AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
hahah yandın sen, ünlü olursa ne kızlar var sana mı bakıcak :D
herşey tip değil canım :)
Dün bana öyle dedin benim sorumda.. Tipsizsiniz dedin... Şimdi de her şey tip değil diyorsun? Neye inanayım?
ben sana niye tipsizsin diyim ya at bakim linki hangi soruymuş o
Kaldırıldı sorum.. kendi fotoğrafımı koydum 3. şahıslar dedi onların da izni vardı ama ks sağolsun yine adaletini gösterdi.. Tutan soruyu erkek bir yetkili kaldırdı muhtemelen.
https://i.hizliresim.com/N9VP7k.jpg
dedimya ben sana tatlı çocuksun diye :)
Yoooo demedin^^ Ama şimdi bunu dediğin için demiş sayıyorum...:P
hayır ya dedim eminim
Demediğini net hatırlıyorum ya.. Kötü diyenlerin hepsinin fotoğrafına baktım ben.. Attım hafızaya^^
Neyse, bakma üstte yazdığıma işin bayaaaa zor ama tabii ünlü oldu diye kesinlikle bırakacak değil.. Sana bağlı her şey..
haklısın sen fotodaki sağdaki çocuk değil misin
evet.. :D
e tamam işte dedimya gülüşün tatlı diye :)
Neyse pekii öyle diyorsan öyledir... :D
hem sevgilini çok seviyorsun hem de başka bir erkeğe gülüşün tatlı diye yorum yapıyorsun enteresansın yani
O olay farklı @tugbaediz Dün aramızda geçen bir muhabbet vardı
yanlış anlama hemen @tugbaediz aynen @volkankimki haklı dünden kalan bir muhabbet
hangi dizi biz de bir bakalım :D
Ayrıl o zaman ne diyelim.
Senin sevgilin ünlü oluyorsa ben de tarantino'yum.
senden bir bk olmaz :D
senden de tam bir b*k olur :D
olsun o da bişey :D
* hadi.
birakirsa kendi esekligi olur.
bırakmıcak inşallah :)
birakirsa bir 10 sene onune gelene atlar. sonra iktidarsizlik selam eder. onu asmak icin ilac alir. tabi yaninda eroindir falan.
devami 27 yasinda eroinden olen unluler,
Anlaşılan sevgiliye güven sıfır
ya aslında bu benim kendimle olan çelişkim
Kkendinden emin ol ezik durma bu endişeni de belli etme
Uzulme ya. falim cigne yildiz ol.
Allaaahıııım :)
:DD
Zamanı gelince o seni bırakır zaten..
neden bıraksın ki
Kendini rezil ediosun sadece
neden ki
Nedir bu ajitasyonlar ondan uzaklasma trioleri filan turk filmi gibi. Bak kizim adam gidecekse gitsin daha iyi sonra gitmesinden akisina birak bazen bazi seyler ileride hayirli bir hayatin olmasi icin olur allah yolunu ciIo sen bisi degistrme ama tetikte ol yeter
Sonra senn kuruntularin senn fikirlerinden dolayi iliski bitti diye sacmalicak s3n aynen devam et tetikte oooooool
Kişiyi görseydik bişeyler derdik :)
kişiyle ne alakası var sarışın renkli gözlü uzun boylu işte bizim tipler benziyo da boy da sıkıntı var :)
ondan demedim neyse sana kolay gelsin :D
pf bırak ünlü falan olmaz figüranlıktan kim ünlü olmuş
figüran değil konservatuar öğrencisi ve tiyatrocu ayrıca ana karakter oynucak
bak şimdi ünlülük nedir facebook sayfanın en az 10 bin olmasıdır tiyatro izleyen insanların facesimi var bırak boşver fox tvnin dandik dizilerinde oynayanlar fame olamaz
fox tv de de oynamıyo starda oynucak ve izlemedin eğitim hayatıyla ilgili yorum yapma bence
:) sevgilisi ünlü olacak diye heyecan yapan sensin ben 300 binlik hayran sayfası kapanmış bir adamım aynı zamanda rapperim benim sevgilim ne yapsın yaptığım iş genç güzel kızlara hitap ediyor?
O çocuk seni bırakır...
niye bıraksın beni yaaaa :( moralimi bozma destek ver biraz
Gerçeği söylüyor, yalan yere destek olmaktansa.
Eyvallah
@fatihmert
Dost aci söyler..
Kanmam doğru söylemiş.
Hayırlısı
amin
Bence ünlü olursa bu tipe bakmaz:))
30 yaşına gelmişsin hala insanları tipiyle yargılıyorsun. Boşuna dememişler akıl yaşta değil diye. Ayrıca bir göz doktoruna görün bence.
@ehvenişer hangi ünlü olmuş kişi karısını boşamamış? Sevgilisini bırakmamış?
Evet bence bu kız çirkin , ünlü adam bunu yanında gezdirmez.
Haklı da.
30 yaşına gelmedim ayrıca , daha 26yım , ayrıca benim şirketim her 3 ayda bir sağlık kontrolü yapıyor merak etme :)
Küçücük yaşınla , fındık kadar beyninle , olmayan kariyerinle gelme karşıma...
:) çok teşekkür ederim @ehvenişer
Rica ederim sen bakma bunlara :-)
Mustafa Ceceliyi örnek gösterebilirim. Kendisi adam gibi adam. Evli, çocuğu da var. Herkes Acun mu?
Bir Mustafa ceceli vardır:) Ama geri kalan ayrılıyor boşuyor :))
Ayrıca o şarkıcı ,
Bu oyuncu olunca sahnede öpüşecek sevişecek:) Kaldırabilcek mi bu hanım kızımız?:))
@ehvenişer
Orasını bilemeyiz. Ben konuyu tipe bağlamana tepki gösterdim.
@ehvenişer kız cidden çirkin ama...
ben güzelliğime güveniyorum canım sen kendi derdine yan
sevgilim o rollere girmiyo canım anlaşması var merak etme baştan konuştuk biz onları
Güzelliğim dediğin bu resimdeki ise
Bence güvenin boşa
Bana gelince , ben iş adamıyım öyle karı kızla pek işim olmaz. Olursa da istediğimi alırım ben sen dert etme:)
Ama sen ciddi çirkinsin.
O cildin filan baya pütürlü gördüm... hoş değil...
ben güzel bir kızım sen dert etme benim güzelliğimi tartışmak sana kalmadı ben güveniyorum ve bundada haklı olduğumu görüyorum canım
Canım demezsen sevinirim , iğrendiğim bir kelimedir:)
Güzelliğini tartışmıyorum ben zaten... Sadece bu özgüvenin iki gün sonra senin burada ağlamana yakarmanan neden olacak ondan söylüuyopum..
kolay kolay ağlamam ben merak etme
Sevgilinde ünlü olmayacak zaten merak etmiyorum:)))
@İkista kızın güzel olmadığını düşünebilirsin ama çok sert bir şekilde dile getirmişsin biraz ayıp etmişsin kızlar böyle şeylere çok kırılır çok üzülür takmıyorum dediğine bakma kafasına takmıştır bence yanlış yapmışsın beyefendi kişiliğine yakışmamış.
@tugbaediz eğer gerçekten kırıldıysa özür dilerim tabiki.
Ama bana pek bir egolu geldi , bu yüzden bu denli sert konuştum.
Kendini nasıl görüyor bilmiyorum , ama önemli olanın kendini nasıl gördüğü değil insanların seni nasıl gördüğüdür. Bunu atlıyor sanırım bu arkadaş.
Kafasına taktığını pek sanmam , kendine çok güveniyor , ama güvendiği dağlara kar yağmaz umarım
altta kalmamak için öyle söylemiştir napsın ki bence güçlü görünmeye çalışıyor sadece açıkçası bana bile güzel olduğumu söylyorlar ama hiç kendime bu kadar çok güvenemedim.
benim için insanların ne düşündüğü o kadar da önemli değildir ben kendime güveniyosam olay bitmiştir ha bir insanın güzelliğinin bozı-ulması için bir sevilcenin yettiğinide biliyorum ama beni tanımıyosunuz o yüzden neden egomun yüksek olduğunu bilmiyosunuz yanlış anlamayın zengin bir ailenin kızı felan değilim o açıdan söylemedim yani beni tanımıyosunuz diye
@tugbaediz Altta kalmamak ya da üste çıkmak değil ki konu, ben gerçekleri söyledim, ki gerçekleri bence kendi de biliyor, ama bazen insan gerçeklere kendi bile inanmak istemez, sanırım o arkadaşta bu yolda. Güçlü gözükmesi gereken ben değilim , hayata karşı güçlü gözükmesi lazım. Biraz da ayaklarının yere basması ve herşeyin güzellik olmadığını kabul etmesi şart...
bölüm başı ne kadar alıyor? ben onu merak ettim
O işler öyle olmuyo iste
Sevgilin bana benziyordu galiba?
yok pek benzemiyo
:)) aman dikkat et pek sıkma çocuğu :(
artık öyle yapıcam :)
://
#işinzor :)
bilem mi :(
yeni ortam yeni sevgililer...
yok öyle bişey
Hayırlısı belki hiç ilerlemez.