Burada çoğu kişi mutsuz ve melankolik görüşler atıyor. Hatta yalnızlıklarından da yakınıyorlar. Peki siz mutlu olmadan bir başkasını mutlu edebileceğinize inanıyor musunuz? Bence mutsuz olan kişiler kendilerini mutlu etmeyi öğrenemedikleri sürece başkalarını da mutsuz etmemeliler.
Kesinlikle hayır. Mutlu olmayan bir insan bir başkasını mutlu edemez. O kadar negatif biridir ki çevresindeki insanlarıda aşağı çekmeye çalışır. Ben zaten hiç bir zaman anlamıyorum bir insan neden sürekli melankolik negatif ruh halinde olur. Dönüp şöyle bir etraflarına baksalar mutlu olacak o kadar çok şey var ki, farkına varacaklar. Ama onlar kendi ruhlarını emdikleri yetmiyormuş merhaba gibi etrafında olan insanların da kendileri gibi olmalarını istiyorlar.
Mutlu olmak için birine ihtiyaç duymayan insan birilerini mutlu edebilir. Bir insanın mutsuzluk mesajı yayması gerçek anlamda mutsuz olduğunu göstermez. Sadece insanların ona mutluluk getirmediğini kavramıştır. Herkesin içinde mutluluk kırıntısı var. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacım yok. Ben kendi kendimi mutlu edebiliyorum. Görüşlerde mutluluk perisi gibi görünüp, içindeki mutsuzluğu yenemeyen kişilerden daha şeffaf olduğumu düşünüyorum.
Genel anlamda mutlu bir insan değilim fakat gerek enerjim gerek güler yüzüm gibi özelliklerim sayesinde insanları gayet mutlu ediyorum, benle zaman geçiren insanı mutsuzken görmedim, bunu çevremdeki insanlarda dile getiriyor. Kendim ne kadar üzgün, mutsuz dahi olsam hep çevreme iyi gelmeye çalışıyorum. Yani kısacası mutsuz bir insan dahi olsan birilerini mutlu edebilirsin.
Mutlu olmadan da mutlu edebilirim. Insanları sevme biçimimiz sevilmeyi dilediğimiz şekildedir. Istediğim gibi beni severse zaten karşılıklı mutlu oluruz 😊 Bu sevişirken karşı tarafın zevk almasını izlemekten keyif almaya benziyor bence. Mutlu etsem mutlu da olurum ❤
Kendimi mutlu edemedikten sonra açıkcası başkasının mutlu olup olmaması pekte umrumda olmaz. Kendimi mutlu etme derdine düşerim. Ama tabii bu insan sevdiğim birisi ise yine de elimden geleni yapmaya uğraşırım ama illa bir yerde tıkanıp kalırsın. Zor be abi, çok zor.
Kendi mutsuzluğunu bir başkasına yansıtmıyorsa, mutsuzluğuyla onu da boğmuyorsa mutlu edebilir. Mutsuz insanlar mutlu olmayı öğrenemediğinden mutsuz değiller. Kendini mutlu etmenin yollarını herkes biliyor ama uygulamak o kadar kolay olmuyor. Başkalarını mutlu etmenin yolları daha kolay ve uygulanası.
Mutlu olmadan mutlu edemezsin, karşı tarafın enerjisini de mutluluğununda emer mutsuz olan taraf. Kendinden yola çıkıp mutlu olmalı önce.. Kende faydası olmayanın başkasına da olmaz
Mutlu olmuyan insan mutlu edebilir mi bir insan elbette ama sonsuza kadar mi hayir eş sevgili her kim olursa olsun yorulur mutlu olmuyan insan bu sorunu çözebilir mutluluğunu ne engellediğini bulmasi gerekiyor
Eder ama bu çok sağlıksız toksik dedikleri olaya döner. Çünkü mutsuz bir insan başkalarının mutlu olmasını istemez aslında, sevilmemis insanlar sevilmek ister ve sevilmeyeceklerini düşündükleri için sevgi dilendikleri insanlara geçici mutluluk vaadederler ve başarılı olurlar ama bir süreye kadar çünkü kural kendine ışık veremeyen kimse kimseye ışık veremez.
Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar mutlu olursam karşımdakini daha çok mutlu etmek için uğraşırım. O samimiyeti hissetmek bile insanı mutlu etmeye yetebiliyor.