+1 yılbak ablacığım saçmalamışsın gerçekten. adamı sveiyosun o da seni seviyor daha nolsun. ünlü olcakmıs da bilmem neymiş. bırak orasına o karar versin. zaten ünlü olduğu için ya da sebep her neyse seni terkedecekse değmez biri dersin unutmaya calısırsan ama daha ortada sna karsı hiçbir olumsuz davranısı yokken neden kendinden uzaklaştırıyorsun. benim sevdiğim kadın da aynını yapıyor. siz manyakmısınız tüm kadınlar kızlar yaaa. bırakın erkeğiniz sizi sevsin siz de onu sevin keyfini çıkarın. böyle sacma sebeplerle aşkınıza engel olmayın lütfen
17 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama kendimle çelişkiye giriyorum
- +1 yıl
ablacığım bak ben körkütük bir aşık olarak sana beddua ederim eğer sevginizi yasamanıza durduk yere anlamsız mani koyarsan. bugün cuma vallahi beddua ederim:)))
- +1 yıl
ya hayır yapma :) tamam tamam hatalarımı telafi edicem
- +1 yıl
şimdi affettim. sen de ban dua et su mübarek cuma günü sevdiğime kavusup mutlu olayım diye. et ama haaaa. sadece okuyup tamam deme. inşallah bu abim de sevdiğine kavusur mutlu olur de hadi:))) dedin mi
- +1 yıl
valla dedim Allah kabul etsin :)
- +1 yıl
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. KENDİNE İYİ BAK.
- +1 yıl
cümlemizden :) sende kendine iyi bak arkadaşım
En İyi Cevaplar
mantıklı düşündüğünde ben onu tanıdım ve böyle bir şey yapmaz diyorsan yapmayacağını bilmelisin, ama endişelerin de gayet normal. Bence kuşkularından erkek arkadaşına da bahsetmelisin, seni rahatlatacak en uygun kişi o, ayrıca korkularını bildiği takdirde sana karşı yanlış yapmamaya çalışacaktir.
10 Yorumla
+1 yılBak. Ne düşünürsen o olurmuş herşeyin iyi olacağını düşün. Zaten sana evleniriz gibi şeyler diyosa seni seviyodur bir erkek kolay kolay evlenelim demez he para değiştirirmi bilemem sen bilebilirsin ama. Karakteri sağlamsa değişmez emin ol. Sen bu hayalini destekle madem hayaliyş bırak hevesini alsın. Sen dua et sadece ve kalbini temiz tut
12 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim elimdn geleni yapıcam
- +1 yıl
Rica ederim :) sıkma canını
+1 yılünlüler sevemez diye bir şey yok ki... içlerinde ünlü olmayan insanlarla evlenip çok çok mutlu olanları var. sen onu bırak da şimdi rol icabı da olsa elin kadınıyla öpüşecek yiyişecek sen de aval aval bakacaksın hatta alkışlayacaksın. bunun derdine yan bence. mezhebin bu derece genişse bişey diyemem tabi
03 Yorumla- +1 yıl
o konuda ta çıkmaya başlarken anlaştık öyle sahneleri kabul etmiyo bende dedim zaten iilerde çocuklarım da izlicek o diziyi istemiyorum böyle şeyler diye geniş bir insan değilim
- +1 yıl
o zaman kariyeri stv de sonlanır dert etme çok ünlü olamaz
- +1 yıl
ben diyeceğimi dedim ona bu rolleri kesinllikle istemiyorum diye onun amacı biraz para kazanıp kenara tmak sonra da evlenmek o yüzden çok istiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılÖncelikle gerçekten seviyorsan sonu bu düşünceleri kafandan at ve herzaman ki gibi yanında ol. Onu böyle düşüncelerle sıkıp boğma. Eğer gerçekten seviyorsa seni para ya da ün onu değiştirmez. Elbette ciddi caydırıcılar ama sen de cazibeni korursan kendine güvenini kaybetmezsen onu da kaybetmezsin ;-) Ancak bu düşüncelerini ona yansıtırsan onu kaybetmen muhtemel. O yüzden bırak her şey olacağına varsın.
Oyuncu olduğunda iyi para sahibi olabilir ama düzgün kız bulma şansı da giderek azalır ;-) Bunu da unutma zaten elinde düzgün bir kız var seviyorda neden bıraksın? Bırakırsa zaten hayatının hatasını yapar. Ünlü olduktan sonra hayatına alacağı insanların hep bir çıkar ilişkisi olacaktır %90 oranla. İşte o zaman o %10'luk insanı bulması çok ama çok zor olacak.15 Yorumla- +1 yıl
o da öyle diyo zaten ben senin gibisini bulamam felan diye para biriktireyim evlenelim istiyo
- +1 yıl
Tamam sesini çıkarma. Bu olumsuz düşünceleri dillendirip onu kendinden soğutma. Şansını zorlama yani kısaca. Olacağına bırak sen onu eskiden olduğu gibi sev. Onun da seni eskisi gibi sevmesini bugün nasıl sağlıyorsan yarın da aynen devam et.
Ünlü oldu diye onu kaybederim korkun artmasın. Bu korkun artarsa fazla ilgi ve değer ya da paranoyaklığın sayesinde onu kaybedersin. Hiç değişmemeye çalış derim ;-) - +1 yıl
Allah tamamına erdirsin inşallah.
- +1 yıl
amin çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. ;-) Umarım bir ömür mutlu olursunuz. Ve onun işi seni gölgede bırakmaz inşallah.
İki kişi arasında sağlam bir sevgi oturmuşsa hiç bir dalga o sevgiyi yıkamayacaktır sen böyle olumsuz düşünürsen bu olumsuzluğun yüzüne ve onun için beslemiş olduğun sevginede yansıyacaktır ve seni bırakmak istenmesede bu tavırların yüzünden belki bırakabilir sevdiğine güvenmelisin...
15 Yorumla- +1 yıl
haklısın hatamı nasıl telafi ederim ki
- +1 yıl
elimden geleni yapıcam
- +1 yıl
amin çok teşekkür ederim
korkmakta haklısın malesef.. normalde birliktelikleri hatta evlilikleri olduğu halde , sette tanıştıklarıyla aşk yaşayan ve evlenenlerin sayısı hiç de az değil.. şu soruyu sor kendine: partnerinin seni o ortamlara girdiğinde aldatmaması için herhangi bir motivasyon unsuru var mı? tabi ki sana olsan sevgisinden başka.. eğer yoksa işin oldukça zor..
Allah yardımcın olsun..12 Yorumla- +1 yıl
amin teşekür ederim hayır unsur yok settekilere bile beni anlatıyomuş şimdiden tanıyolarmış beni yakında hepsiyle tanışcam zaten
- +1 yıl
siz kızlar ne kadar da saf ve temizsiniz... sen yazdıklarımı yanlış anladın sanırım. eğer senin aldatmaması için onu frenleyecek bir şey yoksa , o ortamlar insanların birbirini aldatması için malesef biçilmiş kaftan... işin çok zor.. bunları yazdığım için üzgünüm ama kısa bir magazin haberleri arşiv taraması yaparsan bunların sayısız örneği ile karşılaşırsın..
+1 yılKorkma ya bunların hepsi birer varsayım olan değişen bişey yok sonuçta. sen böyle düşünüp durursan olmayacak olan şeyi oldurursun:) zihnin kandırmacaları sadece. endişe etme. Daha başarılı olması için destek ol sadece😉
15 Yorumla- +1 yıl
afallıyorum bazen gurur duyuyorum bazen beynimin içinde senaryolar üretiyorum
- +1 yıl
Bak farkındasın ne güzel:) o senaryoların hiçbiri gerçek değil. zihin sever bunları ya şu olursa ya böyle olursa diye korkutur. Ama şu an seviyorsanız birbirinizi ımmmhhh daha neye gerek var.
- +1 yıl
haklısın :( ufffff
- +1 yıl
Uff yokk af varr😉
- +1 yıl
:) pekala teşekkür ederim
Bırakmaz inşaALLAH :) eğer senin için o işe koyulmuşsa o işden hep para aldığında inan sen geleceksin aklına. ;) bivdanı, şerefi varsa s;ni bırakmaz merak etme
12 Yorumla- +1 yıl
umarım :) teşekkür ederim
+1 yılSewgilini bu düşüncelerinle sıkma, öz güweni yuksek olmayan insan korkar. Sen onu her yerde taşıyabilecek olduğuna inanıyorsan we ona boyle yansitirsan niye bıraksın? Sen sorularına kıskanclığınla triplernle sıkarsan bırakır
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bıktı çocuk zaten benden
herşeyine katlanıyorsa bırakmaz kardeş emin ol sen destek ol ona arkasında ol hep... yok benimle ilgilenmiyorsun falan diye de sıkma çocuğu sürekli arkasında olduğunu belirt...
16 Yorumla- +1 yıl
:( haklısın ben destek olmak yerine köstek oluyorum
- +1 yıl
hatamı nasıl telafi edebilirim ki ben hep böyle yapıyorum bişeyler yapıp yapıp pişman oluyorum
- +1 yıl
ya şöyle ben şimdi sakinleşiyorum herşey güzel ama bir tepem atıyo dünyayı zehir ediyorum
Ona destek çık ona sevgini hep göstermelisin bu sana bağlar onu ama eğer uzaklaştırmaya çalışırsan başka şeylere itersin onu yapma böyle ve sahiplen onu..
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın artık öyle yapmıcam bana bağlanmasını sağlıcam
ben de yakında ünlü oluyoum bir kaç dizi projesi düşünülüyor bakalım :)
12 Yorumla- +1 yıl
hadi hayırlısı olsun :)
Bakalim dizi tutacak mi? Hemen heveslenmesin.
Haftada 10 dizi yayina giriyor, cikiyor.14 Yorumla- +1 yıl
bu gönül işleri varya orda oynucak
- +1 yıl
sineme bile beni anlatıyosa başka sevgili bulmama gerek yok :)
Denemeden bilemezsin bir dene bakalım değişecek mi bakalım dediklerini yapıp seninle erkenden evlenecek mi
12 Yorumla- +1 yıl
yaza niyetimiz var bakalım inşallah hayırlısıyla
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBizim arkadasta mankenlikten oyunculuga gecis yapti kizdan da ayrildi eger arada guclu bir sevgi yoksa bu is olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
ben sevgisine inanıyorum ya o kadar katlanıyoki bana hala bile öyle
- +1 yıl
sen öyle diyosan öyledir sonuçta tanımıyoruz ikinizide ama dediğim gibi bir yere kadar sonrası sıkıntı olur
+1 yılMerak etme ya Evlensenizde En kötü Acun gibi Olur 11 yıl 2 çocuktan sonra felan..
12 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun ya felaket tellalı gibi :)
- +1 yıl
:)) acı gerçekler
+1 yılHiçbirsey olmaz sevdiksen sonra ;) gönlünü ferah tut sen
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah
Ünlü olursa ailende bu ilişkiyi biliyosa git paparazilere yakalan kaçırmazsın ya da iyice aşık et kendine :))))
12 Yorumla- +1 yıl
bilmeyen yok ya :)
Bir dizinin ana karakteri oldu diye hep böyle gitmicek inş gider hayatı kurtulur. Eğer ki olurda çok meşhur olursa ve gerçekten seni seviyorsa filmlerdeki aşkınızın gücü kötülüğü durdurabiliyorsa seni terk etmez evlenir. Hemende çocuğunuz olur tüm sanat camiasına evliliğiniz ile örnek olursunuz. Bunlar hayal değil inanman yeter
01 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın :)
+1 yılKarakter meselesi dedigin gibi cok seviyosa gitmez ama yakisikli diyosun kendimden yola çıkıyorum hic bir erkek etrafinda kiz olduugunda geri cevirmez o gidici b3nce.
12 Yorumla- +1 yıl
o antalyalı artık öyle ortamlardan nefret ediyo evden işe işten eve giden bir tip ve parmağından yüzüğünü asla çıkarmaz
- +1 yıl
İnşallah bu is. memleket meselesi degil aklinda bulunsun
+1 yılAdamın. düşüncesine bak bide kızın düşüncesine sizler tam bir şeytansınız
21 Yorumla- +1 yıl
ya şeytanlık değil insan bir tuhaf oluyo işte
+1 yılÖn yargılarından kurtulmalısın gerçekten seni seviyorsa bırakmaz erkekler severse tam sever bırakmaz emin ol herşeyin hayırlısı olsun
12 Yorumla- +1 yıl
amin teşekkür ederim hallettik o konuyu :)
- +1 yıl
Sevindim adına
Ben sana bişey diyeyim sevmek ilk önce güvenmektir güven ve akışına bırak eğer öyle seni bırakma gibi bir davranışı olursa o onun karaktersizliği olur
22 Yorumla- +1 yıl
haklısın güvenicem ona şimdi gönlünü almak için fikir verin bana :)
sen besle büyüt adam et, sonra gelsin elin kaşarları yesin çocuğu dimi.
ahh hemşirem, şov dünyası böyledir işte...12 Yorumla- +1 yıl
saçını başını yolar kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartır o kıvılcımın çıktığı yere asetonla baskı uygularım
Benzer olay kiz kardesimin basina geldi sevdigi cocuk spor toto ligine cikinca ve milli takimda oynayinca birden degisti futbolcuda oyuncuda popcuda hepsi ayni. Ne yazik ki karakterlerini satin alan bazi seyler var. Umarim sevdigin insan degismez
01 Yorumla- +1 yıl
umarım :(
OHHHOOOO sen dereyi görmeden paçaları sıvamışın. daha gecelere akacak, klüplere dalacak, çıkışta magazinlere çıkacak, yalanlayacak... sen erkenden bırakma çocuğu alışana kadar yanında ol sonra o seni bırakır zaten :D
01 Yorumla- +1 yıl
yok öyle ortamları sevmez ben derim gidelim diye evde oturalım der zaten bıkmış o ortamlardan
bir arkadaşımın sevgilisi acunun survivor programına katılmıştı. Baya bir fan kitlesi falan oldu çocuğun yarışmadan geldi 1 ay sonra kızı bıraktı. 5 senedir birlikteydiler bide. Sen düşün gerisini..
01 Yorumla- +1 yıl
yuh yani :(
Sırlar Kapısı nda oynuyorsa bişey olmaz merak etme :)
16 Yorumla- +1 yıl
keşke orda oynasa ya :) hiç sesimi çıkarmam ama star da oynuyo
- +1 yıl
:) girsin devlet tiyatrosuna mis işte
- +1 yıl
gönül işlerinde oynucak da isim vermiyim şimdi burdakiler nazar değdirir :)
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Oyunculugunu kabul etmek gerekecek her TTürlü. Bir gün teklif gelir öpüşme vs hepsi vardır reddedemez o yüzden kabuk etmem diyorsan iyi düşün ve diger insanları boşver kendine güven o başka insanlara gidiyorsa kisiliksiz olduğunun kanıtıdır
02 Yorumla- +1 yıl
yok o rollere girmiyo anlaşması var ama yine de alışkın değilimya tuhafıma gidiyo
Afedersin ama salaklik etme kendin ol ha bide sacma sapan kiskancliklara girme cocuk zaten unlu olmus cekemez senin nazini tuzunu
10 YorumlaAdriana Limanın Bile Aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar Hatce diye bir yazı hatırladım :D
21 Yorumla- +1 yıl
bak onu bende hatırladım :D
+1 yılzayıf karkterliyipara söhret başını döndürür çok azı bu süreci başarılı atlatır işin zor
11 Yorumla- +1 yıl
umarım atlatır
akıllı , Sevgilin ünlü olursa sen de ünlü olursun :) şunun sevgilisi diye
16 Yorumla- +1 yıl
:) orası öyle de ne bilim paranoya yapıyorum
- +1 yıl
:) pekala
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Salaklık yaparsan çok fazla Çekmez seni haberin olsun
11 Yorumla- +1 yıl
ooooof onu da biliyorum ama salaklıkta mastır yapıyorum şu an
ilkokul arkadaşım vardı o da ben ünlü olcam falan diyordu... samanyolunda bir dizide asker oldu ve öldü :(
30 YorumlaBu camia adamı yutar derler onemli olan karakter... Kizz baskalariyla öpüşürken gordugunde nasil kaldiracaksin
04 Yorumla- +1 yıl
o konuda anlaşmamızı yaptık o roller yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen o tiple zor tutarsın onu
41 Yorumla- +1 yıl
hah :)
bir zamanlar benimde bir arkim vardı oda seviyordu ama oyuncu oldu seninki gibi kızı bıraktı kız şimdi ewli 4 çocuğu var çocuk hergün bir kızla takılıyor sorunu görünce belirteyim dedim
03 Yorumla- +1 yıl
ateşe körükle gitmek bu olsa gerek
- +1 yıl
yok ya o kadar değil
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=D4Ect46sFsM
hadi geçmiş olsun birilerine
kınalar yakalım elimize
ELLLL SALLA EL SALLAAAA02 Yorumla- +1 yıl
pis :)
- +1 yıl
:DDD
+1 yılÇocuk yakışıklıysa nelerini nelerini bulur kusura bakma ama düşüncem bu şekilde
01 Yorumla- +1 yıl
herşey tip değil
bence parayı ve etrafındaki kızları görünce değişir moralini bozmak istemiyorum ama erkeklerin mayasında var birini görüp kalbindekine sırt çevirmek
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya onu yapsa şimdide yapardı etrafında bir ton kız var yüzüğünü takmadan ortada bile gezmiyo
Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Hayat dönemeclerden ibarettir. Ya zamanı gelince dönersin, ya da yoldan çıkar bitersin..
10 Yorumla
+1 yılyapma öyle zaten seninse gitmez bir yerlere nasibinse kimse ayıramaz
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın :(
Paranoya olma paranoyak ol kanka çünkü bu sinema televizyon işleri insanın önünü bayağı açar. Sevgilinin çevresi genişleyecek, eğer sana aşık değilse ayrılırsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun
Oyunculuk sektörüne yeni girdi ve ana karakteri canlandıracak öyle mi? Bölüm oyuncusu ya da orta kademe oyuncusu olmadan? O kadar kolay değil bu işler.
01 Yorumla- +1 yıl
fgr almıyo o canım zaten konservatuar okuyo ve tiyatro oyuncusu birçok deneyimi var modellik felan da yaptığı için sıkıntı yok
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. ünlü olmasada ayrılır
evlenirsen anca bağlayabilirsin
o zaman ayrılık çok zorlaşır02 Yorumla- +1 yıl
artık evlilikler de bir anlam taşımıyo ki
- +1 yıl
evlilik ailerin rızasını alıp
karşı cinsle cinsel ilişkiye girilmesi
erkeğe maddi sorumluluk yüklenmesi
erkeğin kadın üzerinde hak yüklemesidir
evlilik dışı ilişkilerde ise seni terketmesi durumunda
hiç bir güvencen yoktur
maddi durumu iyi olsun kötü olsun
çıkarlarınız çatışınca veya heves geçince terkedilirsin
evlilikte erkek terketse bile
sen ölünceye kadar sana bakmak zorundadır
ne parası ya ? bölüm başına 1000 lira para alacak 30 bölüm çekmez bile 30 bin lirayı bulunca seni mi bırakacak şaşkın
04 Yorumla- +1 yıl
yükseldiği zaman. s
- +1 yıl
doğru haklısın ne yapmam lazım kendimi kontrol edebilmem için
+1 yılDizi tutup ünlü olursa seni bırakır ama dizi tutmazsa devam edersiniz. Polyannacılık oynamaya gerek yok bu her yerde böyle.
00 Yorumlahangi dizi ya merak ettım
13 Yorumla- +1 yıl
gönül işleri
- +1 yıl
yok değil bu bölüm giricek oyuna
Film Sektörü kadar acımasız bir yer yokdur Rol gereği ya da para için olmadık şeyler yapabiliyorsun Değişir illaki ama bu seni bırakır manasına da gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Sevgisinden eminsen, bu tarz düşüncelerin yanlış güvenmiyor musun?
02 Yorumla- +1 yıl
güveniyorum beni sevdiğini de biliyorum bırakmayacağını da biliyorum ama yine de korkuyorum işte
Korktugun başına gelebilir yüzde10 gelmeme olasılığı var.
01 Yorumla- +1 yıl
artık korkmuyorumn :)
zamanla anlarsın birşey yapmana gerek yok hayırlısı olsun
00 Yorumlairadesi iyi değilse işin stresinden uyusturucuyada baslar tabi yasina göre konusmak lazim
00 Yorumla
+1 yılValla ne yalan söyleyim bende ajanstayım orda işler değişebilir. Benden söylemesi..
02 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı olsun ya
- +1 yıl
aynn
Aksine mutlu olmalısın ona destek çıkmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın :(
gitti çocuk gitti o zaman sen kendini alıştırmaya bak yani
00 YorumlaSeviglinn oynicagı diziyide yazda izlemeyelim ünlü olmasın:)
02 Yorumla- +1 yıl
herkes gönül işlerini izlesin :)
yemişim ünlüsünü
hangi ünlü oluyor
a e ı i o ö u ü
ğ ünlümüydü çıkaramadım asdff02 Yorumla- +1 yıl
oooofffff yapma bunuuuu :D
Eğer gerçekten seviyorsa merak etme seni bırakmaz ama hiç sevmemişse zaten bulmuştur birini.
02 Yorumla- +1 yıl
yok sevdiğine eminim ama insan yine de korkuyo işte
;) gönlünü ferah tut değişmez
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah :)
Merak etme seviyorsa birakmaz:)
12 Yorumla- +1 yıl
umarım :) böyle yorumlar aldığımda kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim :)
sen bu tiple yakışıklı adamı nereden bulacan
biraz ufak salla.42 Yorumla- +1 yıl
:) sen benim sevgilimi gör sonra konuş şekerim
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım