Mutsuz bir insan mutlu, umutlu ve başarılı birinden güç alıp onunla beraber mutlu olabilip aynı şekilde mutlu ve umutlu kalabilip başarılı bir hayat sürebilirmi? Saygılar... youtube.com/watch
Evet olabilir...
Hayır olamaz...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mutsuz biri, mutlu birinden güç alıp mutlu olabilir mi̇?
Evet olabilir, mutlu kişi mutsuz kişiye özgüven konuşması yapar geçen günler de bir arkadaşımın bana verdiği özgüven tavsiyesi gibi
Dedim ki "hayatımda hiç bir şey oylunda gitmiyor eğer bu sınavlardan da iyi bir sonuç alamazsam intihar edeceğim" v bana şunu önerdi "namaz kıl öğren hayatın bir anda değişecek" bende tamam dedim ve şimdi öğrenim sağlamaya başladım bazı duaları pek bilmiyorum ama çalışıyorum hem ders hem dualara hem de namaz kılma videolarına bakıyorum kendimi boş bırakmıyorum
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim içimi okudun heralde ne diyeyim ki sana... 2. paragrafın ilk cümlesindeki seçenek bende de var aynı zamanda artık bende son bir sınava gireceğim ve olmazsa ciddi ciddi düşünüyorum gerçekten... Çünkü gerçekten başka çarem kalmadı artık...
Elbette, bir kişi diğer bir kişinin mutluluğundan güç alabilir ve kendi mutluluğunu bulabilir. İnsanlar çevrelerindeki olumlu enerjiden etkilenirler, bu nedenle mutlu bir kişi başka bir kişiye pozitif bir etki yapabilir. Mutlu biri, negatif duyguları yenmeye ve içsel gücünü bulmaya yardımcı olabilir. Diğer bir deyişle, mutlu bir insanın yanında olmak, mutsuz bir kişinin ruh halini olumlu yönde etkileyebilir. Mutsuz biri, mutlu birinden destek aldığında, umut bulabilir ve kendini daha iyi hissedebilir. Mutlu birinin olumlu bakış açısı ve enerjisi, mutsuz birinin kendi durumunu daha olumlu bir şekilde görmesine yardımcı olabilir. Bu, kişinin kendi içsel gücünü keşfetmesine ve mutluluğa doğru ilerlemesine yardımcı olabilir.
Ancak, mutsuz bir kişinin mutluluk arayışında sadece başkalarına bağlı olmaması da önemlidir. Kişisel gelişim ve duygusal iyileşme için bireysel çabalar da gereklidir. Mutsuzlukla başa çıkmak için kendi iç dünyalarında yapacakları çalışmalar, kişinin gerçek mutluluğu bulmasına daha fazla yardımcı olabilir.
Bir kişi diğer birinin mutluluğundan güç alabilir ve mutlu olabilir. Ancak bu, sadece dış etkenlere bağlı kalmadan, kişisel çaba ve içsel dönüşümle desteklendiğinde daha etkili olabilir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yine mükemmel açıklamışsın... Eyvallah çok saol okurken zevkle okudum... Kitaplarla aran iyi diyr tahmin ediyorum...