Eski sevgilimle dostça görüşmeye başladık ama ona olan duygularım tekrar başladı. Onu nasıl etkileyebilirim?

Eski sevgilimle ilişkimiz 1-2 ay sürdü. Devam etmedi, ben ayrılmak istedim. Çünkü o dönemler psikolojik olarak rahatsızdım. Tedavi alıyordum. Sağlıklı devam etmeyecekti. Bu çocuk beni çok düşünen, benimle çok mutlu olan birisiydi. Bana gerçekten değer veriyordu. Bittiğinde arkadaş kalmak istedi, ama ben onu çok sevdiğim için arkadaş kalamadım. Görüşmedik hiç. Ama ona çok değer verdiğimi her zaman bilirdi.
Aradan 3 sene geçti. Arkadaş grubumuzdan uzaklaşmıştım. O da uzaklaşmıştı. İkimiz de aynı dönem arkadaş grubumuzla tekrar görüşmeye başladık. Dolayısıyla tekrar arkadaş olduk. Ancak eski aşk sevgi gibi duygularımız yoktu ikimizin de.

Son zamanlarda onunla oturup zaman geçirdikçe sanki ait olduğum yer burası gibi hissediyorum. Bana huzur veriyor, onunla eğlenebiliyorum, o da benimle.
Maddi durumum oldukça iyi bir kadınım. Çirkin de sayılmam, aslında beni çok çok beğenir. Müzik zevkimiz ve diğer zevklerimiz de birbirine benziyor hala.
Bana karşı çok düşünceli davranıyor. Tanışmadığım arkadaşları ile tanıştım. Onlar da beni çok sevdi.

Onu etkilemek istiyorum, yani duygusal açıdan etkilemek istiyorum. Artık psikolojik sorunlarım yok. Beni tatlı ve iyi birisi bulmasını ve duygusal açıdan etkilenmesini istiyorum. Ancak psikolojik tedavi aldığım süre boyunca insanlarla arama mesafe koymuştum ve nasıl etkileyebileceğimi bilmiyorum. Deli manyak olduğumu düşünmesini istemiyorum.

Eski sevgilimle dostça görüşmeye başladık ama ona olan duygularım tekrar başladı. Onu nasıl etkileyebilirim?