Gizli Üye(30-35)+1 yıllütfen bir an önce kendıne gel eşine yazık günah değil mi aldatılmak ne demek sen bılıyor musun o kızda bır hevesle senle konusuyor dıye bırlıkte bır hatanın ucundan tutup götürmeniz gerekmez kızda hata kestirip atmasılazım yapılan bır anlık hatanın farkına varın lutfen ınanın aldatıldıgım ıcın bu nasıl kotu bır duygu bılıyorum eğer eşini sevıyorsan hatandan dön ve bu ALLAH katında da gunah olan bırsey ılla bısey yaşamak gerekmıyor konusmak bıle aklının ona kaymasına sebep olabılır inan çok üzüldüm şimdi. şimdi onla konusuyorsunuz yenıdır dıye her sey sıze gulluk gülistanlık gelir mutlu oldugunuzu sanarsınız ama bır muddet sonra anlıcaksınız ve ıs ısten gecmeden sen anla barı
012 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarınız çok doğru, yaşınızdan daha olgun konuşuyorsunuz. şu an evet heyecanlı oluyor, o aradığı zaman elim ayağıma dolaşıyor. yeni bir heyecan olduğu için mi yoksa onu seviyormuyum bilmiyorum. Ama eşimde dünyalar iyisi bir insan, eşimi sevmesem bile sırf insanlığı için onunla bir ömür evli kalırdım. bende ona bunu yapmak istemiyorum, psikoloğa mı gitsem acaba?
Cevap sahibi+1 yılkesınlıkle yenı oldugu ıcın oyle hıssedıyorsun herkes omur boyu mutlu olabıleceği iyi bır ınsanla evlenmek ısterken sen elındekının kıymetını anla. bı de o kızı düşün senın eşini düşünmüyor da ileride senı mı dusuncek. psikolğada gidebilirisin tabı çok yardımcı olur. ve zaten yaptığının farkında olmussan sen zaten ıyı bırısın inşallah düzelir
Soran+1 yılİnşallah düzelirim. o kızdada suç bulmuyorum ben, kendi irademe hakim olmayı öğrenmeliyim..
Cevap sahibi+1 yılo kızda duygularına yenik düşmüştür sende oyle olunca hata doğdu ama bence sen her seyı yoluna koycaksın cunku duzeltmeyı aklına koymussun bunun ıcın ben tesekkur ederım sana ınan kı aldatılmak demek dunyan elınden alındı demek gıbı bır sey
Soran+1 yılEstağfurullah asıl ben teşekkür ederim. gerçekten bir psikolog edasıyla konuşuyorsun ve bir insanı nasıl motive edeceğini biliyorsun. o kız bana mesaj yazdığında ya da aradığı zaman sana ulaşmam mümkün mü? Neden bana ulaşacaksınız diyeceksin. bu olay sigara gibi başlamak kolay, bitirmek zor ve senin mesajların gerçekten motive ediyor beni..
Cevap sahibi+1 yılbunun ıcın tesekkur ederım ınanın sadece yasadıgım ıcın yardımcı olabılıyorum yaşayan bılır ya. şimdi ben size yardımcı olmak ıstıcem cunku esınızı anlıyorum ona yardım etmem gerek ama benlede konusursanız bu sefer hem o kız hem ben işler karısır
Soran+1 yılYok sizinle sadece o kız bana mesaj attığında ya da aradığında konuşmak isterim. dediğim gibi bu olay sigara içip tiryaki olunca bırakmak nasıl zor oluyorsa, aynı onun gibi birşey. bir yardım almadan çok zor olacak çünkü. .
Cevap sahibi+1 yılnasıl yardımcı olabılırım kı bılemedım sımdı
Soran+1 yılOnu bende bilmiyorum ama yardım almazsam çok daha zor olacağını biliyorum. .
Cevap sahibi+1 yılsize elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım ama psikolğa gıtmenızı ısterım çunku ben psikologom degılım. ama sızde gızlısınız
Soran+1 yıl2 dk gizliliğini açsan ben sana mesaj atarım olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılolur
En İyi Cevaplar
+1 yılpismanlik duyman zaten yanlis yolda oldunun kendinde farkindasin engel olucaksin en azindan bir secim yapicaksin ve sunu solim senin evli oldunu bilip seninle konusan bayan senden bir cikari vardir yoksa bu durumu kaldiramaz sonucda sevdigi adam hergun baskasinin koynunda :))) bunu seven hic bir bayan kabulenmez
49 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun herşeyin farkındayım. en basitinden evli bir adamla yani benimle olan bir bayan için eşimi terkedip bu dediğim bayanla olsam yarın birgün başkasını ayartmayacağı ne malum? Bunların hepsini beynim bana söylüyor ama o aradığı zaman heyecanlanıyorum, elim ayağıma dolaşıyor. Kendime hakim olamıyorum. lütfen bana yardım edin, ne yapacağım ben :(
- +1 yıl
sana kimse yardim edemez bak kendi agzinla diorsun yarin birgun aynisini sana yapar senin esini o dusunmesi lazim sonucda kendide bayan kendine yapilmasini istemediniz baska kimseye asla yapmayin nr degis onun nr sil madem sende bunlarin bilincindesin bir turlu engel koy gorusmenize nikahli karina yazik gunah yol yakinken don
Soran+1 yılNumarasını silmem birşey değiştirmez ki, aynı işyerinde çalışıyoruz ve aramızda 2-3 metre mesafe var. işten ayrılmayı düşündüm ama eşim şu anda çalışmıyor. nasıl geçineceğiz?
- +1 yıl
oooo senin işin zor ayni is yerinde bence artik iradene yenik düsme senin simdi cocuklarinda vardir
Soran+1 yılÇocuklarım yok, daha o kadar yaşlı ďeğilim ya :) 30 yaşımdayım. Evet aynı işyeri ve sürekli yüzyüze çalışıyoruz. .
- +1 yıl
o kiz seni sevmiyor seni sevse evde karinin bekledini biliyor aff edersin ama yasinda genc kendin diorsun erkeksin ihtiyaclarin olucak cinsel bisi yasamadik diorsun yani karinla yasiyorsun bunuda bu yosma dicem biliyor neden seninle cikiyor bir dusun beynine hep bunu sok seni sevmedini seni kulandini sevse karini kabul edemiceni dusun ve ona olan ilgini beyninde bitir
Soran+1 yılEvet evde karımın beklediğini biliyor. Hatta bugün buluştuğumuzda sordu eşine ne dedin diye, bir erkek arkadaşımla buluşacağımı söyledim dedim. siz evli erkeklerden korkulur dedi ve güldü. mesaj larda sürekli seni seviyorum diyor. bugün iyi geceler prenses diye mesaj attım o da iyi geceler kurbaam deyip öpücük attı. bende ne zaman prens olacağım dedim. zaman gösterecek dedi. evli olduğumu bildiği halde ben mesaj atmasam o atıyor işte seni seviyorum diye..
- +1 yıl
ne diyim size ben allah ikinizide islah etsin dicek laf bulamiyorum artik şu an karini tanimis olsam derdim kadin ac gozunu ac neyse ben yorumumu yapdim sinirleniorum duydukca karar senin ya iki kisiyi idare etmeye devam et ya da birini bitir sunuda unutma yapma bulma dunyasi elbet bu sana geri doner...
+1 yıl**********************
yol yakınken bırak onu ve eşinle devam et yuvan yıkılır... Bir arkadaşımda yaptı aynısını onada dedim ama dinlemedi ve şu an sonuç 6 yıllık sevgilisinden ayrıldı. sevgili deyip geçme herşeyleri beraberdi evleneceklerdi04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum yaptığım cok yanlış birsey bunun bende farkındayım ama aynı işyerindeyiz her ne kadar kendimi geri çeksemde yüzyüze geliyoruz..
- +1 yıl
diyeceğin şey şu: konuşmamız hataydı ben eşimi çok seviyorum mümkünse bir daha görüşmeyelim. de ve konuyu kapat
eğer eşine söylerim gibi bir şey derse sakın susturmak için para v. s birşey verme yoksa sürekli şantaj yapar bol şans zararın neresinden dönülse kârdır
Soran+1 yılEyvallah dostum umarım irademe söz geçirir ve yarın bu dediklerini uygularım.. Allaha emanet ol..
- +1 yıl
mutluluklar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocugun varsa onları düşün. Onların yerine kendini koy. Hatanın farkındaysan düzeltebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılDirek konusmayi kes. bir zamanlar deli gibi istedigin kadin karin senin o ilk heycanlari getir aklina evlilik gunu falan . Aldatmanin ne hukukta ne örflerimizde nede dinimizde yeri yok. Boyle kotu dusunlere girmeyin nevsine yenik duşme bir zamanlar belkide sozler yeminler ettigin insan aldatilmayi hak etmiyo bunlari dusun ve uzaklas birden herseyi sil at derim ben
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. duygusal aclik varmis simdi zayifsin her kiz agina kolay düsürür seni sevilmeye ihtiyacin var
seni anlayacak birine bu kizlada biraz uyusmusun beli devam edersen daha cok baglanacan
birak bu isi yuvan yikilir yikilmsada esin dahada zalim olur bundan sonra basina kalkar karanlik yoldasin02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum karanlık yolda olduğumu ama kendime engel olamıyorum :( eşimde iyi birisi ona bunu yapmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha baslamadan bitir. Eşini üzmeye degmez. Insan eşine gözü kapali güvenmek ister bir omuzdur kafasini rahat yaslaya bilecegi tek güvendigi adam sensindir. Bunlari bilse bütün hayalleri yikilir. Kalbini kirma derim hayal kirikligi yasatma. Etme bulme dünyasi yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. bunların bende farkındayım. Sigara kullanıyormusun bilmiyorum ama bu sigara kullanmak gibi birşey, başlamak kolay ama bırakmak zor. yaptıklarım doğrumu? Kesinlikle değil ve pişmanlıkta duyuyorum :( ama aynı işyerinde çalışıyoruz hergün saatlerce birbirimizi görüyoruz. hiç olmadı işi bırakacağım artık o raddeye geldi..
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum... Insaniz kaptirabiliriz yanlis şeylere kendimizi. Ama erkekler aldatilma duygusunu anliyamazlar kadinlar cok daha derin hisseder sen bilemessin belki ama cok acitir aldatilmak. Bu isin sonu kötü baska bir is bulup isden ayril bence. Esinle ilgilen. Eşinde olmayan ne var o kadinda onu düşün. Bence eşinin senin icin yapabilecegi fedakarliklarin hic birini yapamaz o kadin. Haksizlik yapma. Kendinde rahat degilsin belli, kendi kişiligine yapma bunu en azindan.
Umarım oda seni aldatır.
O zaman anyayı konyayı görürsün ne demek olduğunu72 Yorumla
Soran+1 yılBurada yardım istiyorum ben, yaptığımın yanlış olduğunu ama kendime engel olamadığımı söyledim zaten. Ne yapacağım, nasıl kurtulacağım bu durumdan diye soruyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinden ayrıl dicek değilim o yüzden bir an önce o kızı bırak aklını ve iradeni kullan şeytana uyma sakın yok kötü sonuçlar doğurabilir derim. İyi düşün bence senin o konuştuğun kadında olup eşinde olmayan ne var? Sonuçta eşin sana istediğini veriyorsa seni ihmal etmiyorsa daha derdin ne?
00 Yorumla
+1 yılTovbe et ve namaz kil. Dua oku. Seytan yuvanizi bozmaya calisiyor. Ona yenik dusme.
Bununla savasabilecegini biliyorum. Cunku pismansin.
İnsallaj fayda eder.12 Yorumla
Soran+1 yılBende düşünüyorum namaz kılmayı.. dediğin gibi belkide şeytan yoldan çıkarmaya çalışıyor. .
- +1 yıl
Kesinlikle.. Helede mutlu bir evliliginiz varsa.
Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Nefsini törpüle, vazgeç. O kıza yazıklar olsun. Bırak onu. Şu durumlarda birgün elden ayaktan düşme ihtimalini ve bu durumda o aldattığın eşinin hep senin yanında olacağını düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılİs yerinde hep yanyana çalışmak zorundayız. acaba iştenmi ayrılsam? Ama eşim çalışmıyor su anda o zaman nasıl geçineceğiz? Ya bende bu durumdan kurtulmak istiyorum :(
Esini sevmiorsun sevsen bu sekilde yapmazsin ask olmayan bir iliskide saygida olmaz.. esinide uzmeden ayril eger gercekyen konustugun kizla ciddisen..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum konuştuğum kızla ciddi olup olmadığımı ki. duygularım aklım karmakarışık. onunla olduğum zaman hoş vakit geçiriyorum ama bir yandanda eşime haksızlık yaptığım için pişman oluyorum.
+1 yılKarin ruhen aldatsa ama bedenen değil namusuz olurdu dimi ?
44 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ve pişman oluyorum dedim zaten ama kendime engel olamıyorum bana bir çıkar yol gösterin
- +1 yıl
+1 "
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ^,^
İmkanın olsa zaten bedenen de aldatacaksın bu belli.
Numarasını engelle bırak bence çünkü aldatma sonu pişmanlık başka bir şey değil06 Yorumla
Soran+1 yılDürüst konuşmak gerekirse bedenen aldatırmıyım bilmiyorum. ya aklım karmakarışık bunu yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :( eşimide üzmek istemiyorum ama bu kızdanda kopamıyorum :((
- +1 yıl
Sen sadece heycan arıyosun kendine,
Bu konuştuğun kız yerine aynı anlayışla başka bir kız senle konuşsaydı yine aynı şeyleri ona karşı da hissedeceksin.
O yüzden hayatını renklendir, kendinle ilgilen, sevdiğin şeyleri yap, eşinle cinsellik hayatınızı daha da renkli hale getir.. Ama bu yanlışı yapma
Bu o kıza bir alışkanlık değil senin sadece heycan arayışının bir sonucu.
Soran+1 yılBelki haklısın, belki sadece heyecan arayışı.. ne olduğunu bende bilmiyorum. isim koyamadım, o kızı seviyorum desem eşim için pişmanlık duymazdım gibime geliyor. ya da o kızı seviyorum ama eşim çok iyi bir insan olduğu için pişmanlık duyuyorum. yani aklım karmakarışık. Böyle bir durumda olmayı bende istemezdim, eşimede böyle birşey yaşatmak istemezdim :(
- +1 yıl
Ben de evlilikten korkuyorum sizi görünce :)
Bu işin tek yolu bu pişmanlığı her gün yaşayacağınıza buna bir son demeyi bilmelisiniz.
Bidaa kızla konuşmayın, iletişiminizi kesin hem o nasıl bir kız ki sizin evli olduğunuzu bilmesine rağmen böyle bir şeye izin veriyor.
Yani kızın eminim daha konuştuğu çok kişi vardır kıza da güvenmeyin, hayatınızı da böyleleri için bozmayın.
Eşinizi daha aldatmadan vicdanınız bu kadar rahatsızsa, tensel temastan sonra o vicdan ömür boyu sürecektir. Her eve gelişinizde güzel eşinizin size her gülümseyişinde o vicdan azabını yaşayacaksınız.
Yani kısacası ya boşanın ya da evliliğin sorumluluğunu taşımasını bilin.
Soran+1 yılHaklısın, buna bir son vermeliyim.. umarım başarabilirim ve siz evlenmekten korkmayın (benim gibi karaktersizlerle karşılaştırmasın Allah) kendimden utanıyorum..
+1 yılEşine soyle en iyi seçenek bu olur bende babamı yakaladım öyle bir kaç kere hem onla hemde kadınlarla konustum olay cozuldu konuşmadan olmaz pişmansan kolay bitirirsin yapmayın şöyle seyler
15 Yorumla
Soran+1 yılEşime söyleyemem, kendim halletmeliyim bu sorunu. Onun bir sucu yok ki :(
- +1 yıl
Sen böyle devam edersin psikolojin falan dağılır
Soran+1 yılEvet ya psikolojim zaten mahvoldu. ne yapıyorum kimi seviyorum, kimden hoşlanıyorum hiç bilmiyorum ama bu duruma düştüğüm için kendimi sevmiyorum bunu net olarak biliyorum.
- +1 yıl
Umarım işler dahada karısmadan cozersin
Soran+1 yılUmarım.. iyi dileklerin için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun. .
Önce kendine şunu sor :
Ben neden böyle birşey yapıyorum?14 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum; bir cevap bulamıyorum..
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam allak bullak, silahı kafama dayayıp tetiği cekesim var..
Yuva yikanin yuvasi olmaz..
O konustugunda tam bir o..'mus kardesim..03 Yorumla
Soran+1 yılValla ben geçen kendimi geri çektim bu sefer o kız üstüme gelmeye başladı. whatsapp tan şarkılar göndedi, seni seviyorum dedi..
Soran+1 yılHaklısın bunları bende düşünüyorum ama kendime engel olamıyorum. psikoloğa mı gitsem? Sorunu böyle çözebilirmiyim ki?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baska kizlarla cinsellik konusuyosun sence karsindaki dogrumu
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olmadığını beynim söylüyor zaten ama duygularıma gem vuramıyorum. bir yol göstermeniz için bu soruyu sordum. bende istemiyorum eşime böyle birşeyi yaşatmak..
Soran+1 yılAynı işyerinde çalışıyoruz ama ve aramızda 2 metre mesafe var..
Engel olmak istesen olursun. Olamıyorum diye kendini kandırma...
01 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorum, herkes nefsine hakim olabilse zaten dünyada aldatma diye bir kavramda olmazdı..
yazık şerefsizlik yaptığın inşallah eşinde seni ruhen ve bedenen aldatırda sende yaşarsın bunun nedeöek olduğunu anlarsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptıgının yanlış bir şey oldugunu bildiğin halde hala yapmaya devam etmendeki mantık nedir acaba?
15 Yorumla
Soran+1 yılMantık yok ki zaten. mantıkla hareket edemediğim için burada bu soruyu açtım. ne yapayım ki bu kızla arama mesafe koyayım. ne yapayım ki ondan tiksinip sadece eşime odaklanayım. yani ne yapayım ki bu ilişkiden kendimi kurtarayım?
Cevap sahibi+1 yılVarsa sorunun geç karının karşısına onunla konuş, beraber aşmaya çalışın. Bak benim babam annemi aldattı, sadece ben biliyorum ben yakaladım babamı.1.5 yıldır babamla görüşmüyorum aynı evin içinde bulunsak da. Cektigim acıyı ben bilirim, keza babamın pişmanlıgını da. O yüzden sana tüm içtenliğimle diyorum ki, aklınla hareket et. Sonucu cok acı oluyor cünkü.
Soran+1 yılEşimle bir sorunum yok ki konuşayım. bütün hata bende ve o kızda.. benim evli olduğumu bildiği halde sürekli beni arıyor bana mesaj atıyor. bende ki suçta nefsime yenik düşüyorum. Yapmak istemiyorum ama yapıyorum sonra pişman oluyorum. buna dur demem gerekiyor ama irademe söz geçiremiyorum. o yüzden bu soruyu burada sordum. ne yapacam ben diye?
Cevap sahibi+1 yılSenin iraden yok mu, kendine sahip cıkamıyor musun da baskasını sucluyorsun
Soran+1 yılBendeki suç diye belirtmişim zaten. agresif olmana gerek yoktu, ben burada bir çağre arıyorum. yaptığım bir marifetmiş gibi anlatmadım soruyu okursan anlarsın. neyse iyi geceler diliyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbedenin namuslu olabilir ama ruhun o* olmuş dostum.
10 Yorumla Onu mutsuz ederek mutlu olamazsin bunu bil ve iradeni kullan uzaklas o kizdan. Aklina getir esini baska bir erkekle bak bakalim bidaha yapabilecek misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten kendime engel olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum :( yaptığım doğru birşeyde demiyorum ama kendime engel olamıyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızda suç evli olduğunu bile bile bunu yapıyo onunda seninde kendinize hakim olmanız gerek
011 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun orada kendimize hakim olamıyoruz.. bir çıkar yol gösterin bana lütfen..
Cevap sahibi+1 yılSenin ruhen eşini aldatman o kızda başka birşey mi var nedir konuyu bilmeden ne desem yanlış olur
Soran+1 yılYa o kızla kafa yapımız çok uygun. sürekli kakara kikiri muhabbetimiz oluyor. yanında çok mutlu oluyorum ama eşimde dünyalar iyisi bir kadın. kendimi çok kötü hissediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılZaten şu kakara kikiri yapan sanal alem kızlarını Allah ıslah etsin bu durumlar başımıza da geldi en yakınımdan üstelik abimsin valla o güzel karının kıymetini bil o kız yarın birgün evliylende yapar seni güldürse ne yazar be abi boşversene
Soran+1 yılYa dediklerinin bende farkındayım ve hep bu dediklerini düşünüyorum. Bugün bu vaziyette benimle olan birine nasıl güvenebilirim ki zaten diyorum ama o aradığı zaman heyecanlanıyorum elim ayağıma dolaşıyor. hemen onun yanına gidesim geliyor :(
Cevap sahibi+1 yılHiç mi iraden yok abi engelle gitsin tamam heyecanlanıyosundur ama emin ol geçici sonra eşin öğrenir işler daha kötü olursa pişman olursun yaşadık diyorum. Farkındasın zaten yanlış olduğunun sanala takılma eşinle daha fazla vakit geçir bişey eksik ki böyle oluyo abi bol bol dua et yuvanı yıkma
Soran+1 yılAma bu sanal değil ki, aynı isyerinde çalışıyoruz ve hergün dipdibeyiz :s
Cevap sahibi+1 yılKız o kadar karektersizmiş ki sen ona uyma ya şöyle kızları bir kaşıkta boğasım geliyor. Burdan sana milyonlar fikir versede sen iradene sahip çıkmadıkça olmaz. O kız için eşini üzmeye değiyorsa devam et o kızıda Allah ıslah etsin kınamıyorum ama bu kadarda iradesiz olunmaz ben evli biri bana yanaşsa mahvederim başımada geldi yarın birgün bende aynı konumda olabilirim böyle bakıcaksın
Cevap sahibi+1 yılİşin ne işten ayrıl gerekirse numarayıda engelle yuvan yıkılmasın bin kat iyidir.
Soran+1 yılValla irademe engel olamadığım için işten ayrılmayı düşündüm ama eşimde şu an çalışmıyor. maddi olarak düşününce işten ayrılmamda imkansız..
Cevap sahibi+1 yılAraştır bir yer bulursan ayrıl karamsar olursan böyle gider o kız bişey kaybetmez onda vicdan da yoktur sızlamaz olan size olur
Ne olursa olsun bunu yapmaya hakkın yok ya biri ya biri
10 YorumlaSende mesafeni koru canım allaa. d vay mk ya millet hem evli hemde yeni bulmuş kurtulmaya çalışır durumda biz nerelerdeyiz ya :d
00 YorumlaM. etme sen gelmezsen zebaniler getirir engel olamıyorum ayaklarınıda geç kimse vazgeçilmez değildir
00 Yorumlaihanet bir ruh hali değil, karekterin dökülüş biçimidir.
10 Yorumla
+1 yılKızlar için zihni,
Erkekler için fiziki,
Aldatma kötüdür...02 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim hangisi olursa olsun beni terk eder, ben evlenmeden önce kesinlikle böyle birşey yapmam derdim ama insanın başına gelmeden bilemiyor işte :(
- +1 yıl
anlıyorum.
+1 yılhakim olacaksın nefsine ve buda ondan uzak durarak olur kardeş
03 Yorumla
Soran+1 yılUzak durmak imkansız kardeşim, aynı işyerinde çalışıyoruz ve aramızda hepi topu 2 metre mesafe yok :s
- +1 yıl
evet sıkıntı onu gördükçe uzak durmak zor olacak iş yerini değiştirme imkanın var mı peki
Soran+1 yılPek yok şu sıralar, malum kış mevsimi ve eşimde çalışmıyor. işsiz kalırsam aç kaldık demektir..
Aynı şey benimde başımda tek fark ben bekarım sevgilim evli
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durumdayız, bir yanım git diyor, bir yanım kal diyor...
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı benim durumum işte çok zor bir durum. ben evlenmeden önce kesinlikle eşimi aldatmam derdim..
Cevap sahibi+1 yılBende aldatmam diyordum ama.. maalesef olmadı.. cinsellik yok.. ama muhabbet işte, belki de bizimki konuşma paylaşma isteği...
Soran+1 yılNe isteği bilmiyorum ama yaptığımızın yanlış olduğunu biliyorum ve bu bataklıktan nasıl çıkarırım kendimi onu bulmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılEn son bu akşam konuştuk, içimde garip bir duygu oldu, biraz havalı havalı konuştu birden soğumaya başladım.. yakındır kibarca bitiricem..
Soran+1 yılBiz aynı isyerinde çalışıyoruz. ne kadar bitirmek istesemde onu görünce dayanamıyorum. işten ayrılmayı düşünüyorum ama maddi olarak düşününce şu anda bu da imkansız..
Cevap sahibi+1 yılOooo gerçekten zor bir durum, inan bilemiyorum bende aynı ortamda olsam belki çok farklı olurdu.. sen yine sabırlısın kardeşim. kalbini değil aklını dinle.. veya dinleyelim... kurtaralım kendimizi.
Soran+1 yılİnşallah kurtarırız kendimizi, Allah yardımcımız olsun bu bataklıktan kurtulmamıza yardım etsin rabbim..
Cevap sahibi+1 yılEyvallah kardeşim...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 hafta kızla konuşmazsan unutmaya başlarsın (nefsine hakim ol)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldemekki aylarca konuşmuşunuz bilmiyorum şahsen ben aklımı meşgul eden biriyle 1 ay falan konuşmuştum sonra 1-2 afta konuşmadım ve unuttum
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılkızla konusmayı kes
ya da esıne anlat boşan !00 Yorumla Boşan bari karına yazık.
01 Yorumla- +1 yıl
Heçç
+1 yılEşine anlat bu durumu
00 Yorumla
+1 yılkendine engel olucaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaya çalışıyorum ve umarım Allah doğru yola sevk eder beni. m
- +1 yıl
umarım
bu kadınlar için direk aldatmaktır.. yapma..
12 Yorumla
Soran+1 yılBende yapmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum dostum elimden geldikçe kendimi geri çekeceğim..
allah sizin gibileri ortadan kaldırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin... haklısınız..
+1 yılbuna ruhen aldatma degl srefszlik deniyo
21 YorumlaAynısını eşin yapsaydı ne yapmasını önerirdin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılaldatıyorsun sonuçta
00 Yorumla yazık sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay şerefsiz vay
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam