Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçekten hak veriyorum sana düzgün bir insana denk gelmediğini müddetçe ve karşılıklı bir sevgi olmadığı müddetçe Aşkın insana iyi geldiğini söylemek tam bir yalandır üstelik acı mutsuzluk ve psikolojik bunalım verir.
Aşkın etkisi, insanlar arasında farklılık gösterebilir. Bazı insanlar, aşkın olumlu bir etkisi olduğuna inanırken, bazıları bunun böyle olmadığını düşünebilir. Herkesin deneyimleri ve inançları farklıdır. Aşkın insanlar üzerindeki etkisi, kişisel deneyimlere, ilişki türüne ve bireyin duygusal yapısına bağlı olarak değişebilir.
Bu yüzden gerçekten haklısın
Haklısın kötü aşklar insana iyi gelmez, yanlış insana günümüz de çok rastlayan insanlar vardır hem kadın hem erkek, ama daha çok erkek reddediliyor hem de kızlar tarafından
Kızlar içlerinde ki şu "ön yargı" denen şeyi içlerinden atsalar şans verseler o insanı tanısalar aslında iyi bir ilişkiye başlayabilirler ama ne yazık ki seven hiç şans vermiyorlar hayal de "yakışıklı, sağlığına dikkat eden, bakımlı erkek" gerçekte ise "hanzo, ayı, sağlığına dikkat etmeyen bakımsız, şiddet bağımlısı, parası olan erkek"
Ya ne aşkı Kurban olayım sana ya ne aşkı gülüm ya bize kim bakar Yanlış anlama bir şey söyleyeceğim Benim dedem ne derdi biliyor musun rahmetli dedem ask dediğin mercimeği fırına verene kadardır derdi
Aynı ama aşk insana zarar verdiğini düşünüyorum hergun hergun seni seviyorum demekten insan yoruluyor. Aşırı canım cimimlik can sıkıyor sürekli dip dibe olmak insanım canını sıkıyor bence
Emin ol gerçekten öyle İnsanın psikolojisini bozuyor
Evet bence sevgi olmalı ortantli şekilde kimse kimse için olup bitmemeli saygı sevgi güven. Huzur hedeflerin aynı doğrultuda olucak ki sürekli birbirinize aynı soruları sorup durmayasın ben uçak mühendisliği okuyorum sevgilimde genelde ders hakkında konuşuyoruz. Evlenirsekte böyle olucak saçma sapan tiripler bize göre değil
Sırf bunları yaşamamak için 26 yıldır yalnızım ve memnunumda evlenmeyeceğim anasını satayım😁😄😄😄 dağlarda terörist avluya avluyu ölürüm
Güzel
Ama genelde askerlerin piskolojisi bozuk oluyor
Evet maalesef Gerçekten öyle
Kuzenim 10 yılıdır evli 22 yaşında evlendi sözde aşıktı. Şimdi bu sene karsina kardeşim diyor küçük kızı var kızını oldurcekti defolun gidin diyordu kadın yetim gidicek kimsesi yok gitmedi silah doğrultu hatta annesi Komutanını aradı geldi konuştu onunla kafayımi yedin falan dediler kendi küçük kızını oldurcekti
Aşk ne kadar acı çektirsene insanları çok faydası vardır özellikle de vücuduna.
Bir kere aşık olan insanda kalp hastalıkları azalır.
Felç olma riski azalır
Mutluluk hormonu dediğimiz dopamin ve serotonin salgılar.
Ömrü uzatır. Cilde canlılık ve duruluk verir
Tansiyonu ve kolesterolü düşürür.
Üreme isteğini arttırır
Hafızalı becerilerinin atmasını sağlar.
İştah azalır. Ve daha neler neler... Sadece yanlış kişiye denk geldik emin ol günün birinde doğru kişiye denk geleceğiz o zaman da Aşkın en doruklarını yaşayacağız
Aşk acısı ölüme kadar götürür
Cevap
27Cevap
Evet insanın kimyasını bozduğu için iyi geldiğini düşünmüyorum..
Aşık olmak ile aşkı yaşamak arasında fark var.. Hangi tarafta durduğuna göre değişir..
Seni anlayan bir insan olmazsa aşk boştur
Hayır gerçek aşk insana iyi gelir.. iyi gelmeyen ise gidip de boş ve yanlış kişilerin peşinde koşmak ve takıntı yapmaktır
Aşk başlarda iyide sonradan çok acı çektiriyor hiç bulaşmayan birisi çok şanslı
Evet katılıyorum
Benim fizyolojik agrılarım nile eşimden sonra geçti eskiden full hasta olurdum artık hasta olmuyorum mental ağrılarım yok
sacma span iliski yasadik diye askin iyi gelmedigini söylemeye gerek yok ask ayni ask haksizsin
Psikolojisi güçlü, aşktan çıkarını sağlamasını bilen insanlar için aşk iyi gelebilir.
İyi gelmesine iyi geliyor da, kötü gelmeye başlayınca iki katı kötü geliyor. :D
Aşk hiç bir insana iyi gelmez. Kendine dışardan bakabilse keşke 😂
Haksizsin aşk iyi gelebilir ama ben aşktan kaçıyorum sjcndnxn
Doğru insan olursa bir sıkıntı olmaz güzel olur
Aşk kesinlikle insana iyi gelir birinin sana değer verdiğini bilmek birinin mutluluğuyla mutlu olmak gördüğün her güzelliği hayatındaki mutluluklarını onunla paylaşmak aşk bütün hayatını hayata bakışını ve kendini güzelleştirir. Bilimsel
Hangi hastalık insana iyi gelir ki buda bi tur hastalik
Çok haklısın sonra sen üzülüyorsun.
Son derece haklisin. Mantik on planda olmali
Gerçekten de aşk varsa her iki insanda da ilaç gibi geliyor
Aşk yoktur Libido vardır
Aşırı duygusallık hüzün getirdiğine inanıyorum
Çünkü aşırı sevmek zarar veriyor takıntı haline getirmek
Kişiden kişiye değişir
bende istiyorum aşkk <3
Bence karşındaki insana bagli
Bütğn yaraların sebebi aşk
Aşk bir hastalık bence
Ask getirmez götürür
Iliski guzel giderken cok guzel ama kavga veya bka sarinca bitmeye yakin vs aşırı aci cektiriyor
baslarda bayag saglam motive ediyor karsilikli ise
Çok haklsın 😅
Kız haklı beyler dağılın
adamın anasını ağlatıyor
Doğru kişiyle iyi gelebilir bence
Doğru kişi yok
Evet
Mükemmel insanlar herzaman yanlıştır
Mükemmelim bence Celal Şengör de kedisi dışında herkesi cahil görüyor bende kendim dışındaki herkes benim kadar mükemmel olamaz
Öyleyim cahiler hayatımı mahvediyor. Günümüzde dünyanın 98 cahil. Oyuzden bekariz mutluyuz paramız var rahat uyuya biliyoruz cahil biri parasıyla gösteriş yapar günümüzun kızları ınstagram da bunu aldım şunu aldım diye paylaşıyor. Gostrmedik yerleri kalmadı bu cahil insanlar dışarda hayvanlar gibi ciftlesiyorlar. Saygın oturmasını kalkmasını bilen. Kitap okuyan sosyal medyala işi olmayan düzgün edepli bir insan yok biz böyleyiz açık biriyim edepli giyiniyoruz takım elbise giyoryoruz diz altında etek giyoruz küfür etmiyoruz diye biz cahil oluyoruz kimseyele cinselik yaşamıyoruz dize özgüvensiz oluyoruz benim gibi bir ailede büyümüş edepli terbiyeli bir erkek görmedim edep terbiye artık cahilik olarak görülüyor asıl cahiler için.
Söylediklerinde çok doğru söylediğin düşündüğün şeyler'de var ama çok yanlış olan şeyler'de var mesela cahillikten bahsederken sende kendini mükemmel görmek zorunda değilsin bak herkesin eksiği var işte dünyanın %98i cahil demek ne kadar yanlış sence peki bu doğru mu dünyanın en çok seninde söylediğin gibi merhamet edep güzellik iyilik iman dürüslük ve şahsiyet gibi birçok kavrama ihtiyacı var bunları konuşurken bizde olmayanları'da unutmamak lazım dürüst dürüst bir şekilde vijdan muasebesi yapmak gerekir
Evet karşık çünkü babam dışında düzgün insan görmedim annem bile bana çok ters biri
Evet..
Yenimi asik oldun peki?
Yok
Ama iyisine denk gelirsen
Aşk diye bişey yok
Haksizsin
Karşılıklı ilişkiye bağlı bence
Seks daha iyi gelir
Haksızsın derdim
Kişiye bagli knk
çok iyi geliyor sanki bir ilac
haklıısn