Kızlar kısa boylu erkeklere yanlışlıkla bile bakmıyor neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önemli olan kızların bakması değil kendini baktırtırman
185 boyunca zengin yakisikli oldugum icin sorun yok ama ha zayif yönlerimde var sadece kaslı degilim o kadar..
Kanka aynı boydayız nasıl bakmamı bekleyebilirsin
Aynı boyda olunca ne gibi sorun oluyor?
Erkek her zaman için kadından bi 20 cm uzun olmalı çünkü
Ee yani ben ölüyümmü
Napıyonuz yanınızda metre mi taşıyorsunuz 20 metre uzun olmalı falan öyle bi şey yok unut onu
canım şeyler işte. Dışarıda görse beni ben kabul etmem. Param evim var. Artistlik peşinde
Yabancı kesimde öyle bir şey yok daha çok karaktere sevgiye ilgiye önem veriyorlar para mı önemli değil ikimiz de çalışırız kazanırız birlikte olalım yeter kafasındalar bazıları farklı olabiliyor ama çoğu kadın bu felsefeyi benimsiyor
Türk kızlarında da böyleleri var yok değil ama bu elinde metre ile gezen kızlar yüzünden yabancı kızlara daha ilgi duyar olduk
Çünkü çoklar
@GECE__KUŞU Gözümüz görüyor heralde. Az çok anlıyoruz boyunun kaç olduğunu.
Doğru usta olunca göz ile anlıyabiliyorsunuz
Amacım artistlik olsa parası olan insanlara yürürüm. Ki bu benim gram bile umrumda değil. Hatta tipini bile umursamıyorum. 2 kriterim var oda boyunun benden uzun olması ve iyi bir kalbinin olması. Bu kadarı da olsun bi zahmet. Ben ilerde çocuklarım anne benim boyum niye uzamıyo diye ağlasın istemiyorum. Bize laf ediyosunuz ama sizimde gözünüz hep güzel kızlarda. Bilhassa ruslarda. Bize laf etmeden önce bi kendinize bakın.
Ruslara ilgim karakterleri yüzünden gönlü güzel olanın dışı da güzelleşir sen göremeyebilirsin ama biz görebiliriz bizim kriterimiz iyi biri anlayışlı empatili biri olmasıdır
Herkesin istekleri farklıdır benim boy ile bi derdim yok Allah tan yoksa kesinlikle çekilmezssiniz
Ya bırak ya. Rusları karakterleri için beğeniyorlarmış. Bana maval okuma. Bal gibi de manken gibi oldukları için beğeniyorsunuz. Benimde Allahtan dış görüşle bir derdim yok. Çünkü türkiyede doğru düzgün yakışıklı erkek yok.
Kimseye yalan borcum yok hepsi aynı güzellikte değil
Sanki yüz tane rus tanıdın da konuşuyorsun.
Yakışıklı erkeklerin çoğu yurt dışında takılıyor napsın senin saçma triplerini çekeceğine adam kafasını dinliyor
Sen 100 tane erkek tanıdın da mı yakışıklı erkek yok kanaatine varıyorsun
Para bol ya hepsi yurt dışında maşallah.
Sizin sorununuz bu biliyormusunuz iğneyi kendine batırmadan konusmalarınız karşındakinin nasıl bir yaşantısını olduğunu bilmeden konusmanız
Ben türkiyede yaşıyorum ama sen bilmediğin bir millet hakkında konuşuyorsun.
Bu sizin içinde geçerli.
Ya nerden biliyorsun benim bilmediğim bir millet olduğunuuuu
Bilmen için o ülkeye gitmen, yaşaman, bir sürü insanla tanışmış olman gerekir. Öyle uzaktan klavyeyle biliyorum demekle olmuyor.
Gerçekten uzatmaya gerek yok ben burada Brest-Litovsk Antlaşması sayfa sayfa da anlatsam kültürlerini de anlatsam siz bildiğiniz notayı çalmaya devam edeceksiniz
Bencede uzatmanın anlamı yok, iyi geceler
Ben rusyada 5 sene yaşadım emin olun çoğu şeylerini biliyorum insanlara ön yargılı davranacağınıza bi onları dinleyin iyi günleriniz olsun
Siz erkeklerin diyecek bir şey bulamayınca hemen üste çıkmak için yalan söylemesine hayranım doğrusu. Öyle bir şey olsa brest litovsk dan girmezdin direkt orada yaşadım biliyorum vs derdin. Ben ne zaman konuyu açtım ne hikmetse o zaman söyleme gereğinde bulundun.
Son kez iyi geceler.
Bunu neden şahlandırarak söyliyeyim ki benim hoşuma gitmiyor hem bu kadar açıklama yapan bir insanın bir tecrübesi var ki konusuyor diye bilme gibi bir potansiyelinizin olmayışını nasıl olabirde beni yalanlayarak saçmalayabilirsiniz gerçekten anlamadim
Lütfen sohbet etmiyelim belliki sorunlarınız var engelleyin
Ben sürekli iyi geceler diyorum ama siz uzattıkça uzatıyorsunuz farkında mısınız? Hep bir laf sokma çabası falan. Bende sizle konuşmaya bayılmıyorum. Aksine bence sizin kadınlarla ciddi bir sorununuz var. Daha cevap yazmazsanız sevinirim zaten engelliyeceğim.
163 boyunla 20 cm uzun olmali ne la senden 19 cm uzun oldugum icin kendimi kisa hissettim Şu an 😂
Boş yapıyor bir şey anlatamazssın bunlara
@GECE__KUŞU valla ya simdiki kusagin hepsi bos
öncelikleri tip ve para olduğu için geri kalan tefarruat.
Valla yabancı ülkede böyle yok yq
Bizimkiler çok gereksiz şeyleri takıp erkeği zora sokuyorlar sadece boy değil evlensen düğün ister. Yok adet gelenek der ağırlığınca altın ister. Ama bu kadınların kendilerine zarar veriyor en çok. Artık erkeklerde tiksinme oldu herkes verilen emeğin bomboş sebepler yüzünden araya gittiğini görünce kadına değer verende kalmadı. Selam verip yatağa davet ediyorlar artık.
Ben yanlışıkla bakabilirim 151 im djdkdk
Sende bakmazsın😂😂
Yüzü güzel ve zekiyse bakılır