AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende inanmıyorum.
Hele redpill gözümü açtıktan sonra artık hayatı her şeyi çok net görebiliyorum sevgiye inanmıyorum.
Kadın erkeğin gücüne aşık olur erkeğe değil.
Güç kaybetmeye başladığında arzusunu da kaybedersin.
Aynen öyle tam olarak o
Yaratılış gerçeği de tam olarak böyle değil midir? Bunun redpill gözüyle alakası yok ki
Evet öyledir kabul etmelisiniz, kadın üremek için erkek arar sevecek erkek değil
Aslında kötü bir şey yok doğa kanunu ama işte bilmeyip hüsran olanlar var
Doğduğumdan bu yana ailem çevrem diziler vs hep hiçbir karşılık olmadan birbirini sevmesi bağlanması olarak gösterdi. Beynimizi yıkadılar.
23 yaşında bu farkındalığı kazanınca kadınlara ilgim büyük oranda azaldı.
Bunu kabul ettirebilmeniz için
Tüm medya TV sanatçı ve sözü geçen herkesi konuşturmanız gerekiyor
Var zaten araştırır oku ve izle
Araştır*
Ben biliyorum hepsini zaten
Kadın erkek kımsenın sevgısıne ınanmıyorum Allah ın sevdıgı kulu olayım aılem olsun kedılerım olsun yeter
Bir erkek gerçekten sever, bak doğru erkek ama binde bir olsa bile onla karşılaşsan sever ama bir kadının asla gerçekten sevdiğini sevebileceğini düşünmüyorum
Cok yanlış bır dusunce kım nerden yara alıyorsa onu kotuluyor basıt işte gercekden seven bulmak cok zordur rast gelmesıde cok zor bır erkek gercekden sever dıyemezsın bunun dogru olmadıgını sende bılıyosun iki cinstede gercekden seven bulmak cok zor
Zorluğu erkek için dedim ama hiçbir kadın çocuğundan başka erkeği sevmez, o özellik yoktur buna çok defa şahit oldum
Sen şahit olmuşsun işte bak dedıgıme geldık herkes hayatta neye şahit olduysa onu savunuyor ama dogru bu degıl bende neler gordum ama hala dıyorum kı ıkı cinstede pislik çok
Doğa denen Bir şey var erkek ve kadın doğası, kadın üreyecek erkek arar sevecek değil
Bu bilimsel bir gerçeklik, evrim vs
Ya ne evrimi ne dıyosun sen aldatmak bıle normalleştı yok genetıkde oda buda yüregı olmayanların lafları hep bunlar seven gercekden seven zaten bellı olur gercekden sevenle sevmeyende cok kolay fark edılır tabı ne ıstedıgıne baglı dış gorunuş istersen sonunda aldatılırsın ve bunu hak edersınde ama tamamen karakterı için sevmişsen aldatılsanda o onun krktersızlıgıdır sevmek mı kalmış herkes başka seylerın peşinde neyse ya tamam
Bilimsel veriden başka gerçeklik var da haberim mi yok? Sadece işine gelmiyor başka bir şey değil. Yeri gelince inanirsin her şeye ama buna nedense yok. Her şey yalan o zaman bilimsel olan?
Konudan uzaksın
Krkterı olmayan aldatır aldatanda bunu kabullenemez sevemeyen kabullenemez krktersız oldugunu ve sacma sapan şeyler uydurur bunu kabullenmek çok zordur cunku herkesın yuregı yok sevmeye krkter desen araki bulasın neyse hastayım ben ıyı geceler
Yoo ben çok sevdim. Kadınlar da sever niye sevmesin ne oldu da böyle diyorsun ki
Bak bir erkek kadını sevse onu olduğu gibi sever yani özünü sever ama kadın gücü sever erkeği değil, onun imkanını ve ona sunduğu şeyleri sever ve sadece çocuklarını severler
Niye zengin misin ki o yüzden insanların sana yaklaştığını düşünüyorsun? Öyle bir şey yok çocuğunu da sever onu da sever eğer severek evlendiyse... Para için evlenenler de var tabi ama herkes değil. Villan lüks araban falan yoksa altında yanındaki insanın para için yanında olmadığı kesindir
Güç sadece zenginlik değildir, yakışıklılik da olabilir sosyal statü de, o yüzden eminim ki bunlardan biri için yanindadir kadın bir erkeğin
Bunlar için yanındaysa kadın hiç terk etmez yakışıklılık içinse yaşlanasıya kadar bekler belki... Bence sen sevilmediğine bahane arıyorsun. Kadınlar sever ve sevilmek ister. Bu kadar basit aslında... Çoğu erkek bunu beceremiyor. Bir kadına nasıl yaklaşacağını bilmiyor. Kadınlar duygusal varlıklar... Statü diyorsan yine zenginliğe çıkar statü sahibi olup da fakir olan insan mı var? Kalanlar statü falan değil kendini yüksek görmektir sadece...
Güce tapiyorsunuz sonuç olarak yani paraya, sadece ilgi istersiniz başka bir şey değil üzgünüm gerçekler
Paraya yapıyor olsam ben beni seven milyoner insana giderdim hiçbir şeyi olmayan erkeğe değil. İlgi isteriz evet. İlgi istemenin sorunu ne? İlgi istemeyecek kadın arıyorsan yapay bir kadın al oturt eve... İnsanın sevdiği insanın ilgisini beklemesinde ne sorun var? Konu sadece ilgi olsa kadın gören tonla erkek koşturuyor zaten ilgi bulmak zor değil ki :) biz sevdiğimiz insandan istiyoruz
Gücün farklı çeşitleri var diyorum
Sürekli ilgi ve sevgi verilmez bunu diyorum
Demek ki yeterince sevmiyorsun... Muhtemelen biri seni ilgisiz olduğun için terk etti bahane arıyorsun :) ben ne durumlarda ilgimi de sevgimi de verdim. Ben verebiliyorsam o da verebilir. Adamdan para beklememişim, statü beklememişim, yakışıklılık beklememişim, güç sağlayan her neyse onu beklememişim. Hatta bana bunları sağlayabilecek biri de varken onun için elimin tersi ile itmişim. Sadece ilgi ve sevgi beklemişim ve bunu bile çok görecek. Neden seveyim o zaman onu? İnsanlar istiyor ki hiçbir şey yapmasın ama sevilsin. Koşulsuz. Çocuklar bile koşulsuz bu kadar sevgi alamaz.
Haklısın. Ben kimseyi sevmem. Zevkime bakarım.
Bende erkeklere inanmıyorum
Klişe ve yalan gibi gelebilir ama bir erkek gerçekten sevdi mi sever, kadın gibi güç değil onun kendisini sever, binde bir olsa bile denk gelse dediğimi anlarsın
Hiç sanmıyorum.
Sanada denk gelsin anla
Anlatamam o yüzden
önceden bir olay mı yaşadın
Olabilir tabi herkesin vardır tecrübeleri ama hâlâ gördüğüm bir şey
ama her kadınıda aynı kefeye koyamazsın
Bu öyle bir şey değil, kadınlarda öyle bir özellik yok, sevecekleri tek erkek çocuklarıdir
bir kadının sevgisine inanmıyorum yazmışsın aynı kefeye koyamazsın her kadın yalancı değildir
Yalan falan değil ben içgüdüyu diyorum, konuyu anlamamışsin
Yalanlik bir durum yok
Detay verir misiniz
Kadınlar erkeği sevmez, ondan faydalanmak için sevmiş ve arzulamış rolü yapar, onlar sadece çocuklarını sever böyle düşünüyorum
Düsüncene saygı duyuyorum yasadıgımız seyler düsüncelerimizi sekillendiriyor bu dediginiz seyin kadını erkeği yok bence cünkü bunu yapan kadın da cok erkekte ama herkes böyle diyemeyiz
Evet erkek de çok ama kadında öyle bir özellik yok fark burada, sadece çocuklarını ve gücü severler o kadar
Ben hem kadın icin hem erkek icin de güzel seven insanların olduguna inanıyorum denk gelmesi mesele sanırım
Ben maalesef inanamıyorum artık
Erkek sever ona inanabilirsin
Benim pek inanasım yok artık ama genelleme yapmak istemem