Hoş bir kızsın ama aşırı güzel değilsin. Ve ünlü olmak için farklı bir şeyler yapman gerekir. Miss Turkey güzelleri bile bir şey yapmadıkları zaman unutuluyor. Ayrıca ünlü olmak için güzel olmana da gerek yok. Seni diğerlerinden farklı kılan bir şey bulman gerekiyor.
Güzel birisin umarım istediğin olur. Ama neden ünlü olmak istediğini merak ettim. Çok zengin olmak, çok sevilen olmak, güzelliğini herkese göstermek? Neden yani biraz bahsetsene.
Her ünlü güzel olacak diye bir kaidemi var? :D Biseye benzemeyen cok unlude var piyasada. Türkiye gibi her şeyin torpil olduğu bir ülkede güzelligin veya yeteneğin hiç bir önemi yok, özellikle insanların ünlü olduğu bir sektorde.
. Oyun için Oyunculuk yeteceğin önemli.. şarkıcılık Sesin önemli.. mankenlik için fizik önemli lakin sende bu konuda eksiklik var. ( Benim gözümde tatlı ve çekici bir kadınsın fotoğraflara göre )
Hanımefendi pencerenizin önüne gelip size seranat yapmak ve daha sonra Malaguena Salerosa şarkısı eşliğinde sizinle dans etmek istiyorum. İşte fantezim bu
Abi bu senmisin oy ben öleyim ben niye yaşıyorum estetiğim felan da yok diyor abi ben niye yaşıyorum kendimden soğudum taş gibi gacısın maşşallah nazar değer ama sana ben söyleyim demedi deme
5 duyu organı var bir de hisler var 6. His oluyor bu durumda yüzde 20 üzerinden guxeligin de yorum yapmal gerek bence yüzde 12 gibi duruyor 2 haftalik güzelliğin var
Böyle ev hanımı olursun.. unlü olman için daha bi açılıp saçılman lazım.. hani mesela aleyna tilki'den güzelsin ama aleyna'nın sesi güzel bi yetkinliği var senin de bi özelliğin olmalı
Yanlış anlama, lafım sana değil ama Türkiye'de ünlü olmak için Mal olmak bile yetiyor.
Yani güzellik falan çok çok sonra ki aşamalar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normalsin abartılacak guzellige sahip degilsin yanlış anlama lütfen sadece fikrimi belirttim ünlü olma konusuna gelirsek cevren olması gerekli ve tabiki bunun yaninda para vs deneyim ...
çok donuk bakmışsın ve sanki filtre var ama güzelsin 6,9/10 barbaraya ve adrianaya bile çirkin diyenler sana su vermezler ama jshdjkahjk :D
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adriana Lima bence hiç güzel değil, Abartılıyor burda onları överken beni gömmeye çalışmışsın tatlım ama sana şunu söyliyim çevremde ve gittiğim yerler de bana düşmeyen erkek yok 😅
ve buradaki çoğu kişi ortalama altı insanlara bile çok güzelsin diyen insanlarla kaynıyor ve ben realist yaklaştım fazla hülyalara kapılma derim iyi günler <3
Evet Adriana Lima güzel değil, V. s mankeni diye güzel bulmak zorunda değiliz. Ağızi ve dişleri kocamann çok itticii. Vücudu da güzel değil beli kalin benim vücudum ona bin basarr. Barbara güzel ama çocuksu gelişmeyen tipii varr.
Tatlımm ben burdakilerii takıcakk kadar salakk mıyımmm? Çevremde en yakışıklı erkekler bana gelir. Bu zamana kadar flortlerim de tipsizz erkekk bulamazsınn ☺️En yakışıklilari hep kaparımm. Sen rahat oll