Erkek arkadaşımla evlenmek istiyor muyum emin değilim?

Gelecek cevapları merak ederek bunu yazmaya başlıyorum. Rica ediyorum yazdıklarımı içselleştirip fikrinizi benle paylaşın çünkü ihtiyacım var. 2 yıldır benden 3 yaş küçük biriyle bir ilişki içerisindeyim. Ona ilk yazan kişi benim. Görünüşünden çok etkilenip konuşmaya başlamıştım ve zamanla sevmeye de başladım. Çok uzatmadan şu an içerisinde olduğum duygu durumunu anlatmak istiyorum. Beni bebek gibi seven biri ve bunu gerçekten seviyorum ama kendisini mi yoksa hissettirdiğini mi seviyorum emin değilim. Benimle baştan beri ciddi düşünen biri ama ben zamanla ciddi düşünmeye başladım lakin nasıl anlatsam… İlerde olabilecek şeyler gözümü korkutuyor. Her zaman daha çok kazanacak olan taraf ben olucam. Ben ne kadar yaparsam o kadar yüksek bir hayat standartımız olucak. Buna okey miyim değil miyim emin değilim. Herşeyi kendi halleden biri oldum hep ama bunun sebebi çevremde halleden olmadığı içindi. Karşı tarafın da en az benim kadar olması lazım ( bir şeyleri halletme akıl etme de) ki kendimi serbest bırakayım. Bu enerjiyi ondan alamıyorum. Sadece sevgi yeter mi? Sevgi bitince ilerde elimde kalan doneler neler diye düşününce aklıma gelen net bir şey yok. Sorsanız ben de seviyorum aslında derim ama çocuksu bir ‘seviyorum ‘ mu bu emin değilim. Sevgili olarak kalma isteğim devam ediyor ama ilerlemek de istemiyorum. Gelecek cevapları merakla bekliyorum

Erkek arkadaşımla evlenmek istiyor muyum emin değilim?