Benim iki yıllık bı iliksim var. ciddi olarak düşünüyorduk. ailesiyle de tanıştım ama erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merrhametli çok yardımsever güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç duzelmedi. genel olarak bana tavırları kötü. buyuk Tartissak kufreder hakaret eder. her durumda kendini haklı görür. ozel günleri takmaz. kötü gunlerinde öyle yanında olmaz. ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. dogum gününün kutlanmasını çok ister. beni dinlemez sadece kendinin dinlenilmesini ister. fikirlerimi almaz öyle değer kıymet vermez. hep haklıdır hiç özür dilemez. tartisssak eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. cok şey var daha da narsist olduğunu düşünüyorum. böyle biriyle evlilik olur mu gerçekten?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O zaman niye erkek arkadaşın evlenmeyeceksen böyle söyleneceksen niye erkek arkadaşın
Seviyorsun ama böyle şeyler yaşanınca soguyorsun evlenmek istemiyorsun çok kararsız kalıyorsun duzelecegini umuyorsun ama öyle olmuyor
Bu işler öyle oluyor hep zaten önce iyi görünüyor sonra da böyle oluyor bir de sana bakmak gerekiyor sen nasılsın hep karşı taraf hep karşı taraf kendimize gelince hiç bir şey yok erkek arkadaşın varsa evlenmek için var seviyorsan evlenmek için var sevgili aşkım cizim bebeğim ben sensiz yapamıyorum ölüyorum bitiyorum diyorsan evlenmek için normal de olan bu ama anormal de olan bunları diyip evlenmemek söylenmek şikayet etmek var biz çok çeviyoruz evlenecez seks yapıyoruz sonra bakıyorsun ne oldu olmadı hani seviyordun evlenecektin ilk başta canım cicim hayatım sonra küfürler şikayetler hani seviyordun sonradan mı kötü oldu 10 yıl beraber ol sevgili adı altında sonra kalk ben seni tanıyamamışım dee 10 yıl da tanıyamadıysan nye 10 yıl berabersin ya da 2 3 yıl beraber ol farketmiyor tanımak için kaç yıl beklemen gerekiyor her zaman derim sevglilik flört bunlar yoktur bunlar seks ilişkisidir ayşe fatmanın sevgilisi var benim neden olması kafası vardır işte ben de birilerini sevmek isityorum evlenmek istiyorum kafası var evleniyor sonra boşanıyor kalkıyor ben boşanmak için evlenmedim diyor boşanmak için evlenmişsin ortada zaten neyin şovunu yapıyon sen ne biliyon evliliği çocuk oyuncağı zannettin millet evleniyor dedin millet düğün yapıyor dedin millet evlilik görsün bunlar gösterişten ibaret hormonlarınla hareket ettin beyninle hareket etmedin zaten evlenip boşanıyor sonra artistlik şov yapıyor neyse bu uzar gider zaten ortalığın hali ortada görünen köy klavuz istemez derler görünen köyü de kalkıp haritadan silemezsin onu silemeyeceğine göre bunları da yok olmuyor öyle şeyler diyip silemezsin
Evlenmek için bu yola koyuldum çok alttan aldım hiç bı gün bile ona sıkıntı çıkarmadım hep yanında oldum destek oldum maddi manevi ama gel gör ki seni dinlemeyen sorununu bile sormayan derdini dinlemeyen hasta olduğunda çok umrunda olmayan değer ilgi göstermeyen özel günlerinde bile ağzına sıçan kötü günlerinde yanında olmayan bı adam görüyorsun. bu halini sorunlarina bağlayan bi adam var karşında. gitmek istedim ilk zamanlar bitirdim ama duzelecem dedi düzelmedi. ve ara ara intihar edecem deyince yapamıyorsun gidemiyorsun çabuk çabuk ne yapabilirim der misin bana ailesiyle de tanıştım ama o bana iyi olmadıktan sonra aileyle tanışmanın ne önemi var
Kesinlikle evlenmemen gereken bir erkek modeli. Bu ileride sana psikolojik şiddetin daniskasini yapar ve böyle kişiler ileriye de gidip sana zarar verebilir. İyi düşün bence
Aynen ben de bitirmek istiyorum çünkü çok yoruldum
Evlenmek istiyorsa evlen sonuçta hiç bir insna düzgün değil
Oyle mi diyorsun farklı bı bakış açısı ama yoruluyirsun bı sure sonra
Ya ozaman boş ver çünkü her daim dışarda sana daha çok değer verecek insanlar var. Burcun ne?,
Başak
Gerek yok
Oki doki
Bu kişiden uzaklaş bence
Evet çok sevsen dahi olmuyor