Eşimin bana manevi anlamda destek olduğunu düşünmüyorum beni sevmiyor mu?

Ben hiç yurt dışına çıkmamış biriyken eşim yurt dışında yaşayan biri. Türkiye ye geldi görücü usulü evlendik, düğün oldu Ben 2 haftalık gelinken ülkesine döndü bir daha 10 ay gelmedi (istese birkaç günlüğüne bile gelirdi). 10 ay sonra geldiğinde de benimle pek ilgilenmedi ne yemeğe, ne sinemaya götürdü doğru düzgün muhatap bile olmadı. Beni yemeğe götürmezsen üvey babasının kardeşinin 4 yaşındaki çocuğunu hamburger yemeye götürecem diye tutturdu (bu arada bu üvey babanın akrabaları eşime üvey baba tarafından para harcanmasını pek istemezler sadece bize harcasın biz özüz o üvey mantığındalar). Şehrin göbeğinde oturuyoruz altında babamın arabası beni bir yere götürmedi. Neyse benim 2 ay sonra vizem çıktı eşimin yanına geldim daha bana diyor ki 2 ay sonra vizen çıkacağını bilseydim gelmezdim Türkiye ye diyor. Üvey kuzeni e devlet şifremi çalıp 3 defa e devletine girdi açığımı aramak için (şifremi değiştirmesem belki 10 defa girecek) eşim buna hiç üzülmedi o kuzenine bakış açısı hiç değişmedi sen beyinsizsin ne şifreni telefona kaydettin diyor da kuzeninin arkasından tek kelime bile konuşmuyor kızmıyor. Annesine çok düşkün anneme yapılan yanlışı kendime yapılmış sayarım diyor peki bana yapılan yanlışı neden kendine yapılmış saymıyor. Bir derdimi anlatsam sen bir şey yapmışsındır hakediyorsun diyor. Derdimi anlatınca seninle inatlaşırım diyor. İnatlaşacağına neden derdimi dinlemiyor, halimi anlamıyor oysa ben ona anlayışla sevgiyle yaklaşıyorum. Yanına geldiğimden beri sürekli bilgisayar odasında bilgisayarda üstelik 7 aylık hamileyim pek çocuğumlada ilgilenmediğini düşünmüyorum. Çok mu değersizim gözünde, beni sevmiyor mu?

Eşimin bana manevi anlamda destek olduğunu düşünmüyorum beni sevmiyor mu?