarda uzak olmadikca candir yani benim icin. Romantik olmadan ask mi olur ya? Peygamber efendimizin esine duydugu sevgi ve romantikligide gayet guzel ve idealdir arastirabilirsin hatta ;)
00 YorumlaRomantizm olmazsa illiski siyah beyaz olur be. Romantizm iliskide onemli bir yer tutuyo bence. Senin degerimi. bilememesi ayri bir egoistlik ama :) salla gitsin ya disarda milyon tane kiz var romantik erkek isteyen :)
01 Yorumla- +1 yıl
Emin ol yok. Ben çok aradim ama yok :)
+1 yılBadboy favorim, erkek dediğin ne o öyle romantik mi olurmus vıcık vıcık. Seri katil olsun sinirlensin bağırsın ama sevsin. İstediğimiz badboy dediğimizde siz maçolukla karıstırıyosunuz ama alakası yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Biz buna halk dilinde fetişzim diyoruz :) hangi kız kendini aşağılayan hakaret eden bir erkek ister ki
- +1 yıl
Ben :)
Bu fetişizm değil ki aşağılayan istemiyoruz ya da haraket eden genelde o tipler harbi seviyo böyle yavşak gibi herkese aynı ROMANTİKLİĞİ göstermiyo kısacası o tip kişiler adam gibi sevip değer veriyo. Bu yüzden:) @marul-turşusu - +1 yıl
ikisi aynı anda olamıyo mu yani. hem sevse hem değer verse güzel sözler söylese. Ama illa sen badboy olsun hem sevsin hem dövsün diyosun buda bir yaklaşım :) Bide öfkeli şirin, biz burada millete romantıklik yapmıyoruz :) nasıl bir romantik tipten hoşlanılır onu tartışıyoruz. sana
'' BADBOY'' unla mutlu bir ömür versin allah umarım dediğin iki orantıyı eşit götürür, siniri fazla gelirse allah korusun mazallah :) Ya allah aşkına BADBOY nedir. İnsan hiç sevdiğine aşık olduğu kişiye BADBOY luk yapar mı?
+1 yılHoşlanmadığım ve etkilenmediğim bir erkeğin bana romantiklik yapması değil hoşuma gitmek, üstüne birde daha kötü olur kasılırım, sonuçta adamın o güzel jestine rağmen ona hayır demek zorundayım zira istemiyorum :(
00 Yorumla
+1 yılkızlar fazla nayif gözüken erkeklerden hoşlanmaz. yanında biraz daha sağlam biri olsun ister. romantizimden holanmayan kız tanımadım. romantik erkek öndedir.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek gibi erkekten bahsediyorsun evet onda sikinti yok, ama şimdiye kadarki görüşleri okuduktan sonra romantizme nokta koymamak elde degil
+1 yılİçinden geleni yaz, sana kalbinin söylediğini yaz... Çünkü kadınlarda altıncı his var yani hissediyoruz. Siz kalbinizin şarkısını yazın o yeterli kızları etkileyeceğim diye yapmacık tavırlar içerisine girmeye gerek yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Yaptigim uzun yorumlar var, onlari okur musun? bir degerlendir bakalim. Yazilanlarin hepsi gerçek duygularla yazildi ki o duygular olmasa o cümleler nerden gelecek insanin aklina
- +1 yıl
o zaman sorun kızdadır sen de kendini kasma yani dlödşs boşveer
- +1 yıl
İste o sorun olmayan kizi ne yaptiysam bulamadim. Artik bahtim kapali diyorum :)
Romantik ol ama pısırık olma kılıbıklaşma yerine gore romantik ol ne biliyim ne dese tamam deme biraz karış ama guvenmiyomus gibi de gorunme. Kısaca iste dedigim gibi romantik ol ama pısırık olma.
02 Yorumla- +1 yıl
Light değil adam ol diyorsun. Bunda sikinti yok. Ama isin içine romantizim girdimi isler değişiyor. Sev ama belli etme felsefesi var herkesin içinde. Buda bana uymuyor, ya insan sevdigine, sevgisini, askini söylememesi garip degilmi
Benim sevgilim de çok romantik ve benim çok hoşuma gidiyor ki ben çok öküz biriyim dir o beniromantik yaptı karlındaki kız yetersiz bir tepki veriyorsa bence kesinlikle sana karşı tam birşeyler hissetmiyordur
00 YorumlaSürekli süslü laflar canım cicim sürprizler biz kızları bayar. Romantik erkek var romantik erkek var şimdi. Ben hem maço hem romantik isterim arada romantiklik yapıcakki daha değerli olsun :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bide bu var demi ya macoluk, maço erkkkeekk :)
Macolugu tarif eder misin? Adam ne yaparsa maço olur veya yapmazsa. - +1 yıl
ya bu dediklerini yapmayan adam zaten senin sevgilin değildir ki. seven sahiplenir, seven kıskanır, seven korur. ya da benim anladığım sen arada bir beni hırpalasın, bana kendinden güçsüz olduğumu göstersin falan mı diyorsun :) yanlış anlama haaa :)
- +1 yıl
Ha tamam sen şu tiki tiplerden bahsediyorsun :) anladım. Eeeee onlarında peşinden koşan çok :)
ortası olacak arkadaş. romantiklik başka cıvıklık başka. erkeğin odunu olduğuna göre kadının da odunu var. ne çok odun olcak ne de çok cıvık cıvık. yoksa sıkılırız. ortasını da siz ayarlıcaksınız.
01 Yorumla- +1 yıl
Civiklik nedir yaa
+1 yılArada sert erkek istiyoruz biz. Her zaman romantik romantik bayıyor sanırım. Özlememiz lazım o romantik halleri, o zaman kıymetli geliyor bize ^^.
19 Yorumla- +1 yıl
Sert derken. Nasil bir sertlik?
- +1 yıl
Yani yumruğunu masaya vuracak cinsten. Ama belli dozda yapmak lazım, onu kıskandığını hissettireceksin tamamen kısıtlama amaçlı ona bir şeyleri yasaklamaya çalışırsan ters teper diyim
- +1 yıl
Himmm enteresan. Ben kirmamak için özen gosteririm normalde. Ama kiskanirim hem de cok, ters davrandigim zamanda genelde ayrilik olur. Siz kizlari anlamak çok zor. Garip bir varliksiniz ya. Ne sözle oluyor nede sizsiz :)
- +1 yıl
Ne sizle oluyor nede sizsiz :)
- +1 yıl
Sert davranmak demek kırmak değildir illa. Ha ama kırıyorsan onaracaksın orası ayrı. Şöyle özetliyeyim anlayabilirsen : Senden korksa bile günün sonunda sana sığınacak. Olay tam olarak bu. Bunu nasıl yorumlarsan ^^
- +1 yıl
Asli boyle olmali ama olmuyor işte, peki arada bir sert oldun diyelim bu seferde kiz korkmaz mi. Nasil güven sağlayacak bana
- +1 yıl
Sert ol dediysek ağzını burnunu kır demedik. Sözünü dinlettir. Yapıyla alakalı o biraz da tabi bazıların üstünde durmuyor beceremiyorlar sert olmayı, yapında yoksa çok zorlamamak lazım sanki. Sonradan öğrenilir mi bilmiyorum.
Birinin sana güvenmesi için ekstra bir çaba sarfetme hem. Kendin olduğun zaman güvenmesi lazım asıl. Sen başka bir role bürünmüşken değil - +1 yıl
Aslında önce gercekten seveni bulmak lazim :) aşk olması lazim. Sonra sertlik, yumuşaklık, romantiklik, odunluk fark etmez (yada boyle teselli edeyim kendimi :)
- +1 yıl
Evet sanırım öyle :)
Bazı kızlar romantik sever bazıları sert erkek sever. Sert erkekleri sevenin zaten psikolojisi bozuktur. Takma kafana kız milleti işte. Kimse anlayamadı ne yaptıklarını. Kendileride.
10 Yorumla
+1 yılHacım kızlar bizlere odun diyorlar ya. Dünyada en odun bizim kızlar. Bunlara yaptıklarımızın yarısını yabancı kızlara yap, seni dünyanın en mutlu adamı yaparlar. Bizimkilere egolar ve triplerden başka hiç bişi bilmezler.
02 Yorumla- +1 yıl
Adamsin...
- +1 yıl
Eyvellah
Bunların en basında Trip var kanka me olduqu belirsiz bir Trip :)) atarsın niye attın atmazsın niye atmadın bunlar boleler :) ikincisi bu devirde romantiklik yapmacık geliyo her zaman yapmaman gerekli ayda 1-2 defa yeter :)
10 YorumlaBence karsindaki seni pek takmamis,,,, benim. Sevdigim insan. yapsa cok. hosuma gider., ben cok severim romantik olmasini
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef sevmiyorsunuz
+1 yıl7/24 romantik olunmaz mesela. Gün içinde 1-2 güzel söz söylesen söylediklerin daha anlamlı olur. Çiçek almak istiyorsan hergün değil, özel günlerde ya da arada bir al. Herşeyin fazla zarar.
00 Yorumla
+1 yılKomik, zeki, ince ruhlu Insanlar genel tercihtir, cool olması şart. Iltifat samimi gelmez kimseye , hediye desen sıkar adamı, şiir bir tek seni sevenin ilgisini çeker
00 YorumlaÇok ilginç ya kızda sıkıntı var ya da sende. Bence yaptığın şeyin romantik olduğunu düşünüyorsun gerçi hoş kızada bağlı yani kız çok aşık olsa bayılırdı... şahsen ben olsam öyle olurdu
04 Yorumla- +1 yıl
Şimdiye kadar yazilanlara bakilirsa sikinti bende. Maalesef hicbir kiz romantik bir erkek istemiyor. Genele bakilinca romantik biri, adam gibi sevemiyor, sevgisi sadece dilinde oluyor muş :)
- +1 yıl
Nesli tükenen romantik, duydusal erkeklerden biriydim ama benimde ipimi cekecekler burada. Millet, maco denilen hayvani kişiliklerden hoslaniyor. Sevgilisini itip kalacak "erkek" istiyolarmis :) Adam gibi seven insan kalbindeki duyguları disa vurdumu olmazmış :) bundan gayrı boyle olacak ulannn :)
romantıklık lazımda sureklı süreklı bayar insanı bogmamalı mesela haftada bır veya bole hayatın yogunlugına kapılmısken arada kucuk surprızler kımı mutlu etmez ama hep hepte olmamalı
00 Yorumla
+1 yılNe hep romantik olacaksın ne de hep odun. Bu kadar basit yani. Eğer hem romantik olmanı isteyip romantik olunca da salak tepki veren kızlarla karşılaşıyosan kızlardan yana şansın dönmemiş henüz :D takma çözülür
07 Yorumla- +1 yıl
senin bu mesaja tepkin ne olurdu?
- +1 yıl
- +1 yıl
Düzgün bir insanın vericeği tepkiyi verirdin tabiki. Mutlu olur insan iyi davranır karşısındakine
- +1 yıl
Ama bu mesaj fazla saçma değil mi?
- +1 yıl
ilk tanışma ve yemek falan yenir, gece birbirinden hoşlandıkları konulu mesajlar yollanır ve sabah bu mesaj gönderilir uygun olmaz mı bu?
- +1 yıl
Bu mesaj çok salakça. Cevabımı mesajı görmeden önce vermiştim. Böyle mesajlar atarsan kimse yılışıklıktan hoşlanmaz açıkçası
- +1 yıl
yılışıklık !!! saygı duyarım bu da i düşünce :)
sen şanssızsın garantii :) romantikliği sevmeyen kız mı olur hiç. tamam abartırsan biraz yeter dedirte bilirisin. yani cıvık cıvık romantik olmamalısın arada sert de olucaksın ki sevgilin sıkılmasın
00 Yorumla
+1 yılHer erkek romantik olmalıdır ki biz kızlar güzel sözler duymayı seviyoruz :)
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef siz kizlar sevmiyorsunuz :)
Bence kizin kişiliğine bağlı, bazı kızlar sevmez bazıları bayılır, ben seviyorum mesela hoşuma gider :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce şu kezban kaşar kelimelerini beyninden sil :D yakışmıyor..
Kimmiş onlar ya benimki de bana atıyordu günaydın mesajı sabah 7.30 da her gün özellikle alarm kuruyordum ondan önce kalkıp günaydın mesajı atıp uyandırmak için :))10 Yorumla
+1 yılHer dakika romantiklik hos olmuyo az ve öz olsun ki anlamı olsun her dakika canim cicim bitanem seni seviyorum demek bence sacma arada sirada olursa cok hos olur ama her gun her gün olursa sıkar bence bıktırir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. insandan insana degişir bence hoşuna gidende vardır gitmeyen de her insan aynı tepkiyi vermez ama bence genelde birçok kızın hoşuna gider
10 YorumlaBen romantik erkeklerden tiksiniyorum. Çünkü ağır egoistim. Ağzıma sıçıcak erkek lazım. O da henüz yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin bayan olduğundan bile supheliyim şu an ya da ağır bir ergenlik geciriyosun :D :) :X
- +1 yıl
merak etme ağzına sicacak birilerini bulman fazla uzun sürmez :X :) :O :D
Bn romantik erkeği daha çok severim. Bazı kızların söylediği ile yaptığı bir olmuyor. Bılver senin karşına çıkmamış daha o kız.
00 Yorumla
+1 yılBizede odunlar kalıyo boyle :( Nerde romantik adamlar ah
02 Yorumla- +1 yıl
burada işte tamda burada demek isterdim ama maalesef siz kizlar yüzünden odunlasmaya doğru gidiyorum artik. bir baksana yorumlara :(
- +1 yıl
Ben yontmaktan bıktım ya :(
+1 yılromantikliğin dozu nedir biliyo musun gönül işlerindeki Yılmaz ama onun aldatmayan hali olaydı işte candı amma.. :(
00 Yorumla
+1 yılBak maço ol ama yeri geldiğinde laf aralarında mesela yanında gittiğinde hediye ver ama knsurken çok romantik olma maco ol:)
01 Yorumla- +1 yıl
Romantizm noktalandi gayrı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kizin aklina tukureyim ben :) l*n benimki bana arada sirada guzel bir soz soylediginde eriyip bitiyorum yani hele ki sabah upuzun bir msjla karsilascam he valla o gun agzim kulaklarimda dolanirim heralde :)
00 YorumlaSen seni sevene arada bir romantik olacaksın :) sevmiyosa kız sıkılır tabi :) bide sürekli olursan bir değeri kalmaz :)
00 Yorumla
+1 yılSewgilimi romantik yapmak için yıllardır büyük bir çaba sarfetmişken anında bulupda bunayanlar anlayamıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat