+1 yılTürk Kızları ile sevgili olsan sana ne, sevgili olmasan ne zaten çoğu erkek gibi (fizik, düşünce olarak)
Türkiye'deki kızlar kezbandır zaten bundan dolayı ekşi ve inci sözlükte Türk erkeklerini bu kızlardan kurtarma kampanyası başlatılmış ve bu yapıda olan kızlar "kezban" diye nitelendirilerek belirtilmiştir.
Türkiye'deki kızlar kendilerinde olmayan her şeyi karşılarındaki erkekten isterler oysa bizle bir çok aynı özelliğe sahiptirler (fiziksel olarak bir farkımızı olduğu düşünmüyorum)
Türk Kızları dünya ortalamasına göre uzun boylu değillerdir ama uzun boylu erkek isterler ve bunu "topuklu giysem bile göğsüne gelmeliyim" diye belirtirler.
Fakir olanları da zengin olanları da paraya önem verir bundan dolayı
"Annem kiracılık çekti gerçekten çok zor, evleneceğim adamın kendi evim olacak arkadaş !" ya da "Kira nedir bilmem. Ben baba evinde kiralık çekmedin, rahata alışkınım evleneceğim adımında evi olacak arkadaş!" cümlelerini Türkiye'deki kızlarımızdan duyabilirsiniz ayrıca cafelerde masaya "araba anahtarı, Marlboro sigara, İphone telefon" koyan veya "araba, tır, kamyonla" fotoğraf çekinen bir erkek grubu ortaya çıkmıştır. Yabancı birinin bunu aklı almaz benim de almıyor ama malesef erkeklerimizin sosyal medya hesaplarında arabanın içinde fotoğraf çektirmelerinin nedeni budur.32 Yorumla- +1 yıl
Aslında fizik çok önemli olmaması gerekir. Ülkemizde durum böyle değildir. Kendisi güzel olmayan, kısa, çirkin suratlı, çarpık bacaklı, eğik yürüyen Kezbanımız 25 yaşına kadar serseri, p. i. ç, yakışıklı, kullanıp atacak zengin züppeleri ile gezer (en zengin, en yakışıklı %20' lik dilim) analarının evlenme yaşı saydıkları 22 yaşlarından sonra kel, göbekli, kısa, çirkin ama maddi ihtiyaçlarını karşılayabilecek banka çalışanları, esnaf, memur vs. ile evlenirler. Kısaca daha önce çirkin buldukları için sevgili olmadıkları, kendi zenginleri babadan değilde kendi çalışmaları ile olmuş bundan dolayı parayı geç bulmuş kişilerle evlenirler. Kızlar (kızların %100'ü) erkeklerin en zengin, en yakışıklı %20' lik kesiminin hepsine yetemeyeceğini 22-30 yaş arası anlar ve daha önce bakmadıkları erkeklerle evlenirler. Bazısı bu %20'lik zengin ve yakışıklı kesimin metresi, ikinci sevgilisi olurlar.
- +1 yıl
Ortadoğu kadını sorunludur. Türkiye'de onları Batı standartlarına da çıkarsan işlerine geldiği noktada Doğu zihniyetinden kalmayı işlerine geldiği noktada Batılı olmayı tercih ederler. Feministlerimiz bile sahtedir. Feministlerimiz sadece kadının dezavantaja sahip olduğu kültür öğelerine karşı baş kaldırır. Kadına karşı pozitif ayrımcılığın oldu noktada sağır dilsiz olurlar. Çünkü Türkiye feministlerine toplumda kadının aşağı olduğu konular eşitlenmeli, kadının erkekten üstün tutulduğu konular (pozitif ayrımcılık dedikleri şey) devam ettirilmelidir.
Burası Türkiye; güçlü , zengin ve yakışıklı güzel olan ezer. Bunu da en çok kadınlar destekliyor fazla söze gerek yok.
https://i.hizliresim.com/BDRVPL.jpg
En İyi Cevaplar
170 iyidir kardeş sıkıntı yapma buradaki asosyallerin ne yazdığınıda önemseme daha doğru düzgün ortama girmemişlerdir bile hayatlarında. Hayatı saçma sapan Türk dizilerinden ibaret sanıyorlar "yok uzun boylu. Kaslı. Yakışıklı olsun erkek dediğin uzun olur" bunları gördülçe toplumumuzun nekadar boş insanla dolu olduğunu görüyoruz. Boyunu değiştiremezsin ama aklını fikirlerini konuşma biçimini kıyafetini.. eğer bunları bir arada tutarsan elde edemiyeceğin kız yok arkadaş ünide 167 boyunda vurmadığı kız kalmadı orada.
00 Yorumla
3 yıllık ilişkim olan insanın boyu 172ydi benim boyum 170. ondan uzun olmamak için onun yanında hiç topuklu giymedim sadece 2 defa giymek zorunda kaldım o zamanlarda da dizlerimi hafif kırarak mümkün oldugunca farkı kapattım. eger bir insanı gercekten seviyosan fedakarlık yaparsın. seni de boyun için reddeden kızlar varsa bu işin bahanesidir bana göre. seni gercekten seven bir insanla tanıstıgında boy farkının cok da önemli olmadıgını anlarsın.
1012 Yorumla
Soran+1 yılsiz olgun bir bayansınız anladığım kadarıyla hem 23 yaşınız. ama 19-20 yaşlarındayız ve bu yaşlardaki kızlar maalesef böyle düşünmüyorlar
Soran+1 yılinşallah, haklısınız aslında ya ama insan takıyor işte. teşekkür ederin görüşünüz için ilgilendiğiniz için.
- +1 yıl
sana bişey diyim mi benim erkek kardesim 18 yasında boyu 174 ama kendine öyle bir özgüveni var ki öyle bir havası var ki kızlar peşinden ayrılmıyo. kendine güven biraz. sen kendini begen ki baskaları da begensin. bizimki sürekli kuaföre gider sacını yaptırır maskesini yaptırır sen de yaptır bak kendine ve öz güveni elden bırakma sakın en önemlisi de bu. insanlara seni tanımaları için fırsat ver hem görünüsün iyi olur hem karakterin. sonrası gelir zaten sen kendinden emin ol
Soran+1 yılhaklısınız. bazen öyle düşünüyorum ama sokağa çıktığım zaman uzun boylu erkekleri gördüğüm zaten bütün özgüvenim gidiyor bir anda. hiçbir şey yapasım gelmiyor. ama maske göz altı morlukları gibi şeyleri kullanmaya başlıcam bende. ama çirkin değilim zaten yakışıklıyım ama kızlar işte ya 180nin altı erkek değildir felan diyerek üzüyorlae bizi
- +1 yıl
her kız bir değil bunu unutma. dediğim gibi boy meselesi bahanedir. yakısıklıyım da diyosun daha ne. sen kendine güven bak zamanla değiştigini görüceksin. zaten seni fizigin için sevicek kız yarın bir gün daha iyi fizikli birini bulunca terk edicek kızdır böyle bir ilişkiye de hiç baslamamak daha iyidir
Soran+1 yılevet o son kurduğunuz cümleyi son zamanlarda düşünüyorum çok mantıklı gerçekten bu. insan olduğu gibi kabul etmeli ve sevmeli tabi ki. ya gerçekten iyi geldi sizinle konuşmak belki inanmazsınız ama benimsedim söylediklerinizi. çok teşekkür ederim size
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sağolun gerçekten
Soran+1 yılinsaşşlah :D
- +1 yıl
Helaaal
+1 yılAz once ben bu konuda soru acip tavsiye verdim bende 1.85 alti ve kendmden kucukle asla olmaz diodum kendim 1.70 im ve o zmanlar 70 kiloydum iste hic asik olmamistim bugune kdr kolay kolag begemmezdim kimseyi iste neyse şu an sevgiliyiz oda benle ayni boy ve 2 yas kck benden ve ben onla yan yana yakismak icin tam.15 kilo verdim 2 ayda o bska sehirde az grsuruyorz bu yuzden tum vucudumda stresten egzama ve sedef oldu 😢
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde amma vitaminsizsiniz , ondan sonra boyumuzu biz seçmedik diyorsunuz.
170 erkekler için kötü bir boydur. Diğer pembelerde az dürüst olsun dürüstçe söylesin; 1.70 erkekte iyi değildir bu kadar basit.
170 her erkek çirkin değildir çünkü 170 boyun kötü olmasını kapabilecek derecede yakışıklı olan erkekler vardır014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*kapatabilecek
Soranama genelde bu yakışıklılık pek işe yaramıyor bu boyda. giydiğin felan yakışmıyor. bacak kısa olunca
Cevap sahibi+1 yılyakışıklılık işe yarar aslında. ama o da yoksa 170 erkeğe bakacak kızların dış görünüşü bellidir. bu dünya böyle :) herkes boy önemsiz der ama farklıdır.
ben erkekte boyu önemsiyorum bunu da söylerim.
Soran+1 yılinanır mısınız bazen sırf bu boy takıntım yüzünden eşcinsel olmayı düşünüyorum. kızlar uzun boylu erkekte ne buluyor diye merak ediyorum. kendimi uzun atletik bir erkeğin kollarına bırakmak geçiyor aklımdan. ama sonra tiksiniyorum ve vazgeçiyorum
Cevap sahibi+1 yılsaçmaladın şimdi
Soran+1 yılbenim halimi ancak benim gibi birisi bilir maalesef. hiçbir kızın elini tutmuşluğum yok bu yaşıma kadar
Cevap sahibi+1 yılyaşını bilmiyorum ama ezikçe bir durum. bu hayata bir kere geliyorsun ve hayatının en güzel yılları aşkın ne olduğunu bilmeden yok ediyorsun bence. ileri de işler değişebilir belki ama işte özgüvensiz erkekler ne yapar bilmem.
Soran+1 yılyaşım 20 maalesef en güzel yılllarım boşa geçiyor
Cevap sahibi+1 yılinşallah düzelir. biraz çok net konuşuyorum kusura bakma.
bende çok uzun kızlardan değilim, boyum 1.66 gene de memnunum :)
Soran+1 yılyo hayır kırılmadım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
Cevap sahibi+1 yılbenim asosyal olduğumu nereden biliyorsun? bana direkt bunla saldırdığına göre asosyal olan sensin ki aklına direkt bu küçümseme biçimi geliyor :)
+1 yılYeri geldiğinde topuklu ayakkabı giyiyorum ve giydiğim zaman sevgilim benden uzun olsun isterim. Zaten benim boyum 170 topuklu ile 180 oluyorum. Sevgilim en az 180 olmalı. Daha sonra sarıldığım zaman kafam göğsüne denk gelmeli. Kalp atışlarını duyabilmeliyim. Evet bu boyda olmayı sen seçmedin. Seninle de sevgili olacak kızlar vardır örneğin 150-165 arası kızlar senin için ideal.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız sizin gibi uzun kızlara bir lafım yok. fakat 150-160 arası kızlar 170ten uzun olan erkekleri arıyorlar artık bu canımı çok sıkıyor
- +1 yıl
Bence de saçmalık. Evet her kız kendinden uzun erkek ister. Ama 150lik kızın 180 istemesi çok saçma. Her kız kendinden 10 cm uzun erkekle olsun. Bu yeterli bence.
+1 yılben 1.56 yım sevgılım 1.73 bana o bıle cok uzun gelıyor. ayrıca boy onemlı degıl kı. sevgi olsun hersey hallolur
20 Yorumlaben sahsen uzun boylu erkekleri tercih ediyorum tamamen sahsi bir gorus ama kendim 170 cm oldugumdan normal olarak benden daha uzun boylu olanlar cazip geliyor. ama cogu kiz varki normal boylu erkeklerden hoslaniyo yani
00 Yorumla
+1 yılBence çok saçma sorun etmek. Ben 1.50 yim sevgilim 1.72 o bile çok fazla uzun bana göre ve topukluyu çok fazla sevmiyor düz converse tarzı giydiğim içinde boy farkı oluyor aramızda ve 4 yılı aşkın bir ilişkimiz var. Saçma ve anlamsız yani.
00 YorumlaBen 1.70'im. Hayatımda sadece bir kişi oldu ve onu sevdim o da 1.70'ti.
31 Yorumla- +1 yıl
Benimde boyum 170 benide sev
+1 yıl170 yine iyi ya bizim bir arkadaş ın boyu 160 yanındaki kız 175 arkadaş kızın yanında minyatürü gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılben 1.65'im bu boy yüzünden 10'dan fazla kez reddedildim kendileri benden 5-10 cm kısaydı boyun kısa diye istemediler beni ben ameliyat olmayı düşünüyorum
112 Yorumla- +1 yıl
@BOOOOOOOO sen uzunsundur senin için hava hoş. ama benim için değil işte
- +1 yıl
@BOOOOOOOO söylemesi kolay 1.70 ya da 1.65 olda göriyim ben seni o zaman adam yerine koyuluyo musun asla koyulmazsın
- +1 yıl
@BOOOOOOOO onlar 1.65 değildi 1.75 flndı şimdi liderleri gösterip bunlar da kısaydı deme onlarla ben bir değilim. ben sıradan bir insanım boy da kısa tipte çirkin dolayısıyla ameliyat olmam şart artık
- +1 yıl
@BOOOOOOOO Allah aşkına bu tiple bn kendimi nası beğeniyim bni anca umutsuz vakalar tercih eder yaratık gibi tipim var boy da kısa ztn adam yerine konulmuyorum
- +1 yıl
@BOOOOOOOO bu yaşıma kadar boyum yüzünden sevgilim olmadı tip yüzünden de süreli reddediliyorum yeter artık ben de insanım kısa erkekleri hayvanmış gibi adam değilmiş gibi muamele yapmalarından sıkıldım
- +1 yıl
Merhaba, su an senin durumundayim. Ne yaptin? Amelyatmi yoksa sev buldun mu
sevgilim 1.80 ama benim için sıkıntı olmazdı yine bence. onu sevdim işte
10 Yorumla
+1 yılİşin garip kısmı o zaten, 150-160 arası kızlar gelip 1.70 erkek kısa diyorlar. Ee sende kisasin unutma.
20 Yorumlaboy kısa deiye aşkıda küçük olur sanıyorlar bro ! sanki o uzun uzun adamlar kocaman seviyormus gibi..
19 Yorumla
Soran+1 yılaynen dostum ya sorma
Soran+1 yılyani onlar ünlü bence onun da etkisi var. ama işte kardeş ben sorun etmesem de kızlar ediyor.180in altı olmaz ne demek ya. ben 170im yakışıklııyım ama o yakışıklılık hiçbir işe yaramıyor. kızlar 'ayy ne kadar kısaa' diyolar. çok üzülüyorum
Soran+1 yıltakmamaya çalışıcam artık kardeşim.
Soran+1 yılaynen böyle düşünüyorum sende doğru konuşuyorsun. ama sokakta uzun boylu erkekleri ve yanlarında minnacık kızları görünce bütün özgüvenim gidiyor. kendimi değersiz görüyorum. ama artık toparlanmam lazım. böyle hayat geçmez maalesef.
Soran+1 yılhah aynen. çok teşekkür ederim dostum ilgilendiğin için. kendine iyi bak kardeşim.
+1 yılben 175 boyundayım topuklu giyeceksen sevgili olabiliriz :)
11 Yorumla
+1 yılSen alt sınırı yazmışsın, bir de bunun üst noktası var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla öyle bir takıntım olmadı. Ruhu yeter.. Birazda yakısıklı olsa sıkıntı yok 😂
00 Yorumla
+1 yıl160 lik kizlar icin idealsin ama kizlarda bir garip
10 Yorumlaerkek kardeşim gibisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılküçümsemenize gerek yok. benim için sıkıntılı bir durum. lütfen dalga geçmeyin!!
+1 yılTopugumdan oluyor genelde oyleleri :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbu bencillik
- +1 yıl
Gercek sadece :D
+1 yılherkes kendi boyunu severse, sorun çözülür.
10 Yorumla
+1 yılOlurum sorun değil boy
10 Yorumla
+1 yılBenim 170cmlik sevgilim oldu😄
32 Yorumla- +1 yıl
176 cm
+1 yılÇünkü bizden uzun olsun isteriz
11 Yorumla
+1 yılBoyu değil işlevi -.+
00 YorumlaBende 181im 160lik hobbitleri reddediyorum
00 YorumlaHersey boy değil
21 Yorumla
Soran+1 yıldiğer kızlar böyle demiyor işte
Flört & Tanışma konusunda 704 cevap paylaştı. Boy 1.74 napim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 1.82 iym ben napiymm bennn :(
+1 yılKısaa 168 im
05 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah çok güzel bir kızsınız. hayatım boyunda sizin boylarınızda ve sizin güzelliğizde birini elde edemeyeceğim sanırım. sırf bu yüzden eşcinsel olmayı bile düşünüyorum.
- +1 yıl
Kendini karaktersiz kadınlar için karakterinden yoksun bırakma😉
- +1 yıl
Yanlış anlamayın Merve kardeşim sözüm karakteri bozuk olan bayanlara sanki biz boya bakıyoruz da bir bayanda?
Soran+1 yılama bu gerçek hemde bu yaşlarda. herkes uzun boy peşinde ya @elalem_ne_der
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat