5 yıldır dqnws şarkı eğitimi alıyorum jyp de çalışmaya başladım yeni yeni korecem çok kötü ama çocukluk hayalim sizce olurmuyum iyi bir şarkıcı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şirkette ağır kurallar var 44 kilonun üzerine çıkmama gibi bide ingilizce konuşmama izin vermiyorlar koreceyi öğreneyim diye en az 3 dil bilmeniz gerekiyor
Yaa ben söyledim diye mi bana kızıp değiştirdin fotonu. Yani sensin evet anladım zaten ve güzelsinde ama o duruş tam koreliler gibi bir pozdu güzeldi yani ama onlar daha çok bacak gösteriyor daha mini şortları
Eşimin bir kuzeni var böyle kendini kaptırmış korece öğrenmiş gidixem diyordu o geldi aklıma. Ben gittim diyince kız hemen yapıştı bana dibimden ayrılmıyır sorular soruyordu eşim kıskandı kızın yakınlığından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dene bence
🙏🏻🥲
Japonya ve koreye birkaç kez gittim gezdim çok keyifliydi
🥰💅🏼güzel ya japonya ramenleri çok güzel
Gerçekten güzeldi.
Yaa profil fotoğrafını ünlü bir yıldız sandım o seksi duruş kalçalar filan ilgimi çekti girip baktım senmişsin 🥰
🙏🏻🥰
Yaa ben söyledim diye mi bana kızıp değiştirdin fotonu. Yani sensin evet anladım zaten ve güzelsinde ama o duruş tam koreliler gibi bir pozdu güzeldi yani ama onlar daha çok bacak gösteriyor daha mini şortları
Biz idoller seçmiyoruz şirket seçiyo hayatımızdaki kararları onlar alıyolar
Kendini çok mu kaptırdın ne ne şirketi 🥰😅
😌hayır kaptırmadım
Eşimin bir kuzeni var böyle kendini kaptırmış korece öğrenmiş gidixem diyordu o geldi aklıma. Ben gittim diyince kız hemen yapıştı bana dibimden ayrılmıyır sorular soruyordu eşim kıskandı kızın yakınlığından
Türkiyedeki arkadaşlarımda öyleler hepsi aburcubur bileyler alınca çok mutlu oluyolar özellikle kozmetik
Ahaha 😅🥰 bu ne tatlılık yaa. Olabilir evet küçük şeylerle mutlu olan insanlar var ama türkiyede artık çoğu kişi böyle küçük şeylerle mutlu olmuyor.
Biliyorum ama onlar mutlu oluyolar alıyom bisürü şey elimden geleni yapıyorum
Seni mutlu eden birkaç erkek yokmu peki? Yoksa kızlar mı mutlu edebilir seni
Evet var mutlu eden bisürü insan ben herşeyle mutlu olurum🤪
Hmm bedense aklıma edepsiz şeyler geliyor mutlu etmek için
zor.
🥲🫶🏻
seni görmek isterdim nasıl görünüyorsun