Eşim kendisini sevmediğimi düşünüyor?

Selamlar. Bir yıllık bir evlilik hayatım var. Eşim onu sevmediğimi düşünüyor. Sevgılıyken ve nişanlı iken de böyle düşünüyordu. Dönem dönem bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiriyordu. Eşime sevgi kavramının kişiden kişiye değiştiğini anlatmaya çalıştım sevgiyi gösterme şeklinde kişiden kişiye değiştiğini anlatmaya çalıştım ama eşim sabit fikirli bir insan olduğu için evliliğimize kadar taşındı bu konu. Eşim tüm gün sadece onunla vakit geçirmeni istiyor sadece onu öpmeme sarılmamı istiyor. Bense çok sevgi dolu bir aileden gelmedim. Ailemin beni öpüp sarıldığını dahi hatırlamam. Eşimi günde 5-10 kez öpüyorum ona 2-3 kez sarılıyorum. Ayriyeten eşimi çok seviyorum. Alışkın olmadığım görmediğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Eşim bence benden anne sevgisi bekliyor. Annesi gibi ona her gün çeşit çeşit yemekler yapmamı istiyor. Evi çocuk gibi dağıttığında hoş karşılamamı istiyor. İşten geldiğinde hiçbir şekilde yardım almadan evin tüm sorumluluğunu halletmemi bekliyor. Eşim sinirli ve huysuz bir insan bu huylarına gülüp geçmemi bekliyor. Sürekli ona çocuk gibi davranıp ilgi göstermemi istiyor. Ben eşime düzgünce anlatmaya çalışıyorum huysuz davranışların beni rahatsız ediyor sinirli hareketlerin beni rahatsız ediyor ben senin eşinim eş sevgisi farklı anne sevgisi farklıdır muhakkak diyorum anneler karşılıksız severler. Çok sinirli olman annene sempatik gelebilir ama bana sempatik gelmiyor diye anlatmaya çalışıyorum. Kayınvalidem çocuklarını çok seviyor görümcem 34 35 yaşında görümcemin çocuğuna bakıyor geliyor kızının evini temizliyor kızının evinde yemek yapıyor bu da bana fazla geliyor çünkü kızının da sorumluluklarını alması gerekiyor bilmesi gerekiyor kızı bir birey artık. Eşime bu sabah güzel bir pazar kahvaltısı hazırlamıştım eşimin telefonu çaldı ailecek bir plan yapmışlar ben de planla ilgili bir soru sordum eşim kaba saba cevaplar verdi kalbim kırıldı kahvaltı sofrasına oturduk eşim sofradan kalktı benimle kahvaltı yapmak istemediğini söyledi sofradan kalktığında arkasından diyordum lütfen sofraya otur gibi şeyler söylüyordum ama bugün öyle yapmadım. Benim hatam varsa muhakkak söyleyin olabildiğince objektif konuşmaya çalıştım kendi fikirlerimi daha çok söyledim. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübeli olan insanlardan özellikle çocuksu olan insanlardan değil. Şimdiden teşekkürler.
Eşim kendisini sevmediğimi düşünüyor?