çok kırıldım erkek arkadaşımla birazdaha vakit geçirmek isterdim kendisiyle ve iki arkadaşıyla az önce kafede maç izledim sonra beni eve bıraktılar kendileri bira içmeye arkadaşının ofisine gitti sizce doğrumu erkek arkadaşımla kalabilirdim bende içmek istiyordum madrm öyle maçada götürmeselerdi haksızmıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalabalık erkek çok ise götürmek istememiştir
İki tane arkadaşı var dı amacım onla biraz daha vakit geçirmek erkek erkeğe muhabet edecekse beni hiç maç izlemeyede götürmeseydi oxaman benmi abartıyorum
Yani beraber bas basa daha çok vakit geçirmek istiyorum diyebilirsin mesela erkekler bazı şeyleri söylemeden konuşmadan anlamaz dile getirmek gerekir
Kırıldım eve bırakırken iki arkadaşı önde oturuyor biri araba kullanıyor arkada bana diyorki hadi eve sen git bizde zaten eve geççez benden sonrada bira içmeye gitmişler arkadaşının ofisine bugun beni götürdüyse bencr böyle olmamalıydı
Mesaj attı bana bidr bizde erkek erkeğe muhabbet edelim diye biliyordu birsz daha onla vakit geçirmek istediğimi
Bazen erkekler kendi arasında vakit geçirmek ister özler muhabbeti en başta baş başa takılsanız zaten senle vakit geçirirdi diğer arkadaşları davet etmiştir o da kıramamıştır sen olunca rahat etmeyebilirdi diğer erkekler olduğu için
Doğrudur ama arkadaşlarına nazı geçiyor yani isteseydi bence beni davet edebilirdi arkada arabada sen artık eve bizde eve geççez diyor yani gel oldu bitti hesabı gibi benim amacım gerçekten daha çok görmekti insan sevdiğini ne olursa olsun bence en üst sırafa tutuyor sen olsan sevdiğini götürmezmiydin yinede
Yani sevgiliyle takılacak yerler farklıdır ben olsam alır başka yere götürürdüm ofise değil beraber daha iyi vakit geçirmek için
Parası yoktu bu aralar öyle dşyor ay sonu diye yapmur yapıyofu bidr arkadaşının arabası vardı benimkinin yok ama nazı grçiypt işte söyleyebilirdi
Anladım anlayış göstermek de fayda var o halde yarın da tam gününü sana ayırır sorun kalmaz
Haksızmıyım lütfen söyleyin
Haklısın kadınlar ilgiyi sever 😀
Evde basbasa kalabilir içebilirmiydiniz
Evde değil diyorum anlatamıyornuyum
O kadar erkekle içilir mi kızım
Seni arkdaslarından kıskanmıştır
Yok hayır güveniyor arkadaşlarına
Ne güvenecek erkeğe seni * bile isterler gel bunu konuşalım dmde
O öyle değil güvenir
Senin ne işin var onların yaninda
Benim amacım biraz daha benimkini görmek tabiki bir işim yok keşke en baştan maç izlemeye kafeye götürmeseydi
Saat erkendi bıraktığı saat
Seninki seninle vakit geçirmek ıstemiyo anlasilan
Sık boğaz etmemek için ona söylemiyorum birsey ama bilmiyorum sürekli görüşüyoruz tabiki arkadaşlarıylada buluşabilir ama insan bence sevdiğini birinci sırada tutar görmek ister ayrılmak istemez değişik
Sürekli ne kadar mesela
İki ginde bir çalışıuor iki çalış iki izin yapıyor ama bence seviyorum diyosa inean ssevdiğinr daha çok vakit ayırır yanlışmı düşünüyorum
Doğru dusunuyosun öncelik sen olmalısın sen Degil sen Sıkıntı var demekki
Tamam hep benle olsunda demiyorum ama yanınd aolmak istediğimi biliyodu
O her an olmanı istemiyo
Ve saat 1 i geçti hala arkadaşlarıyla ben olsaydım şu anda dışarda bana neler derdi
Siz ne kadardir berabersiniz
Bir yıl olacak birde ciddi düşünğyor yaza teklif edeceğini söylğyor
Etmez Knk
Söyledin mi içmek istiyorum diye
Hayır ama arabada başladı yani eve bırakırken hadi sen eve artık diye maça izlemeye kafeye niye götürdü ozmaan iki tane arkadaşı vardı benim amacım biraz daha onla vakit geçirmekti
Anladım söyleseydin keşke peki aranız nasıl
Yani biliyordu onla vakit. Geçirmek istediğimi arkadaşıarına nazı geçiyor beni sevseydi beni her anında isterdi görmek isterdi
Keşke en baştan maça götürmeseydi
Anladım peki ayrıca sorum olacak gizlisin nasıl yapalım