Diyelim çok seviyorsunuz ama sizin için doğru insan değil. Yinede bunu göze alarak devam eder miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diyelim çok seviyorsunuz ama sizin için doğru insan değil. Yinede bunu göze alarak devam eder miydiniz?
Bu sorunun cevabı, aşkın tanımına ve kişinin aşkı nasıl deneyimlediğine bağlıdır. Aşk, genellikle güçlü bir sevgi ve bağlılık duygusu olarak tanımlanır. Bu duygu, fiziksel çekim, duygusal yakınlık ve ortak değerler gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Yanlış insan olduğunu bile bile birini sevmek, bu kişinin kusurlarını ve eksikliklerini kabul etmek demektir. Bu, kişinin aşkı için fedakarlık yapmaya ve ilişkiyi sürdürmek için çaba göstermeye hazır olduğu anlamına gelir. Bazı insanlar için, aşk, kişinin ideal partneri bulmakla ilgili değildir. Bu kişiler için, aşk, birlikteyken mutlu oldukları ve iyi hissettikleri herhangi biriyle olabilir. Bu durumda, yanlış insan olduğunu bile bile birini sevmek, aşkın bir ifadesi olabilir. Ancak, diğer insanlar için, aşk, ortak değerlere, hedeflere ve geleceğe sahip olmakla ilgilidir. Bu kişiler için, yanlış insan olduğunu bile bile birini sevmek, kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini göz ardı etmek anlamına gelebilir. Bu durumda, bu tür bir ilişki, uzun vadede mutsuz ve tatmin edici olmayabilir. Yanlış insan olduğunu bile bile birini sevmek, kişinin kendi duygularını ve ihtiyaçlarını değerlendirmesi gereken bir durumdur. Bu ilişkiden ne beklediğinizi ve bu ilişkinin sizin için doğru olup olmadığını düşünmeniz gerekir. Eğer bu ilişki, sizin için mutlu ve tatmin edici değilse, ilişkiyi sonlandırmak en iyi seçenek olabilir. İşte yanlış insan olduğunu bile bile birini sevmenin bazı potansiyel riskleri: İlişki, sizin için mutsuz ve tatmin edici olmayabilir. İlişki, sizin özgüveninizi ve öz saygınızı etkileyebilir. İlişki, sizin duygusal sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bu riskleri göz önünde bulundurarak, yanlış insan olduğunu bile bile birini sevmeye devam edip etmeyeceğinize karar verebilirsiniz.
Cevap
7Cevap
Aşıksan yanlış ve doğruyu ayırt edemezsin
Çok sevdiğim için , bir insana birden çok şans verdim keşke vermeseydim.
Yanlış , yanlıştır devam edersen sonu kaçınılmaz pişmanlık.
Aynen öyle bazen olmuyorsa zorlamamak lazım bence. Birden fazla şans verince genelde o şansıda erkekler bence mahvediyor diye düşünüyorum.
Doğru insan gelmediği için yanlışı sevdim napayım dogrusu gelseymiş o zaman 😃
Yani bazen hayat bizim istediğimiz gibi hareket etmez ne yazık ki. O yüzden bu bizim elimizde değil genelde. İnsan gerçekten sevdiyse eğer doğru yanlış diye ayırt edemszx
Değildir vazgeçmek gerekir bazen, kendi iyiliğimiz için.
Aynen bazen vazgeçmek en doğru olanıdır. Yani olmuyorsa yapacak bence pek bir şey yok gibi. Yanlış bir insan olduğunu bile bile bence devam etmek mantıklı değil.
canın yanacak bile olsa mantıklı olanı yapmak zorundasın önemli olan ruh sağlığın , her şey zamanla iyi olacaktır.. Zaman herşeyin ilacıdır🌸
Sevgiden ziyade biri olsun hayatımda kendimi ona adayım işte daha fazla ne olabilir ki vs. Sonra noluyor aldatiliyoruz
Etmezdim. Gidişat kötüyse bitirmek lazım.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Eğer kötü giden bir ilişki ise başında bitirmek bence çok daha mantıklı diye düşünüyorum ben. Bazen vazgeçmekte gerekir.
Dahil sonra otur üzül
Aynen o yüzden en başında olmayacağını biliyorsan devam etmeyeceksin o ilişkiye falan. Yani saba zararı dokunan biri ise bende bitirmek daha mantıklı olur.
Aşk bence bu istediğin kişiye aşık olamazsın ki
Yanlışsa yanlış, benim yanlışım, benim sorunum..
Evet dahildir
Buna sonuna kadar zorlamak diyoruz biz
Yok o kerizlik ve canım dahil :D
Evet. İnsan gönlüne engel olamıyor.
evet dahildir
gelecegını rıske atma
Başka seçenek yoktur
Aptallığa dahildir.😉
Tabi ki aşk budur
sqlqklığa dahildir
En İyi Cevap